İzmir'de ikiz bekleyen

MARTI2010

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
6
1
6
35
Diğer
Merhabalar,

İzmir'de ikiz bekleyen yada doğurmuş ve tecrübelerimizi paylaşabiliceğimiz varmı ben 38 yaşındayım, ilk gebeliğimi yaşıyorum ve ikiz bekliyoruz inşaallah. Doğum tarihi 30 Mart 2014 inşaallah.

Birbirimize destek oluruz, bilgi alışverişte bulunuruz diye düşünüyorum:46:.

:16:

öncelikle hayırlısı olsun cnm . bende izmirdeyim ikiz erkek bebek bekliyorum bu ayın 30 da sezeryanla dünyaya gelecekler nasipse tüp bebekle oldu benim bende 37 yaşındayım.sormak istediğin varsa seve seve cevaplarım

Merhaba bende izmirdeim. Tek yumurta ikizlerine hamileim. 26 yaşındaım ikinci hamileliligim.3.5 yaşında oğlum var bugünde randevum vardı sanırım 2 tanede kızlarım gelio :))

bende 6 haftalık hamileyim dr sanki iki kese görüyorum dedi gölgede olabilir dedi ikizleri büyütmek zor mu ben napcammmmm

Bende 18 haftalik ikizlere hamileyim tüp bebek benimkiler biraz problemli geciyor hamileliğim birinin plasentası asagida oldugu icin ara ara kanamalarim oluyor simdiden zorluyor sipalar beni :-)

merhaba bende izmirde yaşıyorum.ikiz bebişlere hamileyim.28 yaşındayım.13.haftalık bebişler henüz.kesin değil ama erkek olabilir ikisi de dedi doktorum.

Back
X