merhaba canım benim üzüldüm duruma geçmiş olsun. ne kadar kötüdür bilirim ben panik atak geçirmiştim ölüyorum sanmıştım. bunun için iki doktor değiştirdim. boşa birsürü para harcadım. sonunda volkan beye gittim. sana diğer iki doktorun nasıl davrandığını istersen özelden yazarım şaka gibiydi. hatta artık bunun çözümü yok diyordum, sonunda gitmiş denemiş birinden tavsiye aldım. sağolsun volkan bey hayatımı kurtardı öyle söyliyeyim, gerçekten ölüceğim sanıtodum. her seferinde kalp krizi geçiriyorum diye hastaneye gidefrdim allah göstermesin bir daha. sayesinde hayata döndüm. işin kötü yanı çocuğum da etkilenmeye başlamışltı ben hastaneye evde bırakamıyoruz o da bzimle hastaneye. kabus gibi günlerdi. . ben gideli bayağı oldu bir seneden fazla belki iki sene olmuştur. çok zaman oldu soyismini hatırlayamıyorum, daha önce de bir tavsiyede burada yazmıştım, tavbsiye alan arkadaşlar eğer arayıp öğrendilerse yardımcı olurlar. bende Volkan bey diye kişisel numarası var acil bir durumda ulaşabileyim diye vermişti. çok beyefendi ve inanılmaz bilgili tavsiye ederim. zaten sakinliği konuşma tarzı şekli bile seni sakinleştiriyo güven veriyo. eğer istersen özelden kişisel numarasını verebilirim randevu numarasını bilemiyorum