evet beni de kadın doğumcu ona yönlendirdi ama ben gitmedim. gitmicem de. bi kere çok uzak zaten. yaşınız kaçken dedi bunuKadın dogumcular Erdal aktan ı çok tutuyor ama ben sinir olmuştum bana hemen tüp bebek yapmazsan çocuğun olmaz muamelesi yapmıştı herseyimiz normaldi tek sorun yaş tı nitekim o bunu söyledikten 2 yıl sonra hamile kaldım normal yoldan
37 ydi yaşım ileriydi ama yumurta rezervim gayet iyiydi sebepsiz infertiliteydi bizimevet beni de kadın doğumcu ona yönlendirdi ama ben gitmedim. gitmicem de. bi kere çok uzak zaten. yaşınız kaçken dedi bunu
Sonunda da olmuş zaten. Ne mutlu. Allah bağışlasın. Darısı başıma37 ydi yaşım ileriydi ama yumurta rezervim gayet iyiydi sebepsiz infertiliteydi bizim
Karşıyakada mı konakta mı anlayamadım internetten baktım daGortuu izmirin neresindesin...gozde hastanesinde bide. Mesut ozsoy var oda ii bir doktor .. eskiden o baskent hastanesindeydi bostanlida simdi.oraya gitti.bende oglumu onda dogum yaptim
gözde hastanesi konakta. mesut beyi ben de duydum fakat hastane olarak hiç beğenilmiyor,hep kötü yorumlar almış o yüzden gitmekten vazgeçmiştim. 2 tane kadın doğumcu var birisi kadın diğeri de haşmet bey.Karşıyakada mı konakta mı anlayamadım internetten baktım da
Ve çok yoğunmuş. Ben de vazgeçtim. Bi kere daha klomen kullanıp takip yaptırıcam muhtemelengözde hastanesi konakta. mesut beyi ben de duydum fakat hastane olarak hiç beğenilmiyor,hep kötü yorumlar almış o yüzden gitmekten vazgeçmiştim. 2 tane kadın doğumcu var birisi kadın diğeri de haşmet bey.
İnsallah bu kez olur benim isler de epey karışti..tup bebege gerek kalmadan olur insallah. İzmirde de tam her şeyi süper iyi bi hastane bi doktor bulamadim gittiVe çok yoğunmuş. Ben de vazgeçtim. Bi kere daha klomen kullanıp takip yaptırıcam muhtemelen
Hayırdır noldu? İzmirden ben de muzdaribim. Önceden antalyadaydım orda Figen demir var özel doktor. Memnun kalmayan tek insan yok. Ah diyorum keşke orda olsaydım. Benim aklımda Karataş hastanesi arzu hanım kaldı, başka da yok gidecek doktor, yada ben bulamıyorumİnsallah bu kez olur benim isler de epey karışti..tup bebege gerek kalmadan olur insallah. İzmirde de tam her şeyi süper iyi bi hastane bi doktor bulamadim gitti
Karataş hastanesi Aysel Zabit Taşer mükemmel bir dr kendisine epeydir gitmeyi düşünüyordum. Ve geçen hafta tanıştım ben anlatmadan sorunumu anlayıp beni yönlendirdi ve kendisiyle yola devam edicem inşallah. Bi gidip görüşüp muayne olmanızı tavsiye ederim pozitif ve işinde gerçekten uzman bir hekim. Ama biraz yoğun 10 gün öncesi falan randevu almanız gerekli.Hayırdır noldu? İzmirden ben de muzdaribim. Önceden antalyadaydım orda Figen demir var özel doktor. Memnun kalmayan tek insan yok. Ah diyorum keşke orda olsaydım. Benim aklımda Karataş hastanesi arzu hanım kaldı, başka da yok gidecek doktor, yada ben bulamıyorum
Rahim filminden sonra tüplerim açık ama sekli bozuk çıktı..doktor bu bikac ay sansin var olmazsa tup bebek dedi canim..ben de ahmet beye devam edecegim ama zaten bikac ay olmazsa tup bebek merkezlerini arastiracagimHayırdır noldu? İzmirden ben de muzdaribim. Önceden antalyadaydım orda Figen demir var özel doktor. Memnun kalmayan tek insan yok. Ah diyorum keşke orda olsaydım. Benim aklımda Karataş hastanesi arzu hanım kaldı, başka da yok gidecek doktor, yada ben bulamıyorum
Tamamdır arzu hanım yada aysel hanım hakkında karar vereyim teşekkür ederim.. Sizde sorun neKarataş hastanesi Aysel Zabit Taşer mükemmel bir dr kendisine epeydir gitmeyi düşünüyordum. Ve geçen hafta tanıştım ben anlatmadan sorunumu anlayıp beni yönlendirdi ve kendisiyle yola devam edicem inşallah. Bi gidip görüşüp muayne olmanızı tavsiye ederim pozitif ve işinde gerçekten uzman bir hekim. Ama biraz yoğun 10 gün öncesi falan randevu almanız gerekli.
Kaç senedir bekliyorsun bilmiyorum ama uzun zaman olduysa galiba en iyisi tüp bebekR
Rahim filminden sonra tüplerim açık ama sekli bozuk çıktı..doktor bu bikac ay sansin var olmazsa tup bebek dedi canim..ben de ahmet beye devam edecegim ama zaten bikac ay olmazsa tup bebek merkezlerini arastiracagim
1 yıl oldu canım tüm bu süreçler..Kaç senedir bekliyorsun bilmiyorum ama uzun zaman olduysa galiba en iyisi tüp bebek
Tınaztepe Gülçin çetin uysalHayırdır noldu? İzmirden ben de muzdaribim. Önceden antalyadaydım orda Figen demir var özel doktor. Memnun kalmayan tek insan yok. Ah diyorum keşke orda olsaydım. Benim aklımda Karataş hastanesi arzu hanım kaldı, başka da yok gidecek doktor, yada ben bulamıyorum
Kan pıhtılaşması çıktı 2 kez düşük yaptım bu yıl ve sebebi yeni anlaşıldıTamamdır arzu hanım yada aysel hanım hakkında karar vereyim teşekkür ederim.. Sizde sorun ne
tınaztepe çok uzak malesef gidemem orayaTınaztepe Gülçin çetin uysal
çok uzun süre değil aslında. neden hemen tüp bebek düşündün? benim 1.5 sene oldu aşılama bile demiyorlar daha.1 yıl oldu canım tüm bu süreçler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?