izmirde rahim filmi...çok çok acilll...allah rızası için cevap

merhabalar
özel dr.a gidiyorum ve rahimfilmi istedi.onun çalıştığı devlet hastanesi yapmıyormuş.izmirde bu işlemi nerede ve nasıl yaptırabilirim?prosedür ve ücretlerle ilgili bilgi verirmisiniz?
teşekkürler

Canım Atatürk Araştırma Hastanesi Yeşilyurttaki ve Dokuz Eylül Hastanesinde ücretsiz çekiyorlar.

benim bugün5.gün. bana dr.dün söyledi çektirmem gerektiğini.ben nasıl denk getireyim ki buncacık zamanda .belli bi dönemde çekiliyor dimi

izmirden değilim ama benimde çektirmem gerekiyor çikolata kistinden dolayı tıkanıklık olmuş olabilir dediler tekrar adet olmayı beklemem gerekiyor ama. adetin ilk gününden itibaren 7. günü ile 10. günü arasında çektirmek gerekiyormuş 10. günü geçtiği için yaptıramadım malesef:((

merhaba ben tekrarlayan düşükler nedeniyle perşembe günü rahim filmi çekirdim sadece bir dakikalık ve dayanılabilecek bir ağrıydı 9 eylül hastahanesinde çektirdim ama anesteziylede çekiyorlarmış ben rahim filmi çekilmeden az önce öğrendim ama anestezi altında çektirmenizi tavsiye ederim hastahenede herkez çok güzel davrandı ben memnun kaldım

canım dr un ismini verebilirmisin

evet arkadasım yazdıkların cok dogru aldıgın sonucta guzel ama doktoru yazmayı unutmussun yazarsan sevınırım. ayrıca benımde sorunum bu anestezili cektırmek ıstıyorum bende fılmımı cunku normal muanede bıle zorlanıyorum bıldıgınız hastane veye radyolojı merkezı varmı anestezıyle fılmı ceken cevapppp lutfen

evetben de İzmir'deyim doktorum da yeşilyurt DEvlet hast.(şimdiki Atatürk Araştırma Hast.) doktoru Umur Yensel
ben de ya bu ay ya diğer ay orada çektireceğim ama anestezili olmuyor orda diye biliyorum

evetben de İzmir'deyim doktorum da yeşilyurt DEvlet hast.(şimdiki Atatürk Araştırma Hast.) doktoru Umur Yensel
ben de ya bu ay ya diğer ay orada çektireceğim ama anestezili olmuyor orda diye biliyorum

arkadaşlar gaziemirde arıkan tıp merkezinde de çekiyorlarmış rahim filmini.fiyatı da 350 tl ve aneztezili..ben orada çektireceğim hafta içi.bilginize.geçen sene çınarlı da çektirmiştim yine aneztezili 400 tl idi....zaten aneztezili çektirmek en mantıklısı çünki acıya dayanılsa bile istemsiz kasılmalar yüzünden tüpler tıkalı çıkabiliyormuş tabi bu da tedavinizin yanlış yönlendirilmesinde etken ve vakit kaybından başka birşey değil.herkese geçmiş olsun.

kızlar bende dün çınarlı hastanesinde çektirdim 400 tl ve inanın çok memnun kaldım ve sonrasında ne ağrım nede kanamam oldu.herkese tavsiye ederim.anestezi ile yaptırdım ve çokta rahat oldu.

bende çektirmiştim 2yıl önce izmir doktorlar sitesinde dr nur ama soyismini hatırlayamadım benim özel dr um göndermişti ben çok memnun kalmıştım anestezili 350 çekildim...

Canım benim iş arkadaşım İzmirde rahim filmi cektirdikten sonra hamile kaldı. Şu an 4 aylık hamile. O da özelde çektirmiş. Dayanılmayacak bir ağrı değil diyor. anestezisiz çektirmiş.

selam.ben daha 2 gün önce çektirdim.özel çınarlı hastanesi.400 tl.ama benim kendi doktorum smyrnadaydı.orda yokmuş.çınarlı hastanesiyle anlaşmışlar rahim filmlerini çınarlıda çektiriyorlar ama smyrna daki kendi doktorum eşliğinde anestezi ile çekildi.

selam kızlar ben doktorumla geçen hafta görüşmüştüm bende kistler vardı onun için 2 aydır günde 2 doz dogum kontrol hapı kullanıyorum geçen hafta adetliydim bugün adetimin 6. günüydü, bugün sabah 9 da özel çınarlıda doktorum sait yücebilgin eşiliğinde anestezili çektirdim hiç bir şeyde hissetmedim. sonrasında biraz pembe akıntım oldu halen az az devam ediyor acızıkta agrım var bende bugün üst üste iki defa yapılmış ilkinde tüplerim kapalı çıkmış doktorum açılması için tekrar denemiş agrılarım o yüzden olabilir ama rahatsız eden bir agrı degil az az sızlıyor. bir tanesi çok çok az açoldı dedi bakalım 14 gün sonra dk hapım bitiyor sonrasında 2 ay deneyecegiz hamile kalma olasılıgın var dedi. eger kalamazsam ege ünv.aşılama yapacagız .200 tl hastahaneye 250 tl doktoruma ödedim 450 tl ye mal oldu.
ama genede anestezili tavsiye ederim.ben ilk defa anestezi alacagım için çok korkmuştum ama en azından hiç bir şey hissetmedim.Allah hepimize nasip etsin.:emir_bebek:

Son düzenleme:
canım izmirde rahim filmi demişin bak ben izmirdeyim ve geçen sene çekildim izmir ege kadın doğum hastanesinde ücretsiz sigortalı tavsiye ederim canım şuan tüp bebek tedavim bitti 21 aralıkta 1 tane embiriyo kondu artık ocağın ikisini bekliyorum hamilelik testi yapılacak.geçen sene aşılamamda yapıldı tutmadı ama umudumu yitirmedim tüp bebek yapıldı ben hipo hipo hastasıyım hep bol bol dua ediyorum inşaallah hamileyimdir.

selam kızlar ben doktorumla geçen hafta görüşmüştüm bende kistler vardı onun için 2 aydır günde 2 doz dogum kontrol hapı kullanıyorum geçen hafta adetliydim bugün adetimin 6. günüydü, bugün sabah 9 da özel çınarlıda doktorum sait yücebilgin eşiliğinde anestezili çektirdim hiç bir şeyde hissetmedim. sonrasında biraz pembe akıntım oldu halen az az devam ediyor acızıkta agrım var bende bugün üst üste iki defa yapılmış ilkinde tüplerim kapalı çıkmış doktorum açılması için tekrar denemiş agrılarım o yüzden olabilir ama rahatsız eden bir agrı degil az az sızlıyor. bir tanesi çok çok az açoldı dedi bakalım 14 gün sonra dk hapım bitiyor sonrasında 2 ay deneyecegiz hamile kalma olasılıgın var dedi. eger kalamazsam ege ünv.aşılama yapacagız .200 tl hastahaneye 250 tl doktoruma ödedim 450 tl ye mal oldu.
ama genede anestezili tavsiye ederim.ben ilk defa anestezi alacagım için çok korkmuştum ama en azından hiç bir şey hissetmedim.Allah hepimize nasip etsin.:emir_bebek:

ben anesteziyle yaptımadım canım ağrıyıda çektim tabi ama okadar abartılcak bişey yokmuş geçen sene yapildi benim film 2 hafta kanamam oldu tabi oda az az geldi normal adet gibi değildi.ben sigortamı kullanmayı tercih ettim para her yerde geçerli tabi ama sigortam varken aynı işlemi neden para vereyimki...tabi herkezin kendi insiyatifide izmirde ege kadın doğum ve araştırma merkezi var ve tepecik diyede geçiyo.metroyla kemerde iniyosunuz dibinden otobüsler kalkıyo sorun hemen götürürler zaten yakın

nergis hanım bakın size onu söyleyen doktor o tanıyı sevk kağıdına yada bi kağıda yazıp rahim filmi istediğini yazıp kaşelemesi lazım ki sen öyle gidecen ege doğuma ben ege doğumda çekildim geçen yıl rahim filmimi.abarttıkları kadar ağrı yok benide çok korkuttular tabi yok bayılıyon yok ölüyon aman herkezi boşver hepimizn bünyesi aynı değilkikendini kasmadan bu işlemi yaptırırsan sadece adet sancısı kadar ağrın oluyo birazda kanaman oluyo herkezin farklı tabi benim 1 buçuk hafta kanamam geldi ama emin ol herkezin abartısına bakma anne olmak ve en önemlisi sağlık konusu için bunlara dayanmak zorundayız sabretki ii geçsin filmin sakın korkma benim canım tatlıdır biliyomusun hem çok korkağımdır ama mecbur kalınca dayanmak zorunda kaldım yaşadım canlı canlı ama emin ol tekrar sölüyorum abartılcak bişey yok kendini korkutma herkezi dinleme

Bayadir yazilmamis ben yazayim dedim ctesi medicalparkta hsg çekilecem 750 tl paradan gectim agrisiz olur ins anestezili olucak sonucu paylasirim

Bayadir yazilmamis ben yazayim dedim ctesi medicalparkta hsg çekilecem 750 tl paradan gectim agrisiz olur ins anestezili olucak sonucu paylasirim

Merhaba canım. Hsg yi çektirdin mi? ? Nasılgeçti? Doktorun kimdi, doktorun mu çekti filmi? Bir de bu fiyat sigorta fiyatı mı? Geçmiş olsun canım.

Back
X