izmirde oturanlar

canım dileirm hakkınd ahayırlı olacak olan neresi ise oraya gidrsin ama elbette ki irenbe smarna artta teadvi gören pek çok arkadaşım şu an irenebeye geldi memnun kalmadılar onlar hakıında hayırlısı olsun canım benim

Merhaba tüm anne adayları. Ben Dr. Funda Koçyiğit ile ilgili birkaç şey yazmak istiyorum.
Benim bebeğim tüp bebek değil. Funda Koçyiğit son muayemi ve doğumumu gerçekleştirdi. 2003 eylül ayında hamile kaldım, kontrollerime düzenli olarak gittim, 6 aydan sonra doktorum geçici görevle başka bir şehre gitti, yerine gelen doktordan memnun kalmadım. Doğuma çok az bir zaman kala tavsiye üzerine Funda Koçyiğit'e gittik. Bebekte kist olabileceğini, bazı tahliller ve ultrason için alsancakta bir merkeze yolladı. Haziran sıcağında karnım burnunda eşimle oradan oraya gezip durduk. (Tabii bu arada yaşadığimız, korku, panik ve stresten bahsetmiyorum bile.) Sonuçları muayehanesine götürdük, kist olarak gördüğü şeyin idrar kesesi olduğunu, zaten kist olsa bile bu aşamada yapılacak birşey olmadığını söyledi.
Eeee... doktor hanım içimize kurt düşürdü birkere, bebeğimiz dünyaya geldikten sonrada emin oluncaya kadar ultrason ve tahlillere devam ettik. Allahımıza çok şükür hiçbirşey çıkmadı, gayet sağlıklı.
Siz annelere tavsiyem, bebeğiniz ile ilgili hassasiyetinizi, endişelerinizi, merakınızı doktorunuzuna kullandırtmayın.

mrb bende smyrnaya gittim drum unda hanım bende cok memnun kaldım sımdı 8 haftalık hamıleyım ıkızlere dogumuda orda dusunuyorum tek korkum ıkızlerde erken dogum tehlıkesı oluyor orda da kuvez yok sizlerin bu konuda fıkırlerı ne.... allah ısteyen herkese bu guzelduyguyu yasatır ınsallah

ayse48 slm ve hayırlısı olsun.allah tamamına erdirsin.yaşın kaç öğrenebilirmiyim??kaçıncı denemede oldu??hemde ikiz!!!! allah sağ salimen kucağıa alak asip etsi kardeşim...

cok tesekkur ederım allah butun ısteyenlere versın 30 yasındayım ılk denememde oldu ve dururm baya karısıktı rahmı bolen perde vardı ıkı yıl once onu aldırdık sonra cukulata kıstlerı yuzunden laporoskopiler oldum ....kısa protokol uygulandı cunku yumurtlama sorunum vardı kıstler yuzunden sansım azdı ama oldu cok dua ettım butun bıtkısel seylerıde yaptım su corekotlu bır karısım varya cok ıse yarıyor bol bol ananas suyu ıcmek bunun gıbı herseyı yaptımmm...

slm arkdslar bende dun gece 10cu gunumde test yaptırdım degerım 121 kımyasal gebelıkmı acaba bılgısı olan paylasırsa sevınırım ve dualarınızı esırgemeyın ınsallah hepımızın yuzu guler

slm lar bende smirna tüp bebek merkezinde funda hanım ile tedvi oluyorum .çok memnunum kimsenin göremedigi rahim şekil bozuklugunuda gördü ve başarıyla ameliyatımı yaptı .tedavime davam ediliyor belki sonunda aşılama olucak ama başarılı buluyorum çok iyi bir doktor.

arkadaşlar hazirandan bu yana özel ege tüp bebekte çoçuk arzusuyla ilgili merkeze işlem için gidiyrm we doktorum erdal aktan dan çok memnunum bir kere hastasınla iyi diyolog kurabiliyo çok güler yüzlü olması benim için çok daha iyi ediyo ordaki çalışan tüm personeli sıçak yaklaşımlarıda biz hastalar için çok önemli onun için burdan çoçuk istiyen herkese tawsiye ediyorum kısmetse cuma günü transferim yapılıcak umarım pozitif sonuclar alırız allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun bizimkinide inşaallah.

arkadaşlar hazirandan bu yana özel ege tüp bebekte çoçuk arzusuyla ilgili merkeze işlem için gidiyrm we doktorum erdal aktan dan çok memnunum bir kere hastasınla iyi diyolog kurabiliyo çok güler yüzlü olması benim için çok daha iyi ediyo ordaki çalışan tüm personeli sıçak yaklaşımlarıda biz hastalar için çok önemli onun için burdan çoçuk istiyen herkese tawsiye ediyorum kısmetse cuma günü transferim yapılıcak umarım pozitif sonuclar alırız allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun bizimkinide inşaallah.

merhabalar öncelıkle tedavın hayırlı olsun benımde doktorum erdal bey ve bende çok memnunum ege tüpte 3 aşılama 1 tüp denedım hepsı negatıf yalnız benım aklımı kurcalayan bırşey var ben ege tüpe bır arkadaşımla gıdıyordum onun sadece bır yumurtası çıktı şuan başka merkezde tedavı oldu orada 12 yumurtası çıktı kımyasal gebelık yaşadı ama dondurulmuş 7 yumurtası var acaba bu ege tupun labaratuvarındamı bır sorun var çok merak edıyorum yoksa erdal bey on num.

Back
X