Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
izmirde araştırmalarımın neticesinde 5-6 isim öne çıkıyor bunların içinde de senin önerdiğin dr larda var şunu merak ediyorum benim önerdiğim dr ların işlemlerini gördüğün için mi ahmet seyhan vede cüneyt bey diyorsun yada benim önerdiklerimi tanımadan mı yalnızca bu iki isim iidir diyosun uzun oldu:)neyse cvb benim için önemli
anladığım kadarıyla ufuk bey doğal burundan yana.ben 6 yıl önce ilk burun ameliyatımı ist.bir dr oldum 2. ameliyatımıda aynı dr oldum.fakat estetik olmaktan kaynaklanan bi sebeple mi dr burun ameliyatında kullandığı teknikten dolayımıdır bilemiyorum şimdi burnum eski haline döndü.zaten yapı olarakda geniş bir burun yapım var teknik olarak da uğraştıran cinsten:)))))eee 3. operasyon da eklenince üstüne bana gerçekten işinde çığır açmış bi hekim gerekiyor.ist.dr konusunda elimde şunlardan birisi olur dediğim isimler kesin ama izmir de tereddüt yaşıyorum sebebi ise ne kulak aşinalığım ne tanıdığımın önerdiği ne bizzat tanıdığım dr nede geçmişlerini araştıracak kadar vaktim var
kızımdan dolayı tek seçeneğim izmir....neyse anlatabildiğim kadarıyla çorba gibiyim araştırdıkça daha da batıyorum yani hiç karar veremiyorum
karar veremiyorummmmmmmmmm
yarından itibaren saydıklarımlarından doç. ve prof. görüşmeye başlayacığım
karar vermem dileğiyle
aralarında bi tek ufuk bilkayla görüştüm..2 kez..can kopal ın iyi olduğunu söylüyorlar..ahmet seyhan ın yaptığı burunlar da güzel..sitesinde resimleri var..cüneyt özek te ufuk bilkay ın hemen yanında..ona da iyi diyen var..çok zor bir dönem karar verme..ben hala aşamadım..burnum zor çünkü..ufuk bey in dediğine göre burun sırtı derim çok inceymiş ve ilginç bir kıkırdak yapım varmışş..en küçük hatayı bile gösterir bu durum diyor..burnun şekli tutmaması gibi bir problem de olabilirmiş..yani problem burnumda..ufuk bey sana ne der ne tür bir elektirk alırsın güvenirsin bilmiyorum..ama bana %80 revizyona hazır ol gibi konuştu..kendisi baştan kabul ediyor burnumun istediğim gibi olmayacağına..yaptığı tasarım dümdüz..kavis yada kalkıklık söz konusu bile değil..başka doktora gitsem de belki aynı şeyleri duyacağım bilmiyorum ama benim vaktim de yok zaten ailemden zor izin kopardım izmir e gelip gitmelerim bile problem ne yapacağım bilmiyorum(((
sen gene de görüş derim aklında kalmasın..hepsiyle görüş iyi düşün taşın..öyle havalı burun istiyorsan düz falan istemiyorsan bilmiyorum ufuk bey sana uygun mu..
prof. d.r Ahmet seyhan, bicok reconstruction mi diorlar hani duzeltme ameliyatlari yapmis, birsuru conferanslara da katilmis, daha yeni yani bazi dr lar ocnferanslara yeniyken katiliyo yeni teknikleri seylero ogreniyo sonra ben biliyorum diye kendini gelistirmeyi birakiyorlar, yani guncel di yeni katilmis,
bence ilk olarak Ahmet beyle gorus derim.
ilk basta soguk gelebilir ama en azindan yagci veya insan cekmek icin yapmacik degil,
inaninki gercekci konusuyor..
iyi bir doktor bana gore,
11.01.10 ilk önce dr cüneyt özekle görüştüm. 2 defa burun operasyonu old. hiç memnun olmadığımı 3. olmak istediğimi söyledim.valla dr çok ii bir insan ve hiç paracı değil gibi geldi.sebebi ise düşünmediğim bişey gerçekleşti görüşmede.(ya senin işin gücün yokmu 3.kez olacak işlemin neticeleri zordur deyip... olmamı tekrarlyıp durdu.ben illa operasyon canlısı ben:))))))))o zaman burun kenarlarına dolgu yapalım dedim yaa git kızım dedi:::))))))))ŞAKA GİBİ......kısacası dr gerçekten çok içten birisi drluğunu gereksiz uygulamalardan kaçınan birisi izlemini yarattı.görüşme sonun da bana yaşlanınca gel şimdi git dedi.............1 saat sonrasın da dr ufuk beyle randevum var dı fakat odaları dip dibe olunca vede cüneyt beyin söyledikleri kafamı karıştınca(biran benim burda ne işim var dedim gerçekten:::)))çıktım eve gittim.fakat içime kurt girmiş bikere mutsuzum aynada ki görüntümden gerçekten. burnumu zorlu bi operasyom bekliyor bunun da farkındayım ama istiyorum işte....veeee d eee e işin ehli lazım.neyse bugün de dr ulvi günerle görüşmeye gittim.(çok övüldü)fahiş fiyatlar veriyor uçmuş.....ve de ii olmadığı izlenimi fazlasıyla uyandırdı işi ticarete düşmüş.saat 2 de dokuz eylül üni. dr ali barutçu ile görüştüm(çok hızlıyımdır:::))))çok farklı bir görüşme yaşadım.karşımda deneyimler ile tam bir dr vardı fakat 2002 yılın da ali bey felç olmuş sağ eli tutmuyordu.konuşmaları yönlendirmesi ii ama bu durum beni düşündürdü.resimlerimi kendisine verdim 1 hafta sonra çizimlerimi yapacak yanına gidicem.burnum için de daha öncekilerle olan görüşmelerimi anlattığım da onlar cesaret edememişler burun ucuna kulağından kıkırdak alıp ekliycem(kıkırdak kafi gelmezse kaburgadan alırım dedi)göğüs büyütme içinde en iisi silikon jel damla silikon kol hareketlerinde kayıyor dedi.ŞİMDİ KAFAM ESKİSİN DENDE KARIŞIK.DR UFUK BEYLE GÖRÜŞMEYİ DE İSTİYORUM.DEÜ SEKRETERDEN RİCAMLARIM SONUN DA 3 İSİM ÖNERDİ(dr prof mustafa yılmaz doç.adnan menderes doçhaluk vayvada)dedi adnan menderesin üzerinde daha çok durdu.aklımın bi köşesinde dr ahmet seyhan da var.fakat her biriyle görüşmeye kalksam 150 tl nerdeyse bi operasyon parası oluyor::)))arkadaşlar lütfen operasyonlarından memnun olan arkadaşlarımızın önereceği yada tanıyıp tavsiye edeceği dr lara benim ve benim gibi arayış için de olan bizleri bir nebze de olsa karmaşıklıktan kurtaracak en azından bilgi sahibi olup doğru isimlere ulaşmamıza aracı olacaksınız.......şimdiden teşekkürler kızlarrrrrrrrrrrrrr