Bende Egeria çocuk polikliniğine götürüyorum kızımı Mete AKısü Prof Dr ve hem insanlığından hem bilgisinden tek bir şüphem olmadı ayrıca ne zaman arasam ya cevap veriyor telefona müsait değilsede 15 dk içinde mutlaka dönüyor
çok geçmiş olsun silagül benim oğlumda 3 aylıkken ameliyat oldu.mafoldumben.helal olsun mete beye ve eşinealkisalkisalkis maddi menfaat gözetmeden ettikleri yemine sadık kalan doktorlarımızda var.
Kızımız Aralık ayında doğdu ve şimdi 7 aylık
doğduğu ilk haftadan itibaren Ege Üniv. de Doç. Dr. Mehmet Yalaz' a götürüyoruz o kadar memnunuz ki kendisinden kiminle konuşursam tavsiye ediyorum, hem çok nazik hem çok bilgili hem çok ilgili her zaman telefonlarımıza mesajlarımıza ve maillerimize cevap veren bir Doktor Mehmet Bey
hiçbir zaman başka bir doktor arayışına sokmadı bizi sağolsun....
cnm bende ogluma dr arıyorum
ozel yada unıv.hastanesınde olmasını ıstıyorum
egede muayene olmak cok zor hastane cok kalabalık cocuk orda hasta olur dıyenler var
nasıl muayene oluyorsunuz anlatırmısın
ssklar gıbı kalabalık sıra falanmı beklenıyo ben hıc gıtmedım de :kedi:
Canım "Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi" ana binadan farklı bir yerde pırıl pırıl çok düzenli tertemiz bir hastane, eğer sen bebeğini özel muayene ücreti ödemeden poliklinikten baktıracaksan bildiğim kadarı ile doktor seçme şansın olmuyor hangi hoca denk gelirse o sabah poliklinikte ona baktırıyorsun kalabalık yada çocuğun hasta olması konusunda duyduğun eleştirelere katılmıyorum çünkü bahsedilen yerler muhtemelen ana binada yada ssk hastaneleri filan Üniversitenin çocuk hastanesi çok güzel bir yer , ayrı bir bina orası
Biz Mehmet Bey'e kızımızı özel götürüyoruz (çocuk hastanesinde bakıyor yine) randevu alıyorum 1 hafta 10 gün önce üniversiteden gidip saatimiz geldiğinde gösteriyoruz
ben kime tavsiye ettiysem şimdiye kadar çok memnun kaldılar bende tavsiye üzerine gitmiştim zaten
kesinlikle önyargılı olma git derim...
sagol canım verdıgın bılgıler ıcın.
bişi daha sorucam :kedi:
randevu alacagımız numarası nedır mehmet beyın bırde muayne ucretı nekadar oduyosunuz ozeline , son olarak çocuk bölümü dediğin yer nerede tam olarak.
çok soru sordum galiba çok tesekurler sabrına olumunekankayizsmile
çocuğumuzu yaz tatilinde başka bir sebepten dolayı kontrol için götürdük,sormadan alerji testi yaptı,220 lira....:)tam anlamı ile teslim olmuşuz.bu çocuk alerjen dedi.inek sütü alerjisi var dedi iki ayımızı zehir etti. Bu çocuk geç yüyür, geç konuşur dedi.inanamadık büyük şoookk. Mama değişti, keçi sütü bulmak cabası...yaklaşım değişti harcanan onlarca para cabası...moral bozukluğunu anlatamam.daha sonra alerji doktorumuz doç dr. Fulya tahan ile tanıştık uzun süren test süresi boyunca bizi rahatlatan hacamız bu çocuğun kesinlikle allerjen bir çocuk olmadığını söyledi.rahat olun dedi. Söyleyin bakalım kim iyi doktor kim 450 lirayı alıp sallamacı doktor.....
merhaba canım bende ozel kent hastanesinin alsancakdaki kent tıp merkezine gidiyorum dr.sureyya paksoy arastırıpda gittigim ve anlatımından acıklamalarından memnun kaldıgım bir doktor.oglum konusunda ozellıkle pimpirikliyim ki konu evlat olunca insan pimpirikli olabiliyor diye dusunuyorum :)) ama sureyya beyde cok arastırmacı ve aydınlatıcı acıklamalar yapan biri. ozel gunlerde email atar, babacan ve prensip sahibi bir adam.acil durumlarda cebi acık ulasılabilir birisi.ege tv de kent ve saglık programında cocuk doktoru olarak cıkıyor 15 gunde bir cıkar ordan izleyipde gidebilirsin ayrıca.ben tavsiye ediyorum.hepimize saglıklı gunler diliyorum....
çocuğumuzu yaz tatilinde başka bir sebepten dolayı kontrol için götürdük,sormadan alerji testi yaptı,220 lira....:)tam anlamı ile teslim olmuşuz.bu çocuk alerjen dedi.inek sütü alerjisi var dedi iki ayımızı zehir etti. Bu çocuk geç yüyür, geç konuşur dedi.inanamadık büyük şoookk. Mama değişti, keçi sütü bulmak cabası...yaklaşım değişti harcanan onlarca para cabası...moral bozukluğunu anlatamam.daha sonra alerji doktorumuz doç dr. Fulya tahan ile tanıştık uzun süren test süresi boyunca bizi rahatlatan hacamız bu çocuğun kesinlikle allerjen bir çocuk olmadığını söyledi.rahat olun dedi. Söyleyin bakalım kim iyi doktor kim 450 lirayı alıp sallamacı doktor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?