İzmir'de iyi bir astrolog arıyorum

Jean Seberg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2018
183
474
33
Arkadaşlar işinin ehli olan, yorumlarına şüphe duymadan güvenebileceğim bir astrolog arayışındayım. Doğum haritası yorumlatacağım. İzmir'de olması tercihim. Önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar işinin ehli olan, yorumlarına şüphe duymadan güvenebileceğim bir astrolog arayışındayım. Doğum haritası yorumlatacağım. İzmir'de olması tercihim. Önerilerinizi bekliyorum.
çok iyi araştır bence Nuray Sayarı birini dolandırmış çünkü

Genelde çok pahalı oluyorlar. Ben Aygül Aydın'a baktırmıştım (Hürriyet'te yazan) bir de Zafer Ceyhun'a. Onlar 450 TL idi. Ama Zeynep Turan 800 TL idi sanırım.300 TL'ye bakan var. Ben yakın zamanda Dinçer Güner'e soru sorulan bir yer keşfettim soru başı 50 TL. Ama dikkat edin derim. Yani az paralar verilmiyor demeye çalışıyorum. Verince de sizinle iletişim halinde olacak biri olsun.

Çok teşekkürler, doğru söylüyorsunuz
Biraz adı duyulan astrolog hemen yükseltiyor danışma fiyatlarını. Oysa öyle inanılmaz bir şey de yapmıyorlar yani, harita yorumlama işi vakit ve ilgi ayıran herkesin az çok yapabileceği bir şey. Yüksek meblağlar kaptırmadan içime sinen birini bulurum umarım :)

Back
X