Lazer Epilasyon İzmirde lazer epilasyon yaptıranlar?

gri00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
271
5
118
30
Kızlar İzmir'de lazer epilasyon için tavsiyeniz var mı? 7-8 seanstır Novar polikinliğine gidiyorum fakat memnun değilim. Hem ilgisizler hem de düzgün iş yaptıklarını düşünmüyorum. Sizin gidip memnun kaldığınız yerler var mı?

merhaba , ben Derim dermatolojide yaptırmıştım.
çok memnun kalmıştım. hem ilgililer, hem tertemiz.
uzman hekimler eşliğinde yapıyorlar. sağlık açısından da hiç bir sıkıntı yaşamamıştım.
seans başı ücret alıyorlardı en son .

teşekkür ederim canim arastiricam :*

Ben Serena Estetik Alsancakta yaptırıyorum.Yüzümü yaptırdım.Şimdide tüm vucuduma başladım.Fiyat gayet makul ve her konuda memnunum.Yanlız iyi bir pazarlık yapın tavsiye ederim.İlk 4 seans Alex 2 seans soprano İce uygulanacak.Bakalım sonuç nasıl olacak.

Bende epilasyona başlıycam ama hala yaptırıcak yer bulamadım. Estrella ile görüştüm en son ama internette çok olumsuz yorum okuduğum için pek sıcak bakmıyorum. Memnun kalanlar lütfen yazabiilir mi ????

Arkadaşlar bende İzmir'de başlıycam epilasyona arsima güzellik merkezini düşünüyorum ama giden var mı ya yardımcı olun lütfen öğrenciyim boşa para harcamıyım

Mediderm'de koltuk altı ve yüz bölgesi yaptırdım çok da memnun kaldım ama bacak, kol vs. gibi büyük bölgeler pahalı olduğu için onlara henüz başlayamadım. başka tavsiye ettiğiniz yerler var mı?

Hangi subesi mavibahce mi?

Ben izmir bostanlıda Yasemin Bedir Beuty Estetik gidiyorıl çok temiz güzel bir yer ve gerçekten memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…