arkadaşlar 10 aydır hamile kalmak istiyorum fakat hiç bir problem olmamasına ragmen olmuyor.izmirde bildiğiniz kadın doğum uzmanlarını yazarmısınız ben 2 doktora gittim amaa fayda yok.:1no2:
ben umur yensele gidiyorum ve çooookkk memnununm..riskli bir gebeliği var ..umur bey çok ilgili tvasiye ederim...
başak gecen seferde özel msj atmıştın cnm kusura bakma ben onu cevaplayamadım benim dediğim fiyat sene başıydı ama 1500 civarı buldu sanırım eşimin kardeşi doğum yapmıştı oda şevki beyin hastasıydı sanırım o yüzden şevki beyin başka hastası varmı diye yazmıştım ama hamileliği boyunca gitmedi doğum zamanı acilen oraya gitmişti kendi doktoru değildi yani sen böyle yazınca sordumda yanlış bilgi olmasın diyee
sgk lı istiyorsanız kesinlikle doga tıp merkezi cengiz aydın ben onla basladım maratonuma mükemmel bi dr ayrıca öglenden sonra erol tavmergenle calısıyo ben şimdi ona gidiyorum cünkü asılama yaptırcam ama cengiz bey mükemmel öyle olmasa erol bey onu yanına almazdı erol beyde izmirin ilk tüp bebegini yapan kişi ege ün profu
teşekkürler "özgeözge" benim 1 yıldır sorunlarım var, tam 5 ayrı dr. değiştirdim, bu arada Erol beye de gittim ama Erol bey çok yoğun, acaba Cengiz beyi direkt arayıp sorunlarını anlatabiliyor musun? ilgili mi? çok teşekkür ederim.
İnşllah istediğin gibi hemen anne olmanı dilerim
mrb "özgeözge" benim son 1 yıldır ara kanamalarım oluyordu, adetim de 10 gün çok şiddetli, saat başı ped değiştirmekten evden dışarı çıkamaz ve çalışamaz oldum, ilşki de ağrılı oluyor , son gittiğim dr. yara ve rahimağzı içinde polipler var dedi, polipler alınacak, yara da yakılacak dedi, sonra 2 aya yakın deniz yok, ilişki yok, ilaç tedavisi verilecekmiş, önümüz yaz olduğu için Eylül sonu yaptırayım diyorum ancak, gerçekten iyi bir dr. olmasını istiyorum, çünkü çocuğum yok, hiç de kürtaj yaptırmadım, açıkçası korkuyorum, bir de dondurmak daha iyiymiş diye duydum, bazen iyi tedavi edilmeme riski varmış, tekrar operasyon gerekiyormuş, kararsız kaldım, kafam çok karışık
mrb "özgeözge" benim son 1 yıldır ara kanamalarım oluyordu, adetim de 10 gün çok şiddetli, saat başı ped değiştirmekten evden dışarı çıkamaz ve çalışamaz oldum, ilşki de ağrılı oluyor , son gittiğim dr. yara ve rahimağzı içinde polipler var dedi, polipler alınacak, yara da yakılacak dedi, sonra 2 aya yakın deniz yok, ilişki yok, ilaç tedavisi verilecekmiş, önümüz yaz olduğu için Eylül sonu yaptırayım diyorum ancak, gerçekten iyi bir dr. olmasını istiyorum, çünkü çocuğum yok, hiç de kürtaj yaptırmadım, açıkçası korkuyorum, bir de dondurmak daha iyiymiş diye duydum, bazen iyi tedavi edilmeme riski varmış, tekrar operasyon gerekiyormuş, kararsız kaldım, kafam çok karışık
Bende ilk gebelikte irenbe ye gitmiştim arkadaş tavsiyesi üstüne refik bey e ama memnun kalmadım üzüm gebeliği anlamadı ve 3 üz gebelik dedi.Kalp atışları zayıf ölürler bunlar ama şimdi hiçbişey yapamam falan dedi en sinir bozucu durumsa ben aglarken o bütün bunları gülerek anlattı asla tavsiye etmeyecegim bi doktor.....
prof larda hikaye bence.tamam daha fazla bilgi sahibi olabilirler ama sorunsuz gebeliklerde sallıyorlar bence.ben allahın izniyle 12 haftalık hamileyim ve hüseyin ceyberi nin hastasıyım.8 haftalık hamile bir arkadaşım var,sorunsuz geçiyor hamileliğide.ve çok ünlü bir prof a gidiyor 9 eylülden.geçen gün bi baktım çifter çifter zıplaya zıplaya çıkıyor merdivenleri,çömelip duruyor.napıyorsun sen dedim.çömelme,zıplama sakın .doktorun söylemedimi sana yükseğe uzanarak,çömelerek iş yapmak yasak diye.yok öle bişey demedi bana hiç dedi.şaştım kaldım açıkcası.hüseyin beyin bana ilk dediği şeylerden biriydi bunlar.
proflar hikaye olurmu hiç senin arkadasın bence dogru profu bulamamıs bunları her genc kadın zaten biliyo uzanmaması zıplamaması gerektigini arkadasın cok toy heralde canım yada doktorunu yanlıs secmiş prof gibisi varmı daha ötesi yok adı üstünde zaten benim doktorum prof ve muhtesem bu kadarmı ilgili olur insan onun sayesinde guatr oldugumu ögrendim ben 1 yıldır operatör dr a gidiyordum adam tsh ın t sini bile dile getirmedi o sebeple ince eleyip sık dokuyorlar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?