- 24 Mayıs 2018
- 183
- 474
- 33
- Konu Sahibi Jean Seberg
Arkadaşlar işinin ehli olan, yorumlarına şüphe duymadan güvenebileceğim bir astrolog arayışındayım. Doğum haritası yorumlatacağım. İzmir'de olması tercihim. Önerilerinizi bekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Didem Şarmanı önerebilirim.Kendisi çok başarılı bir astrolog
İzmirde yaşıyorTeşekkürler. İstanbulda değil mi?
İzmirde yaşıyor
Rica ederim :) Instagramında ve kendi web sitesinde iletişim bilgileri mevcut. :)
Çok sevinirim :)Sevindim ya haritama baktırırsam buraya yorumumu da yazarım :)
çok iyi araştır bence Nuray Sayarı birini dolandırmış çünküArkadaşlar işinin ehli olan, yorumlarına şüphe duymadan güvenebileceğim bir astrolog arayışındayım. Doğum haritası yorumlatacağım. İzmir'de olması tercihim. Önerilerinizi bekliyorum.
çok iyi araştır bence Nuray Sayarı birini dolandırmış çünkü
aynen canım öyle yapmış ağzı bozk diyolardı galiba yalan olmasın öyle hatırlıyormParayı alıp yorumlama yapmamış mı? Pek beğenmiyorum zaten kendisini![]()
aynen canım öyle yapmış ağzı bozk diyolardı galiba yalan olmasın öyle hatırlıyorm
aynen ya çok kendini beğenmiş oluyo medyadakilerZaten dünyanın parasını ister oBana işinde iyi ama medyanın keşfetmediği genç yetenekler lazım
![]()
aynen ya çok kendini beğenmiş oluyo medyadakiler
tamam canım :)Ramazan geçsin didem şarman'a ulaşıp fiyat bilgisi alacağım bakalım nasıl
Peki baktırdınız mı kaça bakıyorAyşen tok var Izmirde. Ben facebooktan kendisini takip ediyorum gayet iyi duruyor.