izmirde kadın doğum dr ve hastane önerisi acilllll

hesnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
483
165
73
Kütahya
arkadaşlat 12 haftalık hamileyim 2farklı hastane ve doktora gittim ama bu defa bir doktor olsun ve doğumu bile o yaptırsın istiyorum. Fiyat olaraktan uygun olması önemli tabi.lütfen daha fazla Zaman geçmeden yardımcı olabilirmisiniz(

Kızlar bende karsiyakadayim egepole Ayşen güçlü ye gidiyorum. Çok memnunum tavsiye ederim

Bende bucadayim.cnm.tinaztepe aylin barbaros diye bir doktor duydum cok iyo diyolar 2li taramaya gidicem.ona bakalim

Kent hastanesi. Kuzenm orda gitti ve çok memnun kaldı doktorundan da hastaneden de. Sanırm doktorunun adı nihandı. Hastanr doktorlarına girerseniz bulablrsinz ordan.

Bende bucadayim.cnm.tinaztepe aylin barbaros diye bir doktor duydum cok iyo diyolar 2li taramaya gidicem.ona bakalim
Ben ayline gittim iki saat sıra bekledim. Dedikleri gibi Bi dr çok meşhur olunca ilgisi de azalıyor. Ayrıca doğum fiyatları orda sezaryen 3000 tl olunca vazgeçtim Can'ım

Bozyaka da egeyaşam hastanesi var. Nagehan İkiz'e gidiyorum. Tavsiye eden çok oldu. Doğumu da orada düşünüyorum. Çok ilgili bir doktor. Fiyatları da iyi.Kendisi yaptıracak doğumumu... Tavsiye ederim

Bornovada oturuyorum doktorum Sait Yücebilgin Alsancakta muanehanesi aynı zamanda Ege'de çalışıyor..doğum için fiyat sormadım ama doktoruma güveniyorum ilgili ve çok deneyimli..

Bozyaka da egeyaşam hastanesi var. Nagehan İkiz'e gidiyorum. Tavsiye eden çok oldu. Doğumu da orada düşünüyorum. Çok ilgili bir doktor. Fiyatları da iyi.Kendisi yaptıracak doğumumu... Tavsiye ederim
Muayene ücreti ne kadar veriyorsun Can'ım ordan daha önce hiç duymadım o hastaneyi

selam kızlar,
ben tınaztepe hast. doktor can bey'e gidiyorum. Hamile kalmadan önce de kontrollerimi kendisine yaptırırdım.
samimi iyi bir doktor.

Muayene ücreti ne kadar veriyorsun Can'ım ordan daha önce hiç duymadım o hastaneyi
30 tl muayne ücreti, facebooktan bakabilirsiniz doktora... Tanıdığım bir doğum hemşireside aynı hastanede kendiside çok tavsiye etti. Çok tatlı bir doktor

Kac haftalik oldu canim?
Biraz bilgi verir misin? Doktor ayrintili aciklama yapiyor mu? Muayene ucreti ne kadar? Tahlil ucretleri? Ben zubeyde hanim tip merkezine gittim. Kanda 212 cikti. Ilgilenmedi hic. Hamilesin haftaya gel den baska tek cumle kurmadi. Folik asiti bile kendim aldim. Pazartesi 1 hafta geciyor beta yaptirmamin uzerinden. Yeniden gidecegim.

Canım benim gittiğim doktor çok ilgili iyi biri her türlü bilgiyi veriyor tavsiye ederim

Canım benim gittiğim doktor çok ilgili iyi biri her türlü bilgiyi veriyor tavsiye ederim
Egepolden muayene ücreti 62 tl en son ikili test yaptım 40 tl kadar bi ücret ödedim tahlil için. Doktor ilaçları kendisi söylüyor yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…