Izmirde kadın doğum uzmanı ve doğal doğum eğitmeni dr ahmet akkoca

Merhaba Aşk ve biz,ben fiyatla ilgili prensip gereği konuşmak istemiyorum. O,nedenle size muayenehane numarasını vereyim.sekreterinden öğrenebilirsiniz.DR. Ahmet Akkoca 435 65 68

Uzun bir aradan sonra MERHABALAR,Artık çok fazla zamanım olmadığı için SON ZAMANLARDA siteye giremedim. gerçi çoğu zaman dr umu takip ediyorum. En son BİR HAMİLE OLARAK 07-05-2013 günü DR Ahmet Akkocanın düzenlemiş olduğu,İstanbul Doğum Akademisi, Keşkesiz Doğum Ekibi Hakan Çoker ve Psikolog Neşe Karabekir'in katıldığı keşkesiz doğum,Normal doğal doğum,Doğumda ebenin yeri konularının işlendiği eğitim programına katıldım. Program Ahmet beyin muayenehanesinde yapıldı. O kadar çok şey öğrendim ki.Meğer bildiğim ne kadar yanlış şey varmış. Bizlere bu güne kadar normal doğal doğum niye anlatılmadı diye kendi kendime dertlenip durdum. Boşu boşuna ilk bebeğimi sezeryan olmuşum.İlk bebeğimde o kadar doğum korkum vardı ki, korkudan hemen sezeryan olmayı kabul etmiştim. Oysa tüm iş o korkuyu yenebilmekteymiş. Çünkü bizlere bu güne kadar hep doğumun olumsuz yönleri, ağrıları en ağır şekliyle anlatılıp durdu. Oysa bunun fizyolojik bir olay olduğu, kadının çok güçlü bir yapısı olduğu,doğurmanın kadına verilmiş bir lütuf olduğu hiç anlatılmadı. O kadar güzel anlattılar ki bunu oradaki uzmanlar,ilk doğumuma keşke demeden edemedim. En büyük keşkem de doğar doğmaz bebeğimi kucağıma alamamaktı. Teşekkürler keşkesiz doğum ekibi,Teşekkürler AHMET AKKOCA. Bir kadın olarak değerli olduğumu bana hissettirdiğiniz için hepinize kocaman sevgiler.

Son düzenleme:

MERHABA DUYGUNAZCAN HANIM,O eğitime bende katılmayı çok istedim ancak işlerimin yoğunluğu ve birazda tembelliğim yüzüne katılamadım ne kadar hoş böyle güzelşeylere tanık olmanız. Kutlarım sizi. yalnız Ben son günlerde doğal doğuma insanların ilgisinin arttığını görüyor ve mutlu oluyorum. Bu tür eğitimler arttıkça insanların daha çok bilinçleneceğine sağlıklarını daha çok önemseyeceklerine inanıyorum.SEVGİYLE KALIN.

Son günlerde kendi iş yerimde de edindiğim tecrübeler nedeniyle bu yazıyı yazma lüzumu hissettim kendimde. Bir insanın işinde yada etrafıyla olan ilişkilerinde önce kendisiyle barışık olması gerekiyor. Kendi iç dünyasıyla barışık değilse hem etrafına ön yargıyla bakıyor,hem insanlara kötü davranıyor hem de etrafındaki insanların psikoljisini bozuyor.Ahmet beyin en sevdiğim yönü de bu olsa gerek. Her şeyden önce kendisiyle barışık ki işini bu kadar seviyor. hastalarını azarlamıyor. Gebelerine bu kadar değer veriyor. Şunu düşünüyorum da bu kadar tecrübeye rağmen yeni kurslara katılabiliyor, hastalara yardımcı olmak için çaba sarfediyorsa bu onun kendisine olan saygısındandır. Zaten bu hafta katılacağı doğal doğum eğitmenliği kursu da sanırım,dr ların sağlık çalışanlarının kendi ön yargılarından kaygılarından arınma. gebelere doğuma ön yargısız bakabilme. çok yerinde bir yaklaşım kendi iç kaygılarından ön yargılarından arınmamış bir sağlık çalışanı gelen gebeye ne kadar yardımcı olabilir ki. Tebrikler Ahmet bey kendinizi yenileyip,hastalarınıza bu eğitimleri verebildiğiniz için.
Arkadaşlar ayrıca ahmet beyin eğitimine katılmış belge almış gebeleri buraya duygularını paylaşmak üzere davet ediyorum. SEVGİLER.

merhaba ceylannur hanım,ben ahmet beyin eğitimlerine katıldım.çok güzel geçiyor. nefes egzersizleri öğretiyor,hamile platesi yaptırıyorlar,eşlerede eğitim veriyorlar.ağrı esnasında neler yapılacak eş neler yapacak onlar gösteriliyor. psikolog desteği alıyorsun. tüm hamilelere önemle tavsiye ederim.bu arada eğitim sonunda belgede alıyorsunuz.izmirde bu tür eğitimlerin artması biz hamilelerin en büyük dileği. emeğinize teşekkür ederim ahmet bey. hepinize sevgiler.

Başka bir konuya bakarken tesadüfen bu konu başlığını buldum ve çok sevindim... insanlara doğal doğum düşünüyorum dediğimde ya beni deli olarak algılıyorlar yada kendine gereğinden fazla güvenen egoları yüksek bir kadın oysaki ben sadece insan doğasında zaten var olan birşeyi yaşamak istiyorum.
gördüklerim, okuduklarım beni gerçekten hayrete düşürüyor... normal doğum istiyorum diyen hemen arkasından "sancı çekmekten korkuyorum, normal epidural doğum istiyorum" diyor. bu da doğum konusunda nekadar bilgisiz olduğumuzu gösteriyor.

doktorumdan çok memnun olduğum için değiştirme gibi bir düşüncem yok ancak Ahmet Beyin eğitimleri gerçekten ilgimi çekti...doğal doğum istiyorum ama yapmam gerekenler ve nasıl hazırlanacağım konusunda ancak kitaplardan okuduğum kadar bilgim var. bunun da iş o an pratiğe geldiğinde pek bir anlam ifade etmeyeceğinin farkındayım yarın ilk iş olarak arayıp eğitim konusunda bilgi alacağım. bu konu başlığı altında emeği geçen herkese teşekkür ederim...

aybike hanım merhaba,kusura bakmayın bir kaç gündür size cevap yazmak istememe rağmen, yazamadım.her ne kadar konu sahibi simaylale hanım olsada sayfayla genelde ben ilgileniyorum. çünkü ahmet beyden konuyu duyunca çok etkilenmiştim. epey araştırdım konu hakkında bilgi sahibi oldum. gerçekten güzel şeylere değinmişsiniz. tabi ki normal bir süreçi yaşama fikriniz çok güzel. bunu yaşarkende kimsenin etkisi altında kalmayın. millet şu dedi bu dedi yapmayın diye öneririm. çünkü vücut sizin yaşam sizin.tabi ki bu bir öğüt değil sakın yanlış anlamayın bu bir öneri. ben ya da bir başkası ancak size öneri de bulunabilir. sizin için en doğru kararı anca siz verebilirsiniz. dr unuzdan memnun olduğunuzu söylemişsiniz. sadık olmanızı çok takdir ettim.umarım bilgi almışsınızdır. ahmet bey çok mütevazi biridir. insanlarla bilgilerini paylaşmayı sever. canım size yararlı olabildiysem ne mutlu bana. tabi bu konuyu daha iyi bilen ahmet bey ben kendisine çok teşekkür ederim. böyle bir şeyi izmir de gündeme getirdiği içisevgiyle kalın aybike hanım.
.

CeylannurHanım Merhabalar,
Uzun süredir yazmıyorsunuz sizi merak ettim. DR umuzu görüyor musunuz?Ben de epeydir gitmiyorum. tedavim sonuçlanınca bir daha uğrayamadım. Yazarsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
CeylannurHanım Merhabalar,
Uzun süredir yazmıyorsunuz sizi merak ettim. DR umuzu görüyor musunuz?Ben de epeydir gitmiyorum. tedavim sonuçlanınca bir daha uğrayamadım. Yazarsanız çok sevinirim.

SİMAY hanım merhabalar,beni hatırlamanız hoşuma gitti. Yazınızı gördüm ama cevaplamam zaman aldı kusura bakmayın. Çünkü bu sıralar tatildeyim ve herşeye karşı bir vurdumduymazlık var bende. Aslına bakarsanız, Ahmet beyden bende haber alamıyorum. daha doğrusu Ahmet beyin hızına yetişemiyorum. Nerden buluyor bu enerjiyi bilmiyorum.O kadar hastaya bakıyor,o kadar eğitime katılılıyor. Nazar değmez inşallah. yalnız beni bir şey çok mutlu ediyor.Her şeye vakit ayıran biz meslek sahipleri asla eğitime gereken önemi vermeyiz. Kendimizi geliştirmez sadece okul yıllarında ki bilgilerimizle mesleğimize devam ederiz. işte tam da ben bu anlamda Ahmet beye hayranım. Kendisini hastalarına adamış,yenilikleri sürekli takip eden biri. Ne mutlu ona.İnşalah bir gün Ahmet beyde sizinle karşılaşırız da bunları daha detaylı konuşma fırsatı buluruz. Sevgiler.

sevgili arkadaşlar,dr umuzun kendi kurmuş olduğu İzmir Doğal doğum grubunda da yazdığım için burada uzun süredir yazamadım. DR umuza çok fazla güveniyorum ve inanıyorum. Kendisinin bir sürü hastasından da aynı şeyleri duyuyorum. İzmirde doğal doğum üzerine ilk ve tek,hepinize ısrarla tavsiye ederim. sevgiler...

merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım 7 haftalık hamileyim.doktor hastane arayışındayım.ahmet bey nerde hizmet veriyo acaba bilgi alabilirmiyim?
Kızlar merhaba bende 20 haftalık gebeyim Arkadaşlarımın tavsiyesi ile HUSEYİN CEYBERI ile Tanışma Fırsatı buldum doğal doğum istiyordum tam aradığım insan samimi sıcakkanlı her sorumu yanıtlıyor doğal doğum konusunda da işinin uzmanı her konuda açık ve net bakalım neler olacak çok heyecanlıyım doğrusu eğitimi bekliyorum sabırsızlıkla

Merhaba hanımlar Dr. Ahmet Akkoca ve Doğal Doğum Merkezi ile devam eden var mı? Muayene fiyatları nedir? Randevu gerekli mi yoksa sıra ile girebiliyor muyuz?

Hem kendi kendine doguruyorsun hemde en az 7000 lira para veriyorsun cok fazla degil mi?

Tamam iyidir hostur belki ama tum yonleriyle objektif bakmak lazim diye dusunuyorum

Resmen bizi kesmesinler ve istedigimiz pozisyonda dogurabilelim diye (olmasi gereken) milyarlar bayilmak zorunda kaliyoruz!!!!

Isin ticaret boyutu harika ilerliyor massalah

Ne kadar iyi olursa olsun gozunu para burumus doktorlar benim icin iyi bir doktor degildir

bu topicteki yazışmalar çocukluğumdaki radyo reklamlarını hatırlattı :) en baştakileri okudun mu çok komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…