- 21 Ocak 2017
- 53
- 12
- 3
- 40
- Konu Sahibi kelebek7985
-
Arkadaşlar merhaba..Forumda ağırlıklı olarak Ankara ve İstanbul için yorumlar yapılıyor. İzmirde geçici yada kalıcı yaptırıp sonuç alan, yaptırmayı düşünen ya da yaptırıp sonuç bekleyen arkadaşlar lütfen birbirimize destek olalım burdan.
Dilberoemin burada yazdığın için teşekkür ederim. Umarım burdan birbirimize destek oluruz. Yazmak isteyip yazamayan arkadaşlardanda desteklerini bekliyoruz. Bende Mustafa beye yaptırdım 5 ay oldu. Yaptıranlar araştıranların doktor tavsiyelerini bekliyoruz.
Evet sana katılıyorum kalıcı diye birşey yok. Kiminle konustuysam son kontrole çağırıyor. Herşey o son kontrolde oluyor ne oluyorsa.son kontrole aynı doktoramı gideceksin D dilberomin
bende kendi doktorum dısında iki doktora gittim. birinde monitörle gösterdi normal dedi, diğeride kanamaz dedi. Moralim daha da bozuldu. Ne durumdayım hiç bilmiyorum. Bence kafanı karıştırma başka doktorlara giderek düğününe birkaç gün kala kendi doktoruna güvenmezsen başka doktora git geçici yaptır.
Tabi ki en garantili yöntem o şekilde..Arkadaslar ben diktirdim zaten biliyorsunuzdur ama son gun gel dedi doktor gerekirse dikis atariz dedi sabah yine dikis attirip gece iliskiye girsem olur o mi ne diyorsunuz
canım doktora sor bence bi riski var mı yok mu diye? bir gün öncesi gitsen?Arkadaslar ben diktirdim zaten biliyorsunuzdur ama son gun gel dedi doktor gerekirse dikis atariz dedi sabah yine dikis attirip gece iliskiye girsem olur o mi ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?