Izmirde iyi bir kadın doğumcu arıyorum!!

ilimonn

'Kızım herşeyim
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
1.256
28
108
Arkadaşlar izmirde kadın doğum uzmanı arıyorum .prof da olur bıldıgınız varmı bana yardımcı olurmusunuz bu konuda?

Özel doktor olur derseniz.KADOMER'e gidiyorum ben,
1 tanesi prof.olmak üzere 4 doktor var. Benim doktorum Hatice hanım,Levent ve Hüsnü(prof.) bey de iyi doktorlar.

KADOMER - Home

çok tesekkur ederım özel olsa daha ıyı olur tabı.. yanlız muayene ucretlerı nekadar oluyor acaba? bılıyormusunuz?

120 ya da 140 olması lazım :77: hatırlayamadım,çünkü en son smear testi falan da yaptırmıştım.

benim gittigim drlar arrasında en iyisi Dilek Aslandı İrenbe de çalışıyor ama ssk falan anlasması yok
ucetler bıraz yuksek geldı bana o yuzden devam edemedım
ege tv de programı falanda var hatta

valla nabcagımı şaşırdım benım septum amelıyatı olmam gerekıyor bu ayın sonunda. ama dıger doktorlarada bı gorunmek ıstıyorum bakalım onlar ne dıycek dıye. onun ıcın guzel ıyı bır doktor bulmalıyım ege unıversıtesı hastenesınde amelıyat olucam

120 ya da 140 olması lazım :77: hatırlayamadım,çünkü en son smear testi falan da yaptırmıştım.

ben sadec e muayene olucam bakalım ne dıcekler dıye. ege unıde septum dedıler amelıyat dedıler ben yınede muayene olmak ısyıorum. test vs yapmazlar sanırım cunku kan, patoloji, ultrason felan bakıldı ege unıde. ben sonuçları gotururum anca

ben sadec e muayene olucam bakalım ne dıcekler dıye. ege unıde septum dedıler amelıyat dedıler ben yınede muayene olmak ısyıorum. test vs yapmazlar sanırım cunku kan, patoloji, ultrason felan bakıldı ege unıde. ben sonuçları gotururum anca

Çok geçmiş olsun.
Ben yaklaşık 7 yıldır Hatice Hanıma gidiyorum,dikkatli ve özenli bir doktor ama karar senin tabi.Eğer için daha rahat edecekse Kadomer'de Prof.Dr.Hüsnü Çağlar'a da görünebilirsin.Fakat profesör olduğu için muayene ücreti farklı olabilir.
Zaten randevusuz muayene yapmıyorlar,eğer gidecek olursan aradığında ücreti de öğrenebilirsin..
Tekrar geçmiş olsun..

karşıyakadaki park polikliniğinde hakan bey var ; istersen bir araştır.Gayet iyi bir doktor.
mua. ücretide sanırım 130 tl.
ssk geçmiyor ; özel ve özel sağlık sigortası var .

Kesinlikle kadomeri ve hüsnü çağları tavsiye ederim. Çok iyi ve düşünceli bir doktor. Hiç paracı değil. Sakin ve tecrübeli. İnsana güven veriyor. Ne de olsa yılların tecrübesi var. Kadomerde çok rahat edersiniz. Tüm tahliller uygun fiyata yapılıyor. Hiç başka yerlere gitmenize gerek yok. Her şeyiniz,tüm takipleriniz bir yerde oluyor. Bu hamile bir kadın için çok önemli. Hiç yorulmuyorsun. Çalışanlar çok tatlı. Oğlum atakana sorunlu başlayan bir hamileliğe rağmen hüsnü bey sayesinde kavuştum. Öncesinde düşüklerim vardı hep. Allah razı olsun ondan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X