Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben de smyrna yı düşünüyorum izmirde oturuyorum tüp bebek masrafları ortalama ne kadar tutuyor bilginiz var mı ssk raporu hariç ya da dahil zaten rapor yaklaşık 1200 ytl karşılıyor diye biliyorum
Mrb tutkum. Ben izmirliyim. Symrna art tüp bebek merkezinde tedavi oldunm ve 9 haftalık hamileyim. Dr adı funda koçyiğit işinde gerçekte en iyilerinden. Tavsiye ederim SSk ile gidersen 30 ytl normal 3 ten sonra özel muaytene ücreti ödüyorsun oda 100 ytl.
tutkuum merhaba geçengün senin msn aderisi elif hanımdan aldım beni kabul edersen konuşacaklarım var
canım şunu anlayamadım ben ssk lıyım çalışıyorum kendim.30 ytl demişsin bu gündüz 3 e kadar gidincemi nasıl oluyoki bu dediğin dr tüp bebek dr umu bide bu smyrna art hangi semtte
Erol Bey'le bu işe başlamasaydım kesinlikle irenbe'ye giderdim.Şimdi orada devam etsem diyorum herşeyimi Erol Bey takip etti bu güne kadar.Bırakıp başkasına gitmek hem etik değil,hem de cesaret edemiyorum.Güveniyorum kendisine.Ancak ben cidden hiçbir doktorda böyle bir ücret ödendiğini duymadım bu güne kadar.Bu hafta kahverengi lekelerim nedeniyle tam 3 kez gittim muayenehanesine ve üçünde de ücret ödedim.Bir hafta içinde yani, birini de almayalım demediler.
Merhaba arkadaslar
Bende Izmir de tedavi gorenlerdenim.Ilk tup bebek tedavimi kent hastanesinde oldum.Israel Aruh..Sonuc negatif oldu.Simdi ikinci denemem olacak.Tekrar ayni merkezi tercih ettim.´Kent Hastanesinde tedavi olanlar varmi.Siz ne´dusunuyorsunuz. Fikirlerinizi ogrenmek isterim.
Selamlar
kızlar sizce tüp bebek yaptıran dr la normal kadın dogum doktoru muayenelerde fark edermi?