Dilan98 Yüreğim sana ait ✝ Kayıtlı Üye 7 Haziran 2016 94 60 88 22 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilan98 #1 İnternetten baktım ama bulamadım. İzmir'de bildiğiniz makine ile saç kesen kuaför var mı? Makine ile daha düz bir kesim oluyor sanki.
İnternetten baktım ama bulamadım. İzmir'de bildiğiniz makine ile saç kesen kuaför var mı? Makine ile daha düz bir kesim oluyor sanki.
P pembepanter35 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2015 9 2 6 39 5 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilan98 #2 Dilan98 .!.: İnternetten baktım ama bulamadım. İzmir'de bildiğiniz makine ile saç kesen kuaför var mı? Makine ile daha düz bir kesim oluyor sanki. Genişletmek için tıkla... Evet cnm bncede bnde oyle kestiriyorum katsiz veduz. Makineyle bornovada ender kuafor var tsvsiye ederim kesimde madalyalari falanda varmis hatta ugra bence ama ender beye kestir
Dilan98 .!.: İnternetten baktım ama bulamadım. İzmir'de bildiğiniz makine ile saç kesen kuaför var mı? Makine ile daha düz bir kesim oluyor sanki. Genişletmek için tıkla... Evet cnm bncede bnde oyle kestiriyorum katsiz veduz. Makineyle bornovada ender kuafor var tsvsiye ederim kesimde madalyalari falanda varmis hatta ugra bence ama ender beye kestir
Dilan98 Yüreğim sana ait ✝ Kayıtlı Üye 7 Haziran 2016 94 60 88 5 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilan98 #3 pembepanter35 .!.: Evet cnm bncede bnde oyle kestiriyorum katsiz veduz. Makineyle bornovada ender kuafor var tsvsiye ederim kesimde madalyalari falanda varmis hatta ugra bence ama ender beye kestir Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim. :)
pembepanter35 .!.: Evet cnm bncede bnde oyle kestiriyorum katsiz veduz. Makineyle bornovada ender kuafor var tsvsiye ederim kesimde madalyalari falanda varmis hatta ugra bence ama ender beye kestir Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim. :)