Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu İzmir'de mobilyayı nerden almalı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

magrenta

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
7.804
88
363
Arkadaşlar merhaba uzun süredir mobilya araştırıyorum hep internetten beğendim ve izmirde değiller malesef ama ben gidip görmek istiyorum internetten almak içime sinmedi.Kısıkköyde tavsiye edebileceğiniz mobilyacı var mı?
Şu tarz koltuk takımı almak istiyorum

resim alıntıdır.

Ben mobilyacılar konusunda yardımcı olamayacam malesef ama söyleyeceklerim var
İnternetten alışveriş yapmadım yapmakta mantıklı gelmiyor yüksek meblalar sonuçta. Ben internetten bir mobilya gördüm bellonanın. daha sonra mağazaya gittim pek de hoş değildi.
Bu tarz mobilyalar doğtaş ta var ama fiyatları yüksek biraz.
Tanıdıklarım kısıkköyde çeşit bol fiyatlarda uygun demişti ama özellikla bir mobilyacı adı vermediler. Gezsen bulabilirsin belki

saol canım cevabın için bunu çok beğendim ama gidip görmeden almak düşüncesi kafamı bulandırıyor işte şöyle bir tur atıcaz artık kısıkköy veya karabağlarda :)

Rica ederim:)
Kısıkköy ve Karabağlar'dan izlenimlerini paylaşırsan çok sevinirim.
Biz de Şubat, Mart gibi alışverişe başlamayı düşünüyoruz da

şirinyerde sivriler mobilya var.facede sayfaları var.
şuan vitrininde çok gzl beyaz bir koltuk tk.var.ben onun grisini yaptırdım.yardımcı oluyorlar cnm bir bak istersen.

Karabağlar da TÜRKCAN mobilya var ben bukadar işini iyi yapan esnaf tanımadım sonra gidip teşekkür ettik eşimle hatta...dedikleri gün geldi yemek odası takımım ve bir tane hata yoktu mis gibi yerleştirip gittiler ....her zevke uygun mobilya var ister spor ister klasik renginide deseni de sen belirleyebiliyorsun ve çok kaliteli bilseydim diğer eşyalarımıda ordan alırdım ama geç bulduk orayı gören bayılıyor yemek odama .........

aman ha bide ADA mobilya var aynı yerde çaprazında aman sakın önünden bile geçmeyin 2 takım koltuk aldık peşin parayla hemde 4 ayda tam getirebildiler takımı düşün! takım gelirken berjer unutulurmu ya ?pufun ayakları yamuktu onu bekledik...oturma odası yanlış model geldi onu bekledik tam bir işkenceydi ...önce çok cana yakın davranıyolar yaparız ederiz arkası yok eşim inat olmasa biz kalan parçalarıda tamamlayamazdık gerçi ........

Ben kısıkköyden aldım bir ara foto koyarım

Şimdi bakıyorum da sanırım en uyguna alanlardanım.

İstediğiniz mobilyayı istediğiniz kumaşla yaparlar çünkü orada hepsinin

kendi imalathanleeri var

Son düzenleme:
Rica ederim:)
Kısıkköy ve Karabağlar'dan izlenimlerini paylaşırsan çok sevinirim.
Biz de Şubat, Mart gibi alışverişe başlamayı düşünüyoruz da
karabağlarda bir mobilyacı varmış oraya bakıcaz canım ama henüz değil gidince haber veririm :)
şirinyerde sivriler mobilya var.facede sayfaları var.
şuan vitrininde çok gzl beyaz bir koltuk tk.var.ben onun grisini yaptırdım.yardımcı oluyorlar cnm bir bak istersen.
saol canım bir araştırayım ben de
saol açıklamalar için not alalım isimleri :)

foto bekliyoruz o zaman :))))))

Yağmurseli İzmir de evlenmiş sanırım. Ondan alınacak çok tavsiye var

Hafta sonu kısıkköye ve karabağlar a gittik
Pazar günler kısıkköydeki mobilyacıların çoğu açık. Bilginize.

Tüm mobilyacılara girdik sorduk, fikir aldık, beğendik.
Mutlaka zevkinize göre birşeyler bulabilirsiniz. Ancak iyi pazarlık yapın, mobilyadaki küçük ayrıntılara dikkat edin. Kullanılan malzemeyi öğrenin.
Fiyat yelpazesi çok geniş, her keseye hitap ediyor. Yapılan kampanyalara dikkat edin. Şunu hediye veriyoruz diyorlar ama parasını kampanya dahilinde sizden alıyorlar.

Koltuk çeşidi de çok istediğin model, kumaş ve ayrıntılarla koltuk yapıyorlar.
Bunlar benim izlenimlerimdi.
Herkese ve bana kolay gelsin

karabaglardakı mobılyacılar cok pahalı..dogrucanın bir kampanyası var suanda ve cok uygun hatta degısık mobilyalarıda var kampanya harıcı bir bakmanı öneririm bende oradan aldım enıstem orda calısyor...

OOOO hadi bakalım sıra bendeeee yakın zamanda karabağlara gidicem bende tanıdık mobilyacı bulduk modeller çok güzelmiş fiyatlarda çok uygunmuş dediler :))))

karabaglardakı mobılyacılar cok pahalı..dogrucanın bir kampanyası var suanda ve cok uygun hatta degısık mobilyalarıda var kampanya harıcı bir bakmanı öneririm bende oradan aldım enıstem orda calısyor...

ben doğrucan mobilyanın kalitesini beğenmiyorum ordan aldığımız bir yatak odası takımı var dökülüyor resmen :) inşallah sana iyileri denk gelmiştir.

OOOO hadi bakalım sıra bendeeee yakın zamanda karabağlara gidicem bende tanıdık mobilyacı bulduk modeller çok güzelmiş fiyatlarda çok uygunmuş dediler :))))

Tanıdık mobilyacı varsa iyi.
Biz de karabağlardan alalım dedik ama satış sonrası garanti ve bakım konusunda güvenemedik hiçbiryere. O yüzden markalı bilindik bir yerlerden alcaz. Bellona düşünüyoruz. Hatta modeli beğendik yakın bir zamanda satın alacaz.

ben doğrucan mobilyanın kalitesini beğenmiyorum ordan aldığımız bir yatak odası takımı var dökülüyor resmen :) inşallah sana iyileri denk gelmiştir.

brnim dayım 11 yıllık evlı ve sureklı oradan alıs verıs yapıyor ve bugune kadar hıc bır sıkayeti olmadı ama bilmıyorum belkı sans.eniştemız bu işten anlıyor dıe onunla bırlıkte yaptık alısverısı kotu mobılya almayalım dıe ins bizimkide kotu cıkmaz

kuzenim bellonadan aldı hatta halılarınıda ordan aldı cok memnunlar

Kısıkköy ve karabağlara nişanlımla gittik yaktığımız benzin parasına yanarım sadece...
Evet bir çok seçenek var ama şölede bişi var ya çok uygun yada çok uçuk rakamlar.suntanın yanına lem die bişi koymuşlar mobilyalarımız suntalem diolar.isteğe göre yaptırıoruz diolar lake oluo şu olsun ekletiosun hop fiyat çıkıo 5-6 ya.

Kesinlikle önerebilceğim bir yer var ben mobilyalarımı nergiz de bi mağazadan aldım kısıkköyden de oldukca uygundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…