izmirde iyi kadın doğum uzmanı ve doğum için hastane

kamacar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
6
0
1
38
kafam çok karışık. 5 haftalık hamileyim ama kime gidicem bir türlü karar veremiyorum. medical park zekeriya bey ile öğrendim beta hcg pozitifliğini. hastan egüzel konforlu ama hersey için para alıyorlar egepole kıyasla pahalı. egepol de cok yoğun:(. başka öneriniz var mı?özel muayenehane de olabilir???

kafam çok karışık. 5 haftalık hamileyim ama kime gidicem bir türlü karar veremiyorum. medical park zekeriya bey ile öğrendim beta hcg pozitifliğini. hastan egüzel konforlu ama hersey için para alıyorlar egepole kıyasla pahalı. egepol de cok yoğun:KK43:. başka öneriniz var mı?özel muayenehane de olabilir???

Gebeliğim süresince çeşitli sebeplerden dolayı 2 kez doktorumu değiştirdim. En son Dr. Arzu Akar ile tanıştım doğumuma 3 hafta kala ve iyiki de diyorum aklıma geldikçe (Karataş Hastanesi). Normal doğum yapmak istediğimi söyleyince beni 100% destekledi, Allah ondan razı olsun. Doğru doktoru bulmam biraz geç oldu fakat mutlu sonla sonuçlandı çok şükür.

Gebeliğim süresince çeşitli sebeplerden dolayı 2 kez doktorumu değiştirdim. En son Dr. Arzu Akar ile tanıştım doğumuma 3 hafta kala ve iyiki de diyorum aklıma geldikçe (Karataş Hastanesi). Normal doğum yapmak istediğimi söyleyince beni 100% destekledi, Allah ondan razı olsun. Doğru doktoru bulmam biraz geç oldu fakat mutlu sonla sonuçlandı çok şükür.

merhaba :)
doktorunu bulmana çok sevindim . İNŞ. sağ salim kucağına alırsın bebeğini.

2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım o süreçteki doktorumun ilgisizliği beni 2 kat üzdü. şuan henüz gebe değilim fakat kalmayı düşünüyorum aynı şeyleri yaşamak istemedğimden çok araştırma yaptım gebe kalma sürecindede yanımda olacak bir doktor arıyordum . senin gibi arzu hanımı buldum. fakat karataş hastanesi için hiç iyi şeyler okumuyorum o konuda tedirginliğim var sadece. bu kopnuyla ilgili hiç görüştünmü arzu hanımla? ayrıca muayene test ücreti vs. hakkında bilgi verebilirsen çok sevinirim.

merhaba :)
doktorunu bulmana çok sevindim . İNŞ. sağ salim kucağına alırsın bebeğini.

2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım o süreçteki doktorumun ilgisizliği beni 2 kat üzdü. şuan henüz gebe değilim fakat kalmayı düşünüyorum aynı şeyleri yaşamak istemedğimden çok araştırma yaptım gebe kalma sürecindede yanımda olacak bir doktor arıyordum . senin gibi arzu hanımı buldum. fakat karataş hastanesi için hiç iyi şeyler okumuyorum o konuda tedirginliğim var sadece. bu kopnuyla ilgili hiç görüştünmü arzu hanımla? ayrıca muayene test ücreti vs. hakkında bilgi verebilirsen çok sevinirim.

Muayene ücreti 50 liraydı, 10 gün içinde tekrar gitmeniz gerekirse bir şey ödemiyorsunuz. Doppler ve NST'nin ücretlerini hatırlayamıyorum... evet bana göre Karataş'ta en büyük sorun park sorunuydu. :) onun haricinde bi olumsuzluk yaşamadım. Poliklinik tarafı biraz dar, gelen çok, kalabalık oluyor. Fakat birçok özel hastane artık öyle. :) kusura bakmayın biraz geç yanıtladım. O satırları yazdığımda doğumumu yapmıştım bile. Çok teşekkür ederim.

Muayene ücreti 50 liraydı, 10 gün içinde tekrar gitmeniz gerekirse bir şey ödemiyorsunuz. Doppler ve NST'nin ücretlerini hatırlayamıyorum... evet bana göre Karataş'ta en büyük sorun park sorunuydu. :) onun haricinde bi olumsuzluk yaşamadım. Poliklinik tarafı biraz dar, gelen çok, kalabalık oluyor. Fakat birçok özel hastane artık öyle. :) kusura bakmayın biraz geç yanıtladım. O satırları yazdığımda doğumumu yapmıştım bile. Çok teşekkür ederim.

hayırlısı olsun bebeğin. sağlıkla büyüsün inş.
yanıtın için teşekkürler. sayende arzu hanıma rahatlıkla alabilirim randevu:)

Egepolde doğum yaptım. Ne hastaneden ne doktordan memnun kaldım. Doğum sonrası kontroller için doktor ararken Karataş Hastanesinde Arzu Hanım a gittim. Çok kibar,muayenesinde özenli,sorulara açıklayıcı cevap veren bir doktor. Keşke daha önce kendisine gitseymişim.

Back
X