izmirde kadın doğum doktoru

yesilbalon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
810
1.256
113
Arkadaşlar merhabalar...
Çeşme de oturuyorum. Daha yeni öğrendim hamile olduğumu. Şimdi işin en önemli kısmı ve bir doktor bulmalıyım. Bana İzmir de tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru var mıdır acaba
ilk hamileliğim ve bu konuda hiç bir bilgim yok yardımlarınıza ihtiyacım var.
Sevgilerrrrr....

hayirli olsun saglicakla kucagina al insallah canim..ben sait yucebilgin e gidiyorum özeline egede profesör bi arastir internetten istersen alsancakta muamehanesi..benimde birkac arkadasim ona gidiyor tavsiyeyle gittim..

hayirli olsun saglicakla kucagina al insallah canim..ben sait yucebilgin e gidiyorum özeline egede profesör bi arastir internetten istersen alsancakta muamehanesi..benimde birkac arkadasim ona gidiyor tavsiyeyle gittim..
teşekkür ederim dilerim sende sağlıkla kucağına alırsın . peki doğumu nerde yapacaksın. ücreti ne kadar doktor beyin

cinarli kadin dogum hastanesinde yaptiriyormus..ucret sormadim henuz erken diye..haftaya hafta sonu randevum var ozaman sorucam insallah haber ederim isterseniz sizede..

hamile kalmadan once gittim doktora sonra ikinci ayda hamile kaldim ondan oncesinde on ay denemistik..her ay kontrol oluyor ama biraz sıkıntılı hamileligim ondan biraz zaman gecmesini bekledim konusmak icin şükür iyiyiz simdi bebisimle..hala progestan kullaniyorum igne oluyorum..

Merhabalar. Ben once tup bebek tedavisi oluyor oldugum için İrenbe tup bebek merkezinde Dr. İsmail Kucuk'e gidiyordum. Tedavi sırasında tedavinin de etkisiyle kendiliğinden hamile kaldım. Doktorumu degişmedim ve kesinlikle doktorumdan da merkezden de cok memnunum. Bir supheli durum gorup ayrıntılı ultrason sırasında da beri perinatolog olan prof.dr. Sermet Sagol'a yonlendirdi,o da Alsanckta ozel muayenehanesi var. Kesinlikle ondan da cok memnun kaldım. Kendi doktoruma devam ediyorum ve tavsiye ederim.

Bir de cevremde cok kişiden duydum,egepold dr.gokalp bey varmıs. Onun için de cok iyi ve ilgili diyorlar. Arastır istersen. Ben kendi doktorumdan memnunum diye devam ediyorum. Olmasam 2.secenegim oydu.

Merhabalar. Ben once tup bebek tedavisi oluyor oldugum için İrenbe tup bebek merkezinde Dr. İsmail Kucuk'e gidiyordum. Tedavi sırasında tedavinin de etkisiyle kendiliğinden hamile kaldım. Doktorumu degişmedim ve kesinlikle doktorumdan da merkezden de cok memnunum. Bir supheli durum gorup ayrıntılı ultrason sırasında da beri perinatolog olan prof.dr. Sermet Sagol'a yonlendirdi,o da Alsanckta ozel muayenehanesi var. Kesinlikle ondan da cok memnun kaldım. Kendi doktoruma devam ediyorum ve tavsiye ederim.
Doktorunuz ücreti ne kadarmış birde Çınarlı da mı doğum yaptıryormuş? teşekkür ederim

Simdi bizim odeme mevzumuz biraz karisik da sanirim 200tl muayene ucreti. Ama takipler tedaviler vs biraz sık oldugu icin toplu tup bebek odemesi, yumurta takibi falan yaptik, ilac odemelwri falan derken ciddi paralar dokmus olduk ama irenbeye kendiniz sorarsaniz daha iyi olur. Bir de dogum.nerde diye sorunca 3secenek sundu, erken diye tekrar sormadim, cinarli kent egepol dedi. Sonra karar veririz dedik.
Sermet Bey de cok iyi bir doktor, muayene ucreri de sanirim 300tlydi.

Back
X