izmirde rahim filmi...çok çok acilll...allah rızası için cevap

batarang

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2007
451
3
296
İzmir
merhabalar
özel dr.a gidiyorum ve rahimfilmi istedi.onun çalıştığı devlet hastanesi yapmıyormuş.izmirde bu işlemi nerede ve nasıl yaptırabilirim?prosedür ve ücretlerle ilgili bilgi verirmisiniz?
teşekkürler

ben şifa hastanesinde yaptırmıştım 350 liraydı.tınaztepe hastanesi(bucada)yaparız demişlerdi.anlaşmalı oldukları için fiyatı şifa kadar pahalı değildi

canım peki öylece randevu alıp gidip çektirebiliyormuyuz?sen aneztezili mi çektirdin? ve bunun bir zamanı var mı dr.bana bişey söylemedi:(

mrb arkadaşlar ben kısmetse cuma günü çekilcem bu rahim filmini [hsg] aranızda çekilen varmı yada bunu çektirdikten sonra gebe kalan varmı birde çokmu ağrılı oluyor cvp verirseniz çok sevinicem çünkü açıkca çok korkuyorum

canım sen nerde ne şartlarda çektiricen?bana dr.çektir dedi kesti attı napçağımı şaşırdım ya:26:

nasıl yani kesti orayı anlamadım bana doktorum özel biyere sevk etti ağrısız olucan anlamıcan dedi yoladım hastalar memnun kaldı dedi ama gene onun konuşmasına rağmen ben korkuyorum :(((

nasıl yani kesti orayı anlamadım bana doktorum özel biyere sevk etti ağrısız olucan anlamıcan dedi yoladım hastalar memnun kaldı dedi ama gene onun konuşmasına rağmen ben korkuyorum :(((

canım izmirdemisin?öyle isen nereye sevketti?
bana tepecik doğum evine git dedi ama oraya öle elimizi kolumuzu sallaya sallaya rahim filmi için gidemeyiz ki
napçam ben ya:(

canım izmirdemisin?öyle isen nereye sevketti?
bana tepecik doğum evine git dedi ama oraya öle elimizi kolumuzu sallaya sallaya rahim filmi için gidemeyiz ki
napçam ben ya:(

yok ben istanbuldayım bizim burdada doğum hastanelerinde çekilebiliyor bu filim gidicem yerde özel doğum hastanelerinde sancılı oluyormuş o yüzden yeni sistemle yapılan yere yoladı beni tabiki özel oldu için bağkur sgk yı felan karşılamıyor malesef işin parası attım canım yanmasın ben 1 kere muayene oldum ondan beri korku kaldı başka bi doktordu felaketti ondan korkuyorum şuanki doktorum ii ama o korku kaldı için içimde yetti bana şuan vajinal ultrasonla bakılıyorum ozmn eski doktorum ultrasonla bakmadı ve o korku kaldı nasıl oldun mrk ediyorum canın yanıyormu diye korkuyorum çok çünkü :))))

mrb bende adet olmayı bekliyorum sonra izmirde symrna da çektircem sanırım daha tam karar vermedim...fiyatı 400 tl anestezili...sende arayıp bilgi alabilirsin istersen ben numaramı bıraktım onlar döndü bana...

ben bu başlığa yazdığımı unutmuştum :) rahim filmi için adetin bitiminden sonraki 5 gün içinde gitmeniz gerekiyor diye hatırlıyorum.yani herhangi bir xzaman gidip çektiremezsiniz.tınaztepe hastanesine sormuştum gelsem rahiim filmi çeker misiniz diye,kadın doğumcularımızın muayenesinden sonra onlar yönlendirirse çekilebilirsiniz demişlerdi.yani tınaztepe kendi doktorlarına yönlendirdi.biz şifada aşılama yaptırdığımız için rahim filminide orda çektirdik.vajinaya bir ilaç veriyorlar,o esnada rahmin filmi çekiliyor.o sıvının tüplerden geçip geçmediğini filmden kontrol ediyorlar.kendinizi sıkmayın,korkmayın ki zorluk yaşamayasınız.benim anestezili değildi. umarım sonuç güzel olur,bir sorun çıkmaz

mrb bende adet olmayı bekliyorum sonra izmirde symrna da çektircem sanırım daha tam karar vermedim...fiyatı 400 tl anestezili...sende arayıp bilgi alabilirsin istersen ben numaramı bıraktım onlar döndü bana...

ben de bu filmi ikinci kez çektireceğim.ilkini anestezili tabiki de smyrna da yani onlar da çınarlı doğum hastanesinde çekiyorlar.sanırım ikinciyi de orada çektireceğim.eşim kent hastanesini aramış 800 tl demişler oha dedim.daha uygunu ucuzu yok galiba.istanbulda bu işi 250 -300 tl arasında hem de yeni teknolojik aletlerle bitiriyorlarmış izmir bu konuda çok yetersiz.ne yeteri kadar hastane var ne de bu gibi filmleri çekebilecek radyoloji merkezleri offf of...

ben de bu filmi ikinci kez çektireceğim.ilkini anestezili tabiki de smyrna da yani onlar da çınarlı doğum hastanesinde çekiyorlar.sanırım ikinciyi de orada çektireceğim.eşim kent hastanesini aramış 800 tl demişler oha dedim.daha uygunu ucuzu yok galiba.istanbulda bu işi 250 -300 tl arasında hem de yeni teknolojik aletlerle bitiriyorlarmış izmir bu konuda çok yetersiz.ne yeteri kadar hastane var ne de bu gibi filmleri çekebilecek radyoloji merkezleri offf of...

evet malesef öle ben toplantı için istanbuldaydım ama regl tarihim değiştiği için denk getiremedim bi türlü:( şimdi regl olup çektircem inşallah symrnada...siz memnun kaldınızmı ağrıfalan oldumu işlemden snr?

benim bugün5.gün. bana dr.dün söyledi çektirmem gerektiğini.ben nasıl denk getireyim ki buncacık zamanda .belli bi dönemde çekiliyor dimi

mrb arkadaşlar ben kısmetse cuma günü çekilcem bu rahim filmini [hsg] aranızda çekilen varmı yada bunu çektirdikten sonra gebe kalan varmı birde çokmu ağrılı oluyor cvp verirseniz çok sevinicem çünkü açıkca çok korkuyorum

ben geçen sene çektirdim.şifa hastanesinde 350 tl ödedim.doktorum orayı önermişti.adetin 7.günü gittim,sıvı veriyorlar basınç oluyo 1,2 dakika dayanılmayacak bi acı değil ama yinede insanın canı yanıyo.bende sorun çıkmamıştı.2,5 yıl bekledik bizde bebek için,rahim filminden sonra aşılama oldum ama olmadı,3 ay sonra kendiliğimden hamileydim,film etkiledimi bilemem,şu an oğlum 5 aylık oldu bile.allah isteyen herkese nasip etsin.

ben istanbulda 2 kere rahim filmi çektirdim.birini özelde birini devlet hastanesinde.özele 3-4 yıl önce 450 tl vermiştim.ben yıllardır çocuk için tedavi görüyorum.Bütün gittiğim doktorlar sorun yok psikolojik olarak olmuyo dediler habire klomen kullanıp durdum.yıllardır önerilen bir doktor vardı bana izmirde.Yıllardır gözüm kesmedi oraya gitmeyi.bu yaz gittim ve gerçekten şaşırdım.benim yıllardır adetlerim çok ağrılı geçerdi.Bu doktorla görüşmeye gittiğimde sebepsiz kısırlık diye bir şey yoktur,mutlaka buluruz dedi ve buldu.adet dönemlerimde dışarı atamadığım şeyleri karın boşluğumda biriktirmişim.yumurtalarımda oluştuğunda bunların arasında kayboluyormuş.laporoskopi ile bunları temizledi.
Benim elimde filmim olmasına rağmen balon yöntemi de denilen birşeyle tüplerime baktı buda bir nevi rahim filmiydi bence.zaten o işlemden sonra laporoskopi dedi.Ben istanbuldan sırf o doktor için izmire gittim.Bu konuda doktor çok önemli.Sıradan bir kadın doğum doktoru ile olmuyor.Ben denedim gördüm.bu doktorun menopoza girmek üzere olan bir kadını bile hamile bıraktığını akrabalardan duydum.İzmirde olanlar sağdaki soldaki doktorlara para dökeceklerine bir kere bu işin uzmanı olan doktora gitmeliler bence.Ben istanbulda boşu boşuna hem paramı hemde yıllarımı kaybettim.Gerçekten şiddetle tavsiye ederim.

ben istanbulda 2 kere rahim filmi çektirdim.birini özelde birini devlet hastanesinde.özele 3-4 yıl önce 450 tl vermiştim.ben yıllardır çocuk için tedavi görüyorum.Bütün gittiğim doktorlar sorun yok psikolojik olarak olmuyo dediler habire klomen kullanıp durdum.yıllardır önerilen bir doktor vardı bana izmirde.Yıllardır gözüm kesmedi oraya gitmeyi.bu yaz gittim ve gerçekten şaşırdım.benim yıllardır adetlerim çok ağrılı geçerdi.Bu doktorla görüşmeye gittiğimde sebepsiz kısırlık diye bir şey yoktur,mutlaka buluruz dedi ve buldu.adet dönemlerimde dışarı atamadığım şeyleri karın boşluğumda biriktirmişim.yumurtalarımda oluştuğunda bunların arasında kayboluyormuş.laporoskopi ile bunları temizledi.
Benim elimde filmim olmasına rağmen balon yöntemi de denilen birşeyle tüplerime baktı buda bir nevi rahim filmiydi bence.zaten o işlemden sonra laporoskopi dedi.Ben istanbuldan sırf o doktor için izmire gittim.Bu konuda doktor çok önemli.Sıradan bir kadın doğum doktoru ile olmuyor.Ben denedim gördüm.bu doktorun menopoza girmek üzere olan bir kadını bile hamile bıraktığını akrabalardan duydum.İzmirde olanlar sağdaki soldaki doktorlara para dökeceklerine bir kere bu işin uzmanı olan doktora gitmeliler bence.Ben istanbulda boşu boşuna hem paramı hemde yıllarımı kaybettim.Gerçekten şiddetle tavsiye ederim.

canım dr un ismini verebilirmisin

Back
X