- Konu Sahibi kakafoniks
-
arkadaşlar kimse yok mu gerçekten?
canım ben sana msj attım.okuyup cevaplarsan sevinirim.
canım 100 msjı geçemediğim için cevap yazamıyorum özelden. ilk ameliyat için 5.500 tl alıyor ama reviztonu bilmiyorum. bunun için muhammed beyin muayenehanesini arayabilirsi, ben de o şekilde ulaştım. 0212 442 66 99
canım aradım.çıkan bayan fiyat hakkında bilgi vermedi muhammet beyin de şuanda uygun olmadığını söyledi ve numaramı aldı.ayrıca resimlerimi mail atmamı istedi..ama ilk ameliyatı 5500 e yapyorsa revizyon en az 6-7 olur gibime geliyobakalım inşallah ararlar.yine yazarım..
canım, muhammet bey mutlaka geri dönüyor. ben aradım, numaramı aldlar, 1-2 saat sonra konuştum muhammet beyle. bekle abakalım, merakla bekliyorum ben de..
canım aradı muhammet bey.bana resmimi mail atmamı söyledi.bide revizyon ameliyatı 7500-1000 arası bi fiyatta oluyormuşeşimi ikna etmem çok zor olcak.sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyosun?
canım aradı muhammet bey.bana resmimi mail atmamı söyledi.bide revizyon ameliyatı 7500-1000 arası bi fiyatta oluyormuşeşimi ikna etmem çok zor olcak.sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyosun?
canım nerlerdesin? noldu eşini ikna edebildin mi?
canım sırf çenemden kurtulmak için düşünücem dedi ama hiç sanmıyorum.keşke 5000 falan olsaymış 7000 küsür çok dedi bideheralde can kopala ameliyat olucam..sen hiç gittin mi can beye?ilk ameliyatlarda çok başarılı bence.benim ikinci olacak diye korkuyorum yoksa onada güveniyorum..
arkadaşlar kimse yok mu gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?