İzmirde himenoplasti işlemi

kelebek7985

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2017
53
12
3
40
Arkadaşlar merhaba..Forumda ağırlıklı olarak Ankara ve İstanbul için yorumlar yapılıyor. İzmirde geçici yada kalıcı yaptırıp sonuç alan, yaptırmayı düşünen ya da yaptırıp sonuç bekleyen arkadaşlar lütfen birbirimize destek olalım burdan.

Arkadaşlar merhaba..Forumda ağırlıklı olarak Ankara ve İstanbul için yorumlar yapılıyor. İzmirde geçici yada kalıcı yaptırıp sonuç alan, yaptırmayı düşünen ya da yaptırıp sonuç bekleyen arkadaşlar lütfen birbirimize destek olalım burdan.

Merhaba Ben Mustafa Alihanoğluna 2000 tl ye yaptırdım düğünüme 2 hafta kadar var sonuç bekliyorum Kalıcı dedim ama emin değilim geçici diye kandırmışta olabilir düğünden 4 gün önce tekrar destek dikiş attırıcam

Dilberoemin burada yazdığın için teşekkür ederim. Umarım burdan birbirimize destek oluruz. Yazmak isteyip yazamayan arkadaşlardanda desteklerini bekliyoruz. Bende Mustafa beye yaptırdım 5 ay oldu. Yaptıranlar araştıranların doktor tavsiyelerini bekliyoruz.

Dilberoemin burada yazdığın için teşekkür ederim. Umarım burdan birbirimize destek oluruz. Yazmak isteyip yazamayan arkadaşlardanda desteklerini bekliyoruz. Bende Mustafa beye yaptırdım 5 ay oldu. Yaptıranlar araştıranların doktor tavsiyelerini bekliyoruz.

bana daraltma da yaptım dedi ama ben hiç inanmıyorum bence kalıcı da yapmadı arkadaşlar kalıcı yaptırcak olanlara tavsiyem yaptırmayın imkanınız varsa düğünden en fazla 3 gün önce yaptırın zaten hissediyorsunuz 3 gün geriliyo orası sonra normalleşiyo açılıyo mümkün değil kalıcı diye birşey yok kandırıyolar ben yaptırdım siz aptal olmayın kanmayın

Evet sana katılıyorum kalıcı diye birşey yok. Kiminle konustuysam son kontrole çağırıyor. Herşey o son kontrolde oluyor ne oluyorsa.son kontrole aynı doktoramı gideceksin D dilberomin

Evet sana katılıyorum kalıcı diye birşey yok. Kiminle konustuysam son kontrole çağırıyor. Herşey o son kontrolde oluyor ne oluyorsa.son kontrole aynı doktoramı gideceksin D dilberomin

Evet aynı doktora gideceğim ama ondan önce bir doktora göstermek istiyorum ne durumdayım ama izmir de kim diktirdiğimi kontrol eder ki doktorlara da güven yok belki de tekrar para almak için beni kandıracak bilemiyorum şuan

bende kendi doktorum dısında iki doktora gittim. birinde monitörle gösterdi normal dedi, diğeride kanamaz dedi. Moralim daha da bozuldu. Ne durumdayım hiç bilmiyorum. Bence kafanı karıştırma başka doktorlara giderek düğününe birkaç gün kala kendi doktoruna güvenmezsen başka doktora git geçici yaptır.

başka doktorlarda araştıralım. İzmirde geçici için doktor tavsiyesine ihtiyacım var. Lütfen bilgisi olanlar yardım etsin.

bende kendi doktorum dısında iki doktora gittim. birinde monitörle gösterdi normal dedi, diğeride kanamaz dedi. Moralim daha da bozuldu. Ne durumdayım hiç bilmiyorum. Bence kafanı karıştırma başka doktorlara giderek düğününe birkaç gün kala kendi doktoruna güvenmezsen başka doktora git geçici yaptır.

Hangi doktorlara gittin kontrole isim verebilirmisin ben de gideyim.

canım sana özelden yazmıştım. burdanda söyleyeyim. Fatma Horasan ve Nurten Akdeniz e gittim ben. ama izmirde yaptıran yada sonuc alan arkadaslar lütfen destek olun bize.

Mustafa alihanoğlu'na işlem yaptıran sonuç bekleyen, sonuç alan ya da alamayan arkadaşlar lütfen sizde yazın başkaları da magdur olmasın. Burda kendim dısında 2 arkadasa rastladım bu doktora işlem yaptıran. biri geçen ay evlendi ve son kontrolü kabul etmeyip arkadaşı magdur etti. şimdi D dilberomin arkadaşa da aynı şeyi söylemiş. Bu doktor sadece para almak için mi işlemi yapıyor sonrasında umursamıyor. Böyle bişeye hakkı yok.

izmirde işlem yaptırıp sonuc alanlar lütfen burayı okuyorlarsa burdan bize bilgi versinler..

Arkadaslar ben diktirdim zaten biliyorsunuzdur ama son gun gel dedi doktor gerekirse dikis atariz dedi sabah yine dikis attirip gece iliskiye girsem olur o mi ne diyorsunuz

Arkadaslar ben diktirdim zaten biliyorsunuzdur ama son gun gel dedi doktor gerekirse dikis atariz dedi sabah yine dikis attirip gece iliskiye girsem olur o mi ne diyorsunuz
canım doktora sor bence bi riski var mı yok mu diye? bir gün öncesi gitsen?

Back
X