İzmir’de Kürtaj İçin Doktor Önerisi

Başka bilgilendirme yapabilecek birileri var mı ?
Bence de devlette kurtaj olmayin ben oldum parca kaldi baska bir doktora gittim ikinci kez operasyon olmak zorunda.kaldim izmirde hastane ismi soylemem dogru olur mu bilmiyorum ama medicana cuneyt eftal tanere gittim cokta memnun kaldim.

İzmir’de herhangi bir devlet hastanesinde kürtaj için önerebilceğiniz iyi bir doktor arıyorum. Ya da İzmir Özel hastanelerde yine doktor önerisi ve fiyatlar hakkında bilgisi olan ?
İzmir tepecik kadın Doğuma gidebilirsin corona olduğumda düşük yapıyodum sadece tepecik kabul etti
Doktorlar iyi ama kalp atışı varsa hemen kürtaja almayabilirler benim beta değerim düşmüyordu kalp atışı yoktu ona rağmen 3 gün hastanede beklettiler( herhangi bi ücret ödemezsin devlette sigorta varsa)

Benim kadın doğum doktorum özel çınarı hastanesinde doktor Onur Aldemir gidip bi görüşebilirsin fikir almış olursun
( SSK varsa 200 TL muanesi)

Çok çok iyi bi perinatalog ile görüşmek istersen
Barış Büke muanesi alsancakta biraz pahalıdır ama riskli gebelik uzmanı seni en iyi yönlendiricek kişi belkide
(800 TL muanesi belli zam gelmiştir)

Haftanız erken istenen bir bebekse beklemenizde bir sakıncası yok Rabbim hayırlısını nasip etsin

Bu güzel bilgiler için teşekkürler. Tepecik hastanesinde hangi doktor kürtaj yaptı anestezi uygulanıyor mu vakumlu kürtaj mı acaba ?
Bebeğimin kalp atısı yavas ama gelişmiyor, büyümüyor son adete göre 9 haftalık ama 2 haftadır 6+1 gözüküyor 7 haftalıkken 6 haftalık denildi geç döllenme ama büyüme olmadı.

Anestezili yaptılar kürtajı o dönem doktor ÖMER BAŞOĞUL vardı e nabızda da onun ismi çıkıyor halen hastanedemidir bilmiyorum devlet hastanesi olduğu için tam hangi doktor bilmemiz pek mümkün değil maalesef acil servisten giriş yapmıştım
Hemşireler düzenledi dosyayı hergün kan alıp takip ettiler ilaçlarımı saatinde getirdiler sağolsunlar
Onlar işlerini yapıyorlar size bi açıklama yapmasalarda
Başhekimlik belirliyor sanırım hangi işlemin ne zaman yapılacağı dosya doktorda haber bekliyoruzu bi kaç kez duydum
Odada 4 hastaydık doğum yaptıkları için diğer 3 kişinin refakatçişi vardı ben yalnızdım
Devlet hastanesi olduğu için çok özel bi muamele beklemeyin bazı çalışanlar tuhaf davranıyor tahmin edersiniz az çok
Benim için zordu istediğim bi bebeği kaybediyorum odada bebekler vardı ağlıyodu herkes ah vah diyordu corona olmasam o odada olmak istemezdim
Acil servise gidip doktor ile görüşürseniz sizi yönlendirir mutlaka kürtaj istiyorsan yatış işlemlerini yapalım mı diye sorarlar
Ama dediğim gibi kalbi atıyor diye kesin işleme alırlar mı bilmiyorum

Anladım çok teşekkür ederim ama benim 10. Haftaya da yaklaşıyor sanırım kabul edilir. İnsallah sağlıkla olurum. Çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin tekrardan insallah sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz.

Amin inş sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler isteyen herkese nasip olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…