• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmirde kendime yeni bir hayat kurabilirmiyim

Devren dükkan alacaksanda iyi araştır neden devrediyor bir tanıdığım iş yeri 3.aya kalmadan devretti üstelik yeni açmıştı bir sürü masraf etmişti,yine bir tanıdığım devren dükkan aldı,sonra oda devir etti devir ettiği kişide daha alalı 4-5 ay olmadı yine kapatma kararı aldı kapatacak dükkanı.
Bu işler hep tanıdık çevre istiyo işte baktım kizlar acilmaz demisti ama çok var semtten öturumu bilmiyorumda 50 bine koca ayakkabı mağazası var

Walla şimdi sen diyince baktımda ayakkabı çanta mağazası 14 milyara karşıyaka bostanlı mahallesinde semt nasıldır bilmiyorum tabi
Canım bostanlı da kiralar yüksek olur,etrafında Kipa,Mavibahce ,Ege Park gibi alış veriş merkezleri var,insanlar buralardan alışveriş yapiyor.Devralmayi düşündüğün bir yer olursa önce kendin müşteri gibi git.Yillar önce babam sandviç büfesi devralacakti,alıcı olarak gitti sahibi babama yarın denemek için gör,günde sukadar satış yapıyorum dedi.Ertesi gün babam tezgahın başına geçti gerçekten süper ,çok satış yaptı.Bufeyi devraldı ne gelen var ,ne giden.:işsiz:Megerse adam önceden milletle anlaşmış müşteriler arkadasi ve parayla tuttugu kisilermis biz batıp kapadik tabi bufeyi:kızgın:

Canım bostanlı da kiralar yüksek olur,etrafında Kipa,Mavibahce ,Ege Park gibi alış veriş merkezleri var,insanlar buralardan alışveriş yapiyor.Devralmayi düşündüğün bir yer olursa önce kendin müşteri gibi git.Yillar önce babam sandviç büfesi devralacakti,alıcı olarak gitti sahibi babama yarın denemek için gör,günde sukadar satış yapıyorum dedi.Ertesi gün babam tezgahın başına geçti gerçekten süper ,çok satış yaptı.Bufeyi devraldı ne gelen var ,ne giden.:işsiz:Megerse adam önceden milletle anlaşmış müşteriler arkadasi ve parayla tuttugu kisilermis biz batıp kapadik tabi bufeyi:kızgın:
Pislik herif yaa insanlar ne hayallerle parasini yatiriyo bi yer var yeni foça da kız o kadar güzel ki alt kat hediyelik eşya oyuncak kırtasiye mlzemesi üst kat bi oda bi mutfak 20bin eşyasız yazmış

Pislik herif yaa insanlar ne hayallerle parasini yatiriyo bi yer var yeni foça da kız o kadar güzel ki alt kat hediyelik eşya oyuncak kırtasiye mlzemesi üst kat bi oda bi mutfak 20bin eşyasız yazmış
Kesin kirası çok yüksek yada iş yapmiyo

Olur mu neden yanlış a

Evet ödeyecek nafaka kızlar benim hayal hayal olarak kalacak o zaman istanbul gebze de annem olmazsa ben istanbula biraz daha sıcak bakayım kiralarini imkanlarını bilmediğim için izmir kulağa hoş geliyo du tabi dediginiz gibi birde hayatın gerçekleri var

Gebze Koceeline bağlı.İstanbula göre daha ucuz kiralar.Organize sanayi olduğu için de iş imkanı var.

Kreşler, özel okullar İstanbula göre daha ucuz.Gebzeye yakın Bayramoğulu var.Ada tarafı denizin dibi.

Okullardan insanlar memnun bir değerlendirin.Darıca da keza öyle.Deniz dibi yaşaması kolay.

Kızlar benim kolumda faca diye tabir edilen kesiklerden var nereden baksaniz bi 7.8 yılı var cahillik zamanlarnda yaptığım bi aptalliik velayet de sknti olur babaya verilir dediler bilgisi olan yazsın lütfen ya kafama çok takıldı benim

Velayeti alsaniz bile siz nasil istediginiz yere tasinma ozgurlugune sahip oluyorsunuz ? Baba ile ayni sehirde olma zorunlulugu yok mu ? Hakim 2 haftada bir baba gorecek derse nasil olacak ? Turkiye de isler boyle mi ? Ben yurtdisindayim burda kesinlikle oyle kafana gore tasinamazsin ? Evler arasi bile cok cok uzak olamaz.
Babasi bu faca olayini mahkemede velayet icin kullanir mi ? Adam cocugu alirsa bakabilecek durumda mi ?
Siz babasina mahkemeye kadar fazla zit gitmeyin derim. Yani o zamana kadar kavga-gurultu-inatlasma olmasin. Erkekler sirf kadin aci ceksin diye velayetten vuruyorlar!

Birde tasinacaginizi falan soylerseniz esinize, mahkemede sorun cikarabilir. Ayrica babasi ne kadar kotu, pislikte olsa -siz nasil ki evladiniz olmadan yasamayi dusunemiyorsunuz belki oda cocugunu daha cok gormek isteyecek- Bence fevri davranmadan cocugunuzun menfaati icin en dogrusu neyse onu yapin.

Velayeti alsaniz bile siz nasil istediginiz yere tasinma ozgurlugune sahip oluyorsunuz ? Baba ile ayni sehirde olma zorunlulugu yok mu ? Hakim 2 haftada bir baba gorecek derse nasil olacak ? Turkiye de isler boyle mi ? Ben yurtdisindayim burda kesinlikle oyle kafana gore tasinamazsin ? Evler arasi bile cok cok uzak olamaz.
Babasi bu faca olayini mahkemede velayet icin kullanir mi ? Adam cocugu alirsa bakabilecek durumda mi ?
Siz babasina mahkemeye kadar fazla zit gitmeyin derim. Yani o zamana kadar kavga-gurultu-inatlasma olmasin. Erkekler sirf kadin aci ceksin diye velayetten vuruyorlar!
Tabiki de istediğim yere tasinma özgürlüğüne sahibim napcam adam olsaydı evinde otursaydım da babalık yapsaydı hakimin vereceği aylarda çocuğunu nasıl göreceğini düşünmek onun sorunu ona gore sekillendirmem ben artık hayatımı... babası söylemiş dilekçede yazıyo zaten kolunda faca var diye

Birde tasinacaginizi falan soylerseniz esinize, mahkemede sorun cikarabilir. Ayrica babasi ne kadar kotu, pislikte olsa -siz nasil ki evladiniz olmadan yasamayi dusunemiyorsunuz belki oda cocugunu daha cok gormek isteyecek- Bence fevri davranmadan cocugunuzun menfaati icin en dogrusu neyse onu yapin.
Belki deyil çocuğunu görmek zaten istiyo da ben kimseden çocuk kaçırmıyorum ki velayet kime verilirse onda kalıcak ben hakimin belirledigi günlere de bağlı kalmam istediği zaman görebilir başka da onun için yapabileceğim zerre bir şey yok

izmir kesinlikle güzel bir şehir değil öncelikle, bildiğimiz köy.
ulaşım en büyük sorunlarından, berbat. otobüsü gelmez, geleni gitmez, aktarmaya90 dk da varana kadar süren dolar vs.
şehirleşme anlamında ise izmirin dağlarında betonlar açar diye bir paylaşım vardı nette en son, korkunç.
evler pahalı, kiralar saçma sapan evler için bile uçuk.

biraz gerçekçi olalım ben izmir i tavsiye etmiyorum, ha gezmeye gelirsin ilçelerini gezersin ayy izmir çok güzel yaa <3 dersin o ayrı. yaşanılacak bir şehir değil.

eyyorlamam bu kadar : )
Siz hangi izmirde oturuyorsunuz acaba :KK53: hele ulaşım hiç istanbulu falan görmediginizden heralde bu rahatlık 90 dakikada izmirin neresinden neresine ulaşamadın :işsiz: manisa 45 dakika :deli: izmirli değilim çok aşırı sevdiğim söylenemez ama dediklerinizle alakası yok

Son düzenleme:
Kızlar benim kolumda faca diye tabir edilen kesiklerden var nereden baksaniz bi 7.8 yılı var cahillik zamanlarnda yaptığım bi aptalliik velayet de sknti olur babaya verilir dediler bilgisi olan yazsın lütfen ya kafama çok takıldı benim
Ne alaka hiç böyle birşey duymadım hani sürekli yaptıgın birşey olsa o_O

Ne alaka hiç böyle birşey duymadım hani sürekli yaptıgın birşey olsa o_O
Oof sabahtan beynimi kemiriyo resmen ya 3 yaşından sonra alırız kolunda faca varsa kendine zarar veren çocuğa da zarar verir mantığında da kolumdaki izler çok eski ama gene de etkiler mi bilmiyorum... Bende niye yaptıysam böyle bi salaklık bilmiyorum ya... ama zannetmiyorum alamazlar inşallah gerçekten mahvolurum

Tabiki de istediğim yere tasinma özgürlüğüne sahibim napcam adam olsaydı evinde otursaydım da babalık yapsaydı hakimin vereceği aylarda çocuğunu nasıl göreceğini düşünmek onun sorunu ona gore sekillendirmem ben artık hayatımı... babası söylemiş dilekçede yazıyo zaten kolunda faca var diye
siz yanlis anlamissiniz beni yasadigim yerde mahkeme tasinamazsin ayni yerde olmak zorundasin diyor bende Turkiye de de oyle mi diye sordum.

Back
X