izmirde oturanlar

tutkuum

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
36
0
286
İzmir
kızlar izmirde oturanlarınız cvplıyabilirlermi tüp bebekle hamile kalanlar hangi doktor a kontrole gidiyosunuz ve muyene ücreti ne kadar? ( tüp bebekte normal doktora yani tüp bebek doktoru olmayan doktora gideniniz var mı?)

Mrb tutkum. Ben izmirliyim. Symrna art tüp bebek merkezinde tedavi oldunm ve 9 haftalık hamileyim. Dr adı funda koçyiğit işinde gerçekte en iyilerinden. Tavsiye ederim SSk ile gidersen 30 ytl normal 3 ten sonra özel muaytene ücreti ödüyorsun oda 100 ytl.

merhaba ben de smyrna yı düşünüyorum izmirde oturuyorum tüp bebek masrafları ortalama ne kadar tutuyor bilginiz var mı ssk raporu hariç ya da dahil zaten rapor yaklaşık 1200 ytl karşılıyor diye biliyorum

merhaba ben de smyrna yı düşünüyorum izmirde oturuyorum tüp bebek masrafları ortalama ne kadar tutuyor bilginiz var mı ssk raporu hariç ya da dahil zaten rapor yaklaşık 1200 ytl karşılıyor diye biliyorum

Heyet raporun ilaçlarınde bir kısmını karşılıyor belli dozlarda ilaçları ödüyor ve bize düşenmiktarı yaklaşık 400 ytl ama bu ilaçlar yetersiz gelebiliyor ( genellikle ek ilaç almak zorunda kalınıyor). Ek ilaçları karşılamıyor devlet. 2700 ytl de symrnaya ödedik biz transfer ve diğer tedaviler için tedaviye başlandıktan sonra 2 günde bir tahlil ve muayeneler oluyor bunlara bir bedel ödenmiyor sadece yumurta toplamı işleminin olduğu gün bir ödeme yapılıyor (2700) ama ek ilaçlar oldukça pahalı gonal f kullanılıyor genelde ve 1050 lik gonal f fiyatı 1100 ytl civarı bunlardan ne kadar ilave alıcağınız yumurtalarınızın tedaviye cevap vermesine bağlı.

tutkuum merhaba geçengün senin msn aderisi elif hanımdan aldım beni kabul edersen konuşacaklarım var

Mrb tutkum. Ben izmirliyim. Symrna art tüp bebek merkezinde tedavi oldunm ve 9 haftalık hamileyim. Dr adı funda koçyiğit işinde gerçekte en iyilerinden. Tavsiye ederim SSk ile gidersen 30 ytl normal 3 ten sonra özel muaytene ücreti ödüyorsun oda 100 ytl.

canım şunu anlayamadım ben ssk lıyım çalışıyorum kendim.30 ytl demişsin bu gündüz 3 e kadar gidincemi nasıl oluyoki bu dediğin dr tüp bebek dr umu bide bu smyrna art hangi semtte

canım şunu anlayamadım ben ssk lıyım çalışıyorum kendim.30 ytl demişsin bu gündüz 3 e kadar gidincemi nasıl oluyoki bu dediğin dr tüp bebek dr umu bide bu smyrna art hangi semtte

Bayraklıda symrna art. Makina mühendislerinin yeni yeri tepekule iş merkezi var biliyormusun bilmiyorum cormers kırtasiye marketin arka tarafında 461 936 33 numaralı telefonu arayıp randevu alıyorsun ve ssk lı olduğunu mutlaka belirtmelisin.Funda hanım şu an orada sadece tüp bebek tedavisi yapıyor. Ben 2 kez tedavi oldun aralıkta 1. denememde negatifti sonuç mart ayında 2. denememde pozitif sonuç aldım.Hakkında hayırlısı ama ben gerçekten çok memnun kaldığım için öneriyorum. Revaçta olan dr ve hastaneleri duyuyorsundur hepsine gittim ama burada sadece rahat olabileceğimi hissettim diğerlerinde ilgi son derece azdı.

kızlar bende smyrna ya gidiyorum ama benim 3. aşılama olcak olmayacağını bile bile yapcaz işte rapor almak için ben smyrna dan çok memnunum çok iyiilgileniyorlar herkes güler yüzlü kendini kotü hissetmiyorsun rahat oluyorsn

Erol Bey'le bu işe başlamasaydım kesinlikle irenbe'ye giderdim.Şimdi orada devam etsem diyorum herşeyimi Erol Bey takip etti bu güne kadar.Bırakıp başkasına gitmek hem etik değil,hem de cesaret edemiyorum.Güveniyorum kendisine.Ancak ben cidden hiçbir doktorda böyle bir ücret ödendiğini duymadım bu güne kadar.Bu hafta kahverengi lekelerim nedeniyle tam 3 kez gittim muayenehanesine ve üçünde de ücret ödedim.Bir hafta içinde yani, birini de almayalım demediler.

Erol Bey'le bu işe başlamasaydım kesinlikle irenbe'ye giderdim.Şimdi orada devam etsem diyorum herşeyimi Erol Bey takip etti bu güne kadar.Bırakıp başkasına gitmek hem etik değil,hem de cesaret edemiyorum.Güveniyorum kendisine.Ancak ben cidden hiçbir doktorda böyle bir ücret ödendiğini duymadım bu güne kadar.Bu hafta kahverengi lekelerim nedeniyle tam 3 kez gittim muayenehanesine ve üçünde de ücret ödedim.Bir hafta içinde yani, birini de almayalım demediler.

canım erol bey dediğin smyrna damı çalışıyo.bide özel muayenesine mi gidiyosun

şifada canım benim şifada valla ireneb en iyisi merkezime laf söyletmem canım dr umda birtanedir yerimseniben

kızllaaaaaar çok şanslısınız ben de izmirliyim ama malesef kocam yüzünden üç buçuk senedir istanbulda oturuyoruz izmiri hele ki karşıyakayı nasıl özledim bilemezsiniz şimdi mis gibidir izmir kordonda imbat vardır ahhhh kızlar ne olur ilk dışarı çıktığınızda bu peluş için deyip içinize derin bir nefes çekin merak etmeyin sizin bebişleriniz dünyanın en güzel yerinde büyüyeceklera.s.:içelim:

Arkadaşlar merhaba bende İzmir'de oturuyorum ve ilk tüp bebek denememi Kent hastanesinde yaptırdım ama olmadı.Ama doktorum ve ekibinden memnunum.2.si için daha karar vermedim belki gene Kent hastanesinde yaptırırım.Bu hastaneye giden varmı? paylaşalım.Sevgiler...

ya canım asıl sormak istediğin soruyu bir sorsan sana yardımcı olacagım yani sordugun soru tup bebek dr u olup normal kadın dogumcu olmadıgına mı inanıyorsun nasıl yani anlayamadım ki sen şimdi tup bebek dr u ile kadın dogum dr u farklı demek istioyrsun ? he benim dr dilek aslan ve oraya sadece tup bebek yaptırıp kalanlar yokki irenbe herşeyiyle son teknolojiyi takip eden bir yer ve normal yolla hamile kalan ve normal yolla hamile kalmış olmasına ragmen oraya devam eden bir çok insna var onların kadın dogumculugun yanın da ayrıca tup bebek uzmanlıgı var o kadar yani ? :uhm:

Merhaba arkadaslar
Bende Izmir de tedavi gorenlerdenim.Ilk tup bebek tedavimi kent hastanesinde oldum.Israel Aruh..Sonuc negatif oldu.Simdi ikinci denemem olacak.Tekrar ayni merkezi tercih ettim.´Kent Hastanesinde tedavi olanlar varmi.Siz ne´dusunuyorsunuz. Fikirlerinizi ogrenmek isterim.
Selamlar

Merhaba arkadaslar
Bende Izmir de tedavi gorenlerdenim.Ilk tup bebek tedavimi kent hastanesinde oldum.Israel Aruh..Sonuc negatif oldu.Simdi ikinci denemem olacak.Tekrar ayni merkezi tercih ettim.´Kent Hastanesinde tedavi olanlar varmi.Siz ne´dusunuyorsunuz. Fikirlerinizi ogrenmek isterim.
Selamlar

selam

uzun zamandır göremiyordum seni , umarım herşey yolundadır.
ben bu ay başlayacağım senin durumun nedir?:icecream:

kızlar sizce tüp bebek yaptıran dr la normal kadın dogum doktoru muayenelerde fark edermi?

Muayenelerde fark etmez ama bazı dr lar yoğunlukla tüp bebek tedavisi yapıyorlar. Daha önce fikir verdiğim funda hanım hastaneye başuran tüp bebek tedavileri ile ilgileniyor ama onun yanında özel hastaları var doğum için geliyorlar.

Back
X