karabağlarda bir mobilyacı varmış oraya bakıcaz canım ama henüz değil gidince haber veririm :)Rica ederim:)
Kısıkköy ve Karabağlar'dan izlenimlerini paylaşırsan çok sevinirim.
Biz de Şubat, Mart gibi alışverişe başlamayı düşünüyoruz da
saol canım bir araştırayım ben deşirinyerde sivriler mobilya var.facede sayfaları var.
şuan vitrininde çok gzl beyaz bir koltuk tk.var.ben onun grisini yaptırdım.yardımcı oluyorlar cnm bir bak istersen.
saol açıklamalar için not alalım isimleri :)Karabağlar da TÜRKCAN mobilya var ben bukadar işini iyi yapan esnaf tanımadım sonra gidip teşekkür ettik eşimle hatta...dedikleri gün geldi yemek odası takımım ve bir tane hata yoktu mis gibi yerleştirip gittiler ....her zevke uygun mobilya var ister spor ister klasik renginide deseni de sen belirleyebiliyorsun ve çok kalitelibilseydim diğer eşyalarımıda ordan alırdım ama geç bulduk orayı gören bayılıyor yemek odama .........
aman ha bide ADA mobilya var aynı yerde çaprazında aman sakın önünden bile geçmeyin 2 takım koltuk aldık peşin parayla hemde 4 ayda tam getirebildiler takımı düşün! takım gelirken berjer unutulurmu ya ?pufun ayakları yamuktu onu bekledik...oturma odası yanlış model geldi onu bekledik tam bir işkenceydi ...önce çok cana yakın davranıyolar yaparız ederiz arkası yok eşim inat olmasa biz kalan parçalarıda tamamlayamazdık gerçi ........
Ben kısıkköyden aldım bir ara foto koyarım
Şimdi bakıyorum da sanırım en uyguna alanlardanım.
İstediğiniz mobilyayı istediğiniz kumaşla yaparlar çünkü orada hepsinin
kendi imalathanleeri var
Ben kısıkköyden aldım bir ara foto koyarım
Şimdi bakıyorum da sanırım en uyguna alanlardanım.
İstediğiniz mobilyayı istediğiniz kumaşla yaparlar çünkü orada hepsinin
kendi imalathanleeri var
biz çiğli mert plazadan aldık her bütçeye zevke uygun modelleri var
Hafta sonu kısıkköye ve karabağlar a gittik
Pazar günler kısıkköydeki mobilyacıların çoğu açık. Bilginize.
Tüm mobilyacılara girdik sorduk, fikir aldık, beğendik.
Mutlaka zevkinize göre birşeyler bulabilirsiniz. Ancak iyi pazarlık yapın, mobilyadaki küçük ayrıntılara dikkat edin. Kullanılan malzemeyi öğrenin.
Fiyat yelpazesi çok geniş, her keseye hitap ediyor. Yapılan kampanyalara dikkat edin. Şunu hediye veriyoruz diyorlar ama parasını kampanya dahilinde sizden alıyorlar.
Koltuk çeşidi de çok istediğin model, kumaş ve ayrıntılarla koltuk yapıyorlar.
Bunlar benim izlenimlerimdi.
Herkese ve bana kolay gelsin
karabaglardakı mobılyacılar cok pahalı..dogrucanın bir kampanyası var suanda ve cok uygun hatta degısık mobilyalarıda var kampanya harıcı bir bakmanı öneririm bende oradan aldım enıstem orda calısyor...
OOOO hadi bakalım sıra bendeeee yakın zamanda karabağlara gidicem bende tanıdık mobilyacı bulduk modeller çok güzelmiş fiyatlarda çok uygunmuş dediler :))))
ben doğrucan mobilyanın kalitesini beğenmiyorum ordan aldığımız bir yatak odası takımı var dökülüyor resmen :) inşallah sana iyileri denk gelmiştir.
Tanıdık mobilyacı varsa iyi.
Biz de karabağlardan alalım dedik ama satış sonrası garanti ve bakım konusunda güvenemedik hiçbiryere. O yüzden markalı bilindik bir yerlerden alcaz. Bellona düşünüyoruz. Hatta modeli beğendik yakın bir zamanda satın alacaz.
kuzenim bellonadan aldı hatta halılarınıda ordan aldı cok memnunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?