• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde özel hastane de hsg cektirenler acil cep verin lütfen :(

nihal3575

Biz Başarıcaz meleğim bu ikimizin hikayesi annem..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
1.431
2.241
128
Kızlar yakın tarihlerde izmirde herhangi bir özel hastanede hsg cektiren varmı acil cevaplarınzi bekliyorumm:44:

Canım mrb yazını şimdi okudum da bende öbür ay medical de çekilicem hsg yi. Hangi Dr çekti ve anestezili mi ? Başka kaç kişi girdi rahat mıydı yazar san sevinirim
Gülçin hnm çekti ama şuan tınaztepede kendisi. Korktum ben anestezili çektirdim. Valla bir sürü insan vardı en az 5 diyim. Biri anestezi uzmanı diğeri kolumu falan bağlıyor, hemşireler derken oluyo birkaç kişi. İlk defa anestezi alacağım için korkuyordum bu kez ama çok şükür bir sorun yaşamadım. Duvarda saat vardı baktım sonra bayılmıştım, uyandığımda tam yarım saat geçmişti. Çok garip bir duygu. Kendime gelince dinlenme odasına aldılar. Az kanamam oldu o kadar. Hastane çok rahat ama sonradan araştırınca biraz pahalıymış onu anladım.

Gülçin hnm çekti ama şuan tınaztepede kendisi. Korktum ben anestezili çektirdim. Valla bir sürü insan vardı en az 5 diyim. Biri anestezi uzmanı diğeri kolumu falan bağlıyor, hemşireler derken oluyo birkaç kişi. İlk defa anestezi alacağım için korkuyordum bu kez ama çok şükür bir sorun yaşamadım. Duvarda saat vardı baktım sonra bayılmıştım, uyandığımda tam yarım saat geçmişti. Çok garip bir duygu. Kendime gelince dinlenme odasına aldılar. Az kanamam oldu o kadar. Hastane çok rahat ama sonradan araştırınca biraz pahalıymış onu anladım.
Can'ım ben uyumaktan korkuyorum nası Bi duygu. Böyle ağırlik mi geliyo ? Ve kendine nereden geldin aynı yerde mi

Can'ım ben uyumaktan korkuyorum nası Bi duygu. Böyle ağırlik mi geliyo ? Ve kendine nereden geldin aynı yerde mi
Evet bende çok korkuyordum, ya birşey olursa ya uyanamazsam diye. Ama olmadı çok şükür. İğneyi ilk verdiler sanki ciğerlerim yandı gibi oldu. doktorun gözlerine baktım noluyoruz diye biraz yakabilir dediğini duydum ve gerisi yok. Anında uyumuşum. Yakıyor dediysem öyle çok değil belki ben korkudan öyle bir hisse kapıldım bilmiyorum. Uyanırkende aynı yerdeydim sadece bir kişi kalmıştı. O da sürekli ismimle beni uyandırmaya çalışıyodu sanırım. Bıraksalarda uyusam gibi bir rahatlık vardı uyanırken. Üşümüştüm yorgan örttüler, çok soğuk ameliyathane. Aşağıya dinlenme odasına indirdiler. Yemek saatiydi, püre gibi birşey yedim. Sonrada çıktık zaten. Hiç kasma kendini. Onlar önceden bütün testleri yapıyorlar zaten anesteziye karşı sorun çıkarmı diye. Biliyorlar işlerini rahat ol. Hergün bir sürü kişi anestezi alıyor ilk biz değilizki :KK66:

Back
X