Canim mehaba gecen hafta ben hamis olan mmervenn aekadasi sende mi burdasin kontrolun ne zmn bende iki hafta sonra gidicem ersoz beye ...
Kentte orcun sezer namik demirin ogrencisiymis onada gidebilirsin ama yas sorunu yoksa zaten ilk muayenede kimse hormon testi yapmiyorki 1 yil olmayinca inceliyorlar bence bi universite hastanesine git ve bor yildir cocugumuz olmuyor de hem genetik testleri hem sperm testlerini yaparlar para harcamazsin ege veya dokuz eylule randevu al bir an evvelGeçen sene hamile kalmaya karar verince gebelik öncesi kontroller için iyi doktor araştırdım ve Sabahttin Altunyurt un muaynehanesine gitmeye karar verdim. Bir takım kan tahlilleri yaptı ve ultrasona baktı, herşey normal dedi gönderdi. Bir yıl bitmesine rağmen hamile kalmadım ve hamilelik öncesi süreci araştırmaya başladığımda bana hormon testi bile yaptırmadığını öğrendim. Beni boşuna 1 yıl bekletti ve vakit kaybettirdi. Namık Demir 2 ay sonrası için randevu veriyor, ulaşılması güç bir doktor istemiyorum, Egepol den Dilek Alihanoğlu ndan randevu aldım, heyecanla randevu günümüzü bekliyorum :)
ata sağlığı öneririm sgk anlaşması var toplam 22 tl ödüyosun doktor Çiğdem KUKUL çok ilgili tavsiye üzerine gittim bende herkese tavsiye ederim.:))
Geçen sene hamile kalmaya karar verince gebelik öncesi kontroller için iyi doktor araştırdım ve Sabahttin Altunyurt un muaynehanesine gitmeye karar verdim. Bir takım kan tahlilleri yaptı ve ultrasona baktı, herşey normal dedi gönderdi. Bir yıl bitmesine rağmen hamile kalmadım ve hamilelik öncesi süreci araştırmaya başladığımda bana hormon testi bile yaptırmadığını öğrendim. Beni boşuna 1 yıl bekletti ve vakit kaybettirdi. Namık Demir 2 ay sonrası için randevu veriyor, ulaşılması güç bir doktor istemiyorum, Egepol den Dilek Alihanoğlu ndan randevu aldım, heyecanla randevu günümüzü bekliyorum :)
ata sağlığı öneririm sgk anlaşması var toplam 22 tl ödüyosun doktor Çiğdem KUKUL çok ilgili tavsiye üzerine gittim bende herkese tavsiye ederim.:))
1100 tl herşey dahil ben doğum yaptım. Çok memnunum temiz, ferah, personellerinde güler yüzlü tavsiye ederim
Canim bornova Ekadom da Huseyin Ceyberinin takibindeyim. Ben de hamile kalmadan once arastirdim hep kendisini internette arastir herkes minnetkar. Ben dogal yolla hamile kaldim herhangi bir tedavi gormedim kendisinde ama o kadar cok iyi yorum okudumki hamileligimi ogrendigim gun arayip kendisibden randevu aldim. Hayatimda gordugum en seker doktor surekli iletisim halinde herseyi konusur kaldi ki brn whatsapptan bile yaziyirum kendime bi sorunum olunca hemen geri donuyor musaitse :) bir arastir bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kentte orcun sezer namik demirin ogrencisiymis onada gidebilirsin ama yas sorunu yoksa zaten ilk muayenede kimse hormon testi yapmiyorki 1 yil olmayinca inceliyorlar bence bi universite hastanesine git ve bor yildir cocugumuz olmuyor de hem genetik testleri hem sperm testlerini yaparlar para harcamazsin ege veya dokuz eylule randevu al bir an evvel
ben sezeryan yaptım canım evet 10 adet foto veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?