Kentte dogum fiyatlari hakkinda bilginiz var mi acaba?kentte nihal hanım normal doğun yanlısı. Hatta hastanede nornal doğum daha pahalı
Cok pahaliymis kent... ben devlet memuruyum, sgk anlasmasi vardir ama yinede diger hastanelere gore fiyat uçuk gibi... zaten ben balcovadayim uzak da olur... arastirmalara devam edeyim ben.. tesekkurler..Kişiye göre değişiyor gidip öğrenmen lazım. Özel sağlık sigortan varsa her sigırtaya bile farklı ücret veriyorlar. Bugün bi arkadaş doğm yaptı dışardan gelmiş doktor. Doktor 3 hastane 2.5 istemiş ama özel sağlığı var mı bilmiyrm tabi. Hastaneden bi doktora giderseniz fiyat 6-7yi bulabiliyor sigortaya göre 4ye çıkabiliyor
Sgkyla anlaşması yok zaten cnm. Özel sigortan yoksa pahalı ztn. Ben de öğrtnm ama eşim sağolsun ondan ötürü özelsigortam var yoksaaa nereye vercen okdar paraCok pahaliymis kent... ben devlet memuruyum, sgk anlasmasi vardir ama yinede diger hastanelere gore fiyat uçuk gibi... zaten ben balcovadayim uzak da olur... arastirmalara devam edeyim ben.. tesekkurler..
Osman beyin normal dogum yaptirdigini bilmiyordum.. aynen dedigin gibi ahmet bey cok aceleci geliyor bana da, ama ayni hastanede baska doktora gittigimde ayip olur mu ki bilemedim simdi...karatasta osman beye gitsene canim benim doktora ben cok cok memnunum ve normal dogum istedigimide soyledim osman bey genelde normal dogum yaptirir mumkunse yani ahmet kilyar cok yogun bir Doktor cok aceleci bana gore bir arkadasim onda dogum yapti
Cinarlinin sgk anlasmasi yok mu ki... anlasmali hali mi 3000.. cokmus yaacinarli pahali diye biliyorum canim dogum 3 bin tl bi sor arastir istersen daha bi kac gun once muhabbeti gectzi hastanenin komsuyla oda hamile biraz titiz ve gosterisi seven birisi ondan o hastaneyi secti galiba sor birdaha canim
merhaba arkadaşlar. 23 haftalık hamileyim. Karataş hastanesi Ahmet Kılyara gidiyorum fakat arastırmalarım sonucu hep sezeryan yaptırıyormuş. Ben, eğer herhangi bir sorun yoksa normal doğum yapmak istiyorum. Günlerdir araştırıyorum fakat izmirde normal doğum yapılan ve destekleyen bir hastane bulamadım. Pazartesi günü için Çınarlıdan Resat Bozoklara randevu aldım. Reşat beyde normal doğum yapan var mı acaba cevrenizde ya da hangi hastaneyi önerirsiniz. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..
yok mu başka giden kimse?
Özellikle özel hastane mi olacak devlette olabilir mi olacakmerhaba arkadaşlar. 23 haftalık hamileyim. Karataş hastanesi Ahmet Kılyara gidiyorum fakat arastırmalarım sonucu hep sezeryan yaptırıyormuş. Ben, eğer herhangi bir sorun yoksa normal doğum yapmak istiyorum. Günlerdir araştırıyorum fakat izmirde normal doğum yapılan ve destekleyen bir hastane bulamadım. Pazartesi günü için Çınarlıdan Resat Bozoklara randevu aldım. Reşat beyde normal doğum yapan var mı acaba cevrenizde ya da hangi hastaneyi önerirsiniz. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..
özel hastane istiyorum... kendimde sağlıkçı olduğum için ve geçmişte devlet hastanelerinde çalıştıgım için durumlarını biliyorum...Özellikle özel hastane mi olacak devlette olabilir mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?