İzmirde infertelite için özel muayene ücretleri

Citlembik2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
298
159
53
38
Merhaba ben 8 aydır özel Bi hastaneye gidiyorum. Doktorum her seferinde bişey iniz yok diyor nerdeyse. En son adetten 10 gün önce kanamam olduğu için gitmiştim. rahimde 25 mm lik boşluk işaretledi so ra bişey iniz yok dedi. Oyalıyor gibime geliyor. Ben istemeden bişey yapmıyor. Hormon testini bile ben istemiştim. prolaktin yüksek çıktı. Düşürdük ama hamile kalamadım. Baya geçti üstünden. Özel muayenehane ler sizce daha mı iyidir.izmirde özel muayenehane ye gidenler var mı? memnun kaldınız mı özel hastaneden çok mu fazladır ücreti. Teşekkürler..

Bence arastırma hastanesine git. Tepecik iyi diye biliyorum izmirde. Yada dokuz eylulde ücretli hocalara randevu alabilirsin.

Bence arastırma hastanesine git. Tepecik iyi diye biliyorum izmirde. Yada dokuz eylulde ücretli hocalara randevu alabilirsin.
Tepecikle dokuzeylül şuan karantina hastanesi gibi kullanılıyor diye biliyorum. Kapısından girmeyin diyorlar. Koronaların hepsi oralarda dır. Bu durum ola saydı giderdim en azı dan tahlilleri i yaptırırdım, teşekkür ederim yine de

İyiki gitmişim bu zamana kadar vakit kaybetmişim gibi düşündünüz mü 😁. Valla sırf bi doktora güvenmek için gitmek istiyorum
canım 2 yıldır gidiyordum zaten, tabii ki muayenehane ilgisi çok daha iyi, güvenli ve rahat özel hastanelere göre bile...her şeyinle özel olarak ilgileniyorlar. ilk gittiğimde benden sürüntü almış tahlile göndermiş bile, sonuç için aradıklarında haberim oldu 😊 maddi sıkıntı yoksa tabii ki muayenehaneye gitmeli 🙂 tabii hastanelerde de çok iyi doktorlar var, ben ilgilenme açısından söyledim

Hımm herşeye bakıyorlar yani? En azından fikir edinmek istiyorum her konu da.Şuan ki doktorda aylık 500 lira gıda takviyesi aldırıyor eşimle bana. Hem de içeride ne var ne yok bilmeden. Hani her halükarda harcama yapıyoruz. En azından değen bi doktora gitmiş oluruz. 😔
Teşekkür ederim bilgiler için.

Merhaba ben 8 aydır özel Bi hastaneye gidiyorum. Doktorum her seferinde bişey iniz yok diyor nerdeyse. En son adetten 10 gün önce kanamam olduğu için gitmiştim. rahimde 25 mm lik boşluk işaretledi so ra bişey iniz yok dedi. Oyalıyor gibime geliyor. Ben istemeden bişey yapmıyor. Hormon testini bile ben istemiştim. prolaktin yüksek çıktı. Düşürdük ama hamile kalamadım. Baya geçti üstünden. Özel muayenehane ler sizce daha mı iyidir.izmirde özel muayenehane ye gidenler var mı? memnun kaldınız mı özel hastaneden çok mu fazladır ücreti. Teşekkürler..
Ali öner erdgdu 300 TL muayene ucret on elınızde Eki testlerle gıdın gerekli görürse Baska teslet ister, fatih sendal cok ypgun oda 500 Du, ısrael beyde ayni

Hımm herşeye bakıyorlar yani? En azından fikir edinmek istiyorum her konu da.Şuan ki doktorda aylık 500 lira gıda takviyesi aldırıyor eşimle bana. Hem de içeride ne var ne yok bilmeden. Hani her halükarda harcama yapıyoruz. En azından değen bi doktora gitmiş oluruz. 😔
Teşekkür ederim bilgiler için.
evet canım gıda takviyesi veriyorlar . ama içeride ne olduğunu bilmek en önemlisi, hem için rahat oluyor sıkıntı olmadığını bilince 😊 rica ederim .. bir an önce bebeklerimize kavuşuruz inşallah canım 🙏

Back
X