izmirde normal doğum yanlısı hastane var mı arkadaşlar.lütfen yardım.

ttuba86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
248
144
merhaba arkadaşlar. 23 haftalık hamileyim. Karataş hastanesi Ahmet Kılyara gidiyorum fakat arastırmalarım sonucu hep sezeryan yaptırıyormuş. Ben, eğer herhangi bir sorun yoksa normal doğum yapmak istiyorum. Günlerdir araştırıyorum fakat izmirde normal doğum yapılan ve destekleyen bir hastane bulamadım. Pazartesi günü için Çınarlıdan Resat Bozoklara randevu aldım. Reşat beyde normal doğum yapan var mı acaba cevrenizde ya da hangi hastaneyi önerirsiniz. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..

kentte nihal hanım normal doğun yanlısı. Hatta hastanede nornal doğum daha pahalı

Kişiye göre değişiyor gidip öğrenmen lazım. Özel sağlık sigortan varsa her sigırtaya bile farklı ücret veriyorlar. Bugün bi arkadaş doğm yaptı dışardan gelmiş doktor. Doktor 3 hastane 2.5 istemiş ama özel sağlığı var mı bilmiyrm tabi. Hastaneden bi doktora giderseniz fiyat 6-7yi bulabiliyor sigortaya göre 4ye çıkabiliyor

Kişiye göre değişiyor gidip öğrenmen lazım. Özel sağlık sigortan varsa her sigırtaya bile farklı ücret veriyorlar. Bugün bi arkadaş doğm yaptı dışardan gelmiş doktor. Doktor 3 hastane 2.5 istemiş ama özel sağlığı var mı bilmiyrm tabi. Hastaneden bi doktora giderseniz fiyat 6-7yi bulabiliyor sigortaya göre 4ye çıkabiliyor
Cok pahaliymis kent... ben devlet memuruyum, sgk anlasmasi vardir ama yinede diger hastanelere gore fiyat uçuk gibi... zaten ben balcovadayim uzak da olur... arastirmalara devam edeyim ben.. tesekkurler..

karatasta osman beye gitsene canim benim doktora ben cok cok memnunum ve normal dogum istedigimide soyledim osman bey genelde normal dogum yaptirir mumkunse yani ahmet kilyar cok yogun bir Doktor cok aceleci bana gore bir arkadasim onda dogum yapti

cinarli pahali diye biliyorum canim dogum 3 bin tl bi sor arastir istersen daha bi kac gun once muhabbeti gectzi hastanenin komsuyla oda hamile biraz titiz ve gosterisi seven birisi ondan o hastaneyi secti galiba sor birdaha canim

Cok pahaliymis kent... ben devlet memuruyum, sgk anlasmasi vardir ama yinede diger hastanelere gore fiyat uçuk gibi... zaten ben balcovadayim uzak da olur... arastirmalara devam edeyim ben.. tesekkurler..
Sgkyla anlaşması yok zaten cnm. Özel sigortan yoksa pahalı ztn. Ben de öğrtnm ama eşim sağolsun ondan ötürü özelsigortam var yoksaaa nereye vercen okdar para

karatasta osman beye gitsene canim benim doktora ben cok cok memnunum ve normal dogum istedigimide soyledim osman bey genelde normal dogum yaptirir mumkunse yani ahmet kilyar cok yogun bir Doktor cok aceleci bana gore bir arkadasim onda dogum yapti
Osman beyin normal dogum yaptirdigini bilmiyordum.. aynen dedigin gibi ahmet bey cok aceleci geliyor bana da, ama ayni hastanede baska doktora gittigimde ayip olur mu ki bilemedim simdi...

cinarli pahali diye biliyorum canim dogum 3 bin tl bi sor arastir istersen daha bi kac gun once muhabbeti gectzi hastanenin komsuyla oda hamile biraz titiz ve gosterisi seven birisi ondan o hastaneyi secti galiba sor birdaha canim
Cinarlinin sgk anlasmasi yok mu ki... anlasmali hali mi 3000.. cokmus yaa

niye ayip olsun canim sonucta kendini rahat edicegin bir doktora gitmen lazim. bende once ahmet kilyara gidicektim ama herkezin dedigi sezeryan ve cok acelesi oda seninde bildigin gibi iste cok yogun oldugu icin Doktor iyi bir Doktor ama iste Boyle oldumu kafamizda soru isareti oluyor benden sana tavsiye osman beye git . hem ahmet bey artik eski odasinda degil oraya benim doktorum gecti ahmet beyde eski binaya gecis yapti gormez bile seni cok rahatsiz olursan yani :)

valla canim yalan soylemek istemiyorum sana cinarli hastanesi icin ama benim herkeyden duydugum cok pahali oldugu ve dogum 3 bin oldugunu duydum esimde cinarlida istemisti basta hamile kalmadan once oyle konusurken ama arastirdiginda baya pahaliymis sen tekrar bi git sor eger osman beye gelmek istemiyorsan . bu arada osman bey baya muhabbet ediyor hastalariyla bebegine baya uzun uzun bakiyor inceliyor detayli Bilgi veriyor vs vs. yanagini sklcak noel baba gibi :KK70:

niye ayip olsun ki canim sonucta rahat ve guvendigin bir doktora gitmen lazim olur mu hic oyle sey.. ahmet bey cok iyi bir Doktor ama dedigim gibi cok aceleci ve hemen bastan sagiyor gibi arkadaslarimdan biliyorum ve komusmuz orda ebe oldugu icin bu Kadar emin konusuyorum canim.. ahmet bey hem odasini degistirdi orda artik osman bey var ahmet bey de eski binaya gecis yapti yani seni gormez eger ki benim doktora gelirsen :) cinarli hastanesinde gelirsek yalan soylemek istemiyorum duyduklarimi soyledim komsuumuzda hamile diye bide esimde cinarlida istiyordu ama cok pahali olunca vazgectik

merhaba arkadaşlar. 23 haftalık hamileyim. Karataş hastanesi Ahmet Kılyara gidiyorum fakat arastırmalarım sonucu hep sezeryan yaptırıyormuş. Ben, eğer herhangi bir sorun yoksa normal doğum yapmak istiyorum. Günlerdir araştırıyorum fakat izmirde normal doğum yapılan ve destekleyen bir hastane bulamadım. Pazartesi günü için Çınarlıdan Resat Bozoklara randevu aldım. Reşat beyde normal doğum yapan var mı acaba cevrenizde ya da hangi hastaneyi önerirsiniz. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..

canım Reşat Bozoklara gitmeyi ben de düşünüyorum.gittikten sonra yorumlarını yazar mısın?çoğunlukla olumlu şeyler yazılmış ama yine de merak ediyorum.hamile değilim ben ama gebelik öncsi kontrollerde kısmet olursa hamile kalırsam ona gitmeyi düşünüyorum.

Bende Nisan Ayında çınarlıda doğum Yaptım Tahir bey doktorum normal doğum yanlısı

yok mu başka giden kimse?

canm ben reşat beyden vazgeçtim, niye vazgeçtim onu ben de bilmiyorum:) internette araştırma yapmıştım, reşat beyin de normal doğum yaptırdıgından emin olamadım... sonra egepolde gökalp beyi buldum... kendisi normal doğum da yaptırıyor. cevremde 2-3 kişi göklap beyle normal doğum yaptı... bu hafta ona gittim.. çok tatlı, hoş sohbet, herseyi ayrıntısıyla anlatan bir doktor... eşim de ben de çok begendik... şimdilik 2 doktora da gitmeyi düşünüyorum. çümkü ilk gittiğim doktor cep telefonunu vermişti, her an arayabiliyorum. gökalp bey vermedi... son haftada hangiisi normal doğum olur derse, onda yapacağım doğumu..

Özellikle özel hastane mi olacak devlette olabilir mi olacak

X