ben ücretlerini merak ediyorum biraz o konuda bilgi verirmisiniz. ben 10 aylık evliyim hamile değilim ama bebek istiyoruz. biraz yardımcı olurmusnuz iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum ama fiyat önemli benm için teşekkür edrim şimdiden..
Uzun bir aradan sonra MERHABALAR,Artık çok fazla zamanım olmadığı için SON ZAMANLARDA siteye giremedim. gerçi çoğu zaman dr umu takip ediyorum. En son BİR HAMİLE OLARAK 07-05-2013 günü DR Ahmet Akkocanın düzenlemiş olduğu,İstanbul Doğum Akademisi, Keşkesiz Doğum Ekibi Hakan Çoker ve Psikolog Neşe Karabekir'in katıldığı keşkesiz doğum,Normal doğal doğum,Doğumda ebenin yeri konularının işlendiği eğitim programına katıldım. Program Ahmet beyin muayenehanesinde yapıldı. O kadar çok şey öğrendim ki.Meğer bildiğim ne kadar yanlış şey varmış. Bizlere bu güne kadar normal doğal doğum niye anlatılmadı diye kendi kendime dertlenip durdum. Boşu boşuna ilk bebeğimi sezeryan olmuşum.İlk bebeğimde o kadar doğum korkum vardı ki, korkudan hemen sezeryan olmayı kabul etmiştim. Oysa tüm iş o korkuyu yenebilmekteymiş. Çünkü bizlere bu güne kadar hep doğumun olumsuz yönleri, ağrıları en ağır şekliyle anlatılıp durdu. Oysa bunun fizyolojik bir olay olduğu, kadının çok güçlü bir yapısı olduğu,doğurmanın kadına verilmiş bir lütuf olduğu hiç anlatılmadı. O kadar güzel anlattılar ki bunu oradaki uzmanlar,ilk doğumuma keşke demeden edemedim. En büyük keşkem de doğar doğmaz bebeğimi kucağıma alamamaktı. Teşekkürler keşkesiz doğum ekibi,Teşekkürler AHMET AKKOCA. Bir kadın olarak değerli olduğumu bana hissettirdiğiniz için hepinize kocaman sevgiler.
Başka bir konuya bakarken tesadüfen bu konu başlığını buldum ve çok sevindim... insanlara doğal doğum düşünüyorum dediğimde ya beni deli olarak algılıyorlar yada kendine gereğinden fazla güvenen egoları yüksek bir kadınoysaki ben sadece insan doğasında zaten var olan birşeyi yaşamak istiyorum.
gördüklerim, okuduklarım beni gerçekten hayrete düşürüyor... normal doğum istiyorum diyen hemen arkasından "sancı çekmekten korkuyorum, normal epidural doğum istiyorum" diyor. bu da doğum konusunda nekadar bilgisiz olduğumuzu gösteriyor.
doktorumdan çok memnun olduğum için değiştirme gibi bir düşüncem yok ancak Ahmet Beyin eğitimleri gerçekten ilgimi çekti...doğal doğum istiyorum ama yapmam gerekenler ve nasıl hazırlanacağım konusunda ancak kitaplardan okuduğum kadar bilgim var. bunun da iş o an pratiğe geldiğinde pek bir anlam ifade etmeyeceğinin farkındayımyarın ilk iş olarak arayıp eğitim konusunda bilgi alacağım. bu konu başlığı altında emeği geçen herkese teşekkür ederim...
CeylannurHanım Merhabalar,
Uzun süredir yazmıyorsunuz sizi merak ettim. DR umuzu görüyor musunuz?Ben de epeydir gitmiyorum. tedavim sonuçlanınca bir daha uğrayamadım. Yazarsanız çok sevinirim.
Kızlar merhaba bende 20 haftalık gebeyim Arkadaşlarımın tavsiyesi ile HUSEYİN CEYBERI ile Tanışma Fırsatı buldum doğal doğum istiyordum tam aradığım insan samimi sıcakkanlı her sorumu yanıtlıyor doğal doğum konusunda da işinin uzmanı her konuda açık ve net bakalım neler olacak çok heyecanlıyım doğrusu eğitimi bekliyorum sabırsızlıklamerhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım 7 haftalık hamileyim.doktor hastane arayışındayım.ahmet bey nerde hizmet veriyo acaba bilgi alabilirmiyim?
Merhaba Aşk ve biz,ben fiyatla ilgili prensip gereği konuşmak istemiyorum. O,nedenle size muayenehane numarasını vereyim.sekreterinden öğrenebilirsiniz.DR. Ahmet Akkoca 435 65 68[/QUOTE
5500 ve 6000 TL arasında tercih edeceğiniz hastaneye göre değişiyor.
bu topicteki yazışmalar çocukluğumdaki radyo reklamlarını hatırlattı :) en baştakileri okudun mu çok komikHem kendi kendine doguruyorsun hemde en az 7000 lira para veriyorsun cok fazla degil mi?
Tamam iyidir hostur belki ama tum yonleriyle objektif bakmak lazim diye dusunuyorum
Resmen bizi kesmesinler ve istedigimiz pozisyonda dogurabilelim diye (olmasi gereken) milyarlar bayilmak zorunda kaliyoruz!!!!
Isin ticaret boyutu harika ilerliyor massalah
Ne kadar iyi olursa olsun gozunu para burumus doktorlar benim icin iyi bir doktor degildir
bu topicteki yazışmalar çocukluğumdaki radyo reklamlarını hatırlattı :) en baştakileri okudun mu çok komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?