İzmirde kadın doğumcu

evet beni de kadın doğumcu ona yönlendirdi ama ben gitmedim. gitmicem de. bi kere çok uzak zaten. yaşınız kaçken dedi bunu

Gortuu izmirin neresindesin...gozde hastanesinde bide. Mesut ozsoy var oda ii bir doktor .. eskiden o baskent hastanesindeydi bostanlida simdi.oraya gitti.bende oglumu onda dogum yaptim

Canım özel düşünüyorsan Fatih Şendağ alanında bir numara benimde doktorum olur ❤☺

Ben bayraklıda oturuyorum izmire geleli 5 ay oldu. Daha her yerini tam öğrenemedim. O yüzden biraz da kolay ulaşımım olsun istiyorum. Fatih şendağ nerede, muayene ücreti nedir?

Gortuu izmirin neresindesin...gozde hastanesinde bide. Mesut ozsoy var oda ii bir doktor .. eskiden o baskent hastanesindeydi bostanlida simdi.oraya gitti.bende oglumu onda dogum yaptim
Karşıyakada mı konakta mı anlayamadım internetten baktım da

Karşıyakada mı konakta mı anlayamadım internetten baktım da
gözde hastanesi konakta. mesut beyi ben de duydum fakat hastane olarak hiç beğenilmiyor,hep kötü yorumlar almış o yüzden gitmekten vazgeçmiştim. 2 tane kadın doğumcu var birisi kadın diğeri de haşmet bey.

gözde hastanesi konakta. mesut beyi ben de duydum fakat hastane olarak hiç beğenilmiyor,hep kötü yorumlar almış o yüzden gitmekten vazgeçmiştim. 2 tane kadın doğumcu var birisi kadın diğeri de haşmet bey.
Ve çok yoğunmuş. Ben de vazgeçtim. Bi kere daha klomen kullanıp takip yaptırıcam muhtemelen

Ve çok yoğunmuş. Ben de vazgeçtim. Bi kere daha klomen kullanıp takip yaptırıcam muhtemelen
İnsallah bu kez olur benim isler de epey karışti..tup bebege gerek kalmadan olur insallah. İzmirde de tam her şeyi süper iyi bi hastane bi doktor bulamadim gitti

İnsallah bu kez olur benim isler de epey karışti..tup bebege gerek kalmadan olur insallah. İzmirde de tam her şeyi süper iyi bi hastane bi doktor bulamadim gitti
Hayırdır noldu? İzmirden ben de muzdaribim. Önceden antalyadaydım orda Figen demir var özel doktor. Memnun kalmayan tek insan yok. Ah diyorum keşke orda olsaydım. Benim aklımda Karataş hastanesi arzu hanım kaldı, başka da yok gidecek doktor, yada ben bulamıyorum

Karataş hastanesi Aysel Zabit Taşer mükemmel bir dr kendisine epeydir gitmeyi düşünüyordum. Ve geçen hafta tanıştım ben anlatmadan sorunumu anlayıp beni yönlendirdi ve kendisiyle yola devam edicem inşallah. Bi gidip görüşüp muayne olmanızı tavsiye ederim pozitif ve işinde gerçekten uzman bir hekim. Ama biraz yoğun 10 gün öncesi falan randevu almanız gerekli.

R
Rahim filminden sonra tüplerim açık ama sekli bozuk çıktı..doktor bu bikac ay sansin var olmazsa tup bebek dedi canim..ben de ahmet beye devam edecegim ama zaten bikac ay olmazsa tup bebek merkezlerini arastiracagim

Tamamdır arzu hanım yada aysel hanım hakkında karar vereyim teşekkür ederim.. Sizde sorun ne

R

Rahim filminden sonra tüplerim açık ama sekli bozuk çıktı..doktor bu bikac ay sansin var olmazsa tup bebek dedi canim..ben de ahmet beye devam edecegim ama zaten bikac ay olmazsa tup bebek merkezlerini arastiracagim
Kaç senedir bekliyorsun bilmiyorum ama uzun zaman olduysa galiba en iyisi tüp bebek

Tınaztepe Gülçin çetin uysal

Tamamdır arzu hanım yada aysel hanım hakkında karar vereyim teşekkür ederim.. Sizde sorun ne
Kan pıhtılaşması çıktı 2 kez düşük yaptım bu yıl ve sebebi yeni anlaşıldı corasprine başladım ve gebelik erken tespit edilip clexane 4000 iğne ye başlanacak dedi. Rabbim hayırlı sonuçlar aldırsın hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…