Gelinlik Modelleri izmirde önerebileceğiniz gelinlik moda evi var mı?

sirine_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
6
0
36
İzmir
25 haziranda düğünüm olacak inş. Nereden almalıyım henüz karar veremedim.
Sizin modellerini beğendiğiniz; çizimine dikimine güvendiğiniz herhangi bir moda evi var mı?

ben 1bucun sene evvel caner moda evınde dıktırdım cok pısman oldum ınsanın agzından gırıp burnundan cıkp kandırıyolar sonuc husran dugun gunumde rezıl oldum koforde fermuar patladı pazar gunuydu kapalıydılar terzıde bulmakta zorlandık sınırımden hungur hungur aglamıstım internetten begenıp su modelı ıstıyorum dıye gıttım çok fazla benzetememısler dandık kumas kullanmıslar tabı o sıralar mutluluktan leyla gıbı oldugum ıcın bazı seylerın farkına varamamıstım teslım gunune kadar tam bıtmıs halını gostermemeye calısıyolar aman benım dılım yandı baskasının yanmasın CANER MODA EVİNE SAKIN GİTMEYİN bıde utanmadan 1000tl aldılar

aslında ben madam burcuya dıktırmeyı cok ıstemıstım ama begendıgım modele 1750 istedıler ondan gıdemedım cok kalıtelı bı yer tavsıye ederım cok buyuk harıka bıyer orda istedıgım model gelınlıgı gıymıstım kalıte kokuyodu her yanı okadar dusunun cok buyuk ve kalabalık bıyer oldugu halde herkezle tek tek ılgılenen bir sürü stilistleri var yalan kandırmaca yok sırf para kazanmak ıcın oda olur buda olur dıyıp sonra husrana ugratmıyolar cunku ben ısteklerımı sıralarken ustunu dantel drape yaka istemıstım benımle patronları ılgılenmıstı ve ırı goguslu bayanlara drape yaka onermıyoruz hos durmuyo dedı pısman oldum oraya gıtmedıgım ıcın cok

canım ben perialla ya gitmeyi düşünüyorum alsancakta çok var modaevi relactive iyiymiş diye duydum hocazade var sonra dolaşmadan karar verme derim ben

canım ben perialla ya gitmeyi düşünüyorum alsancakta çok var modaevi relactive iyiymiş diye duydum hocazade var sonra dolaşmadan karar verme derim ben

relactive gereksiz pahalı bence normal bir gelinliği 2300e zorla düşürdüm genede pahalı ve çok konuşuyorlar rahatsız edici bir şekilde ben sisterstan diktiriyorum herşey istediğim gibi oluyor.Fİyatta o kadar pahalı değil fabrikasyon bir gelinlik yerine benim istediğim bişey çıkıyor ortaya:52::3::90:

Back
X