izmirde rahim filmi...çok çok acilll...allah rızası için cevap

evet cnm çekildim.şukur ki bisey çikmadi.hafif kanamam oldu okadar. Doktorum merve hn.kendisi çekti zaten.anesteziyle oldum. Ffiyat birazcik fazla emekli sandigi olmasina ragmen fark boyle çikti.ama istefilerse kesinlikle yaptir.

evet cnm çekildim.şukur ki bisey çikmadi.hafif kanamam oldu okadar. Doktorum merve hn.kendisi çekti zaten.anesteziyle oldum. Ffiyat birazcik fazla emekli sandigi olmasina ragmen fark boyle çikti.ama istefilerse kesinlikle yaptir.

Bir şey çıkmamasına çok sevindim canım. Ben de şifada yaptırayım diyorum.medikalin kadın doktorlarını pek sevmedim. Erkek dr a da gitmedim oranın.aç karnına gitmek gerekiyormuş galiba.kan falan alınıyormuş tahlil için..özel odaya çıkmışsındır.neler yaşadın?

Kod:
şifaninda iyi oldugunu duydum.ama ben medicalden cok memnunum.cok ilgililer.her an arayabiliyrm.ama sifaya giden arkadasa telefonunu bile vernemis.acil biseyde bile hastaneye gidip sormak zorundaydi.operasyona gelince zaten oncesinde anesteziye gidiyosun.doktor bakiyor.kan veriyosun. O gunde ameliyathanede yapildi.30dk içinde bayildim ve ayildim.cok kisa yani

Kod:
şifaninda iyi oldugunu duydum.ama ben medicalden cok memnunum.cok ilgililer.her an arayabiliyrm.ama sifaya giden arkadasa telefonunu bile vernemis.acil biseyde bile hastaneye gidip sormak zorundaydi.operasyona gelince zaten oncesinde anesteziye gidiyosun.doktor bakiyor.kan veriyosun. O gunde ameliyathanede yapildi.30dk içinde bayildim ve ayildim.cok kisa yani

Evet şifanın iletişim sorununu ben de yaşadım. O yüzden orada bebek takibi yaptırmam.ama film çektirebilirim.peki karşıyaka devlet hastanesinde nasıl oluyormuş, bilgin var mı canım?

Devlet hast bilmiyrm ama sgk anesteziyi karsilamiyormus diye duydum .egede anestezisizmis mesela.eger kyakadaysan kordon kadin dogumuda arastir.oranin fiyati daha uygun .muayene 30tlymis mesela. Seni çok iyi anliyrm oncesinde cok stresliydim.inş sende de bisey çikmaz

mrb arkadaşlar ben kısmetse cuma günü çekilcem bu rahim filmini [hsg] aranızda çekilen varmı yada bunu çektirdikten sonra gebe kalan varmı birde çokmu ağrılı oluyor cvp verirseniz çok sevinicem çünkü açıkca çok korkuyorum

Ben 7 ay korunmadım gebelik oluşmadı.7.ay çektirdim rahim filmi. ilk ilacı verdiklerinde adet sancısı gibi ağrı oluyor fakat ilaç kanallara yayıldıkça ağrı azalıyor.3 dakika dayanılmayacak bir ağrı değil ve filmden sonrası ilk ay hamile kaldım şuan 4 haftalık hamileyim.ne kadar ağrılı da olsa bu sonuca değer.filmden sonra şansın artıyor.

Devlet hast bilmiyrmdama sgk anesteziyi karsilamiyormus diye duydum .egede anestezisizmis mesela.eger kyakadaysan kordon kadin dogumuda arastir.oranin fiyati daha uygun .muayene 30tlymis mesela. Seni çok iyi anliyrm oncesinde cok stresliydim.inş sende de bisey çikmaz

Ben de anesteziyi karşılamazlar diye düşünüyordum.kordon klinik uygun fiyatlı evet.ama arıyorsun arıyorsun açan yok ya da geç açıyorlar kızlar.zor randevu almıştım.sonra gidemeyecek olunca iptal için çok aradım. Kendi doktorum karşıyaka devlet hastanesinde.onunla konuşayım bir de. :31:

geçen hafta çektirdim smyrna art gidiyorum onlar alsancakta barış görüntülemede çekiyorlar aneztezili 500 TL çok memnun kaldım.

Aleksandra35 slm cnm hsgyi naptin çekildin mi

Selam canım. Yok çektirmedim.kendi doktorum 900 tl fiyat verdi.devlet hast.de çekmiyormuş.halbuki oranın doktoru. 500 ila 700 arası değişiyor.bu sıralar çok sıkışık durumdayız.o yüzden devlette çektireyim dedim ama olmadı.çektiremicem.belki 2-3 ay sonra.:26:

ben istanbulda 2 kere rahim filmi çektirdim.birini özelde birini devlet hastanesinde.özele 3-4 yıl önce 450 tl vermiştim.ben yıllardır çocuk için tedavi görüyorum.Bütün gittiğim doktorlar sorun yok psikolojik olarak olmuyo dediler habire klomen kullanıp durdum.yıllardır önerilen bir doktor vardı bana izmirde.Yıllardır gözüm kesmedi oraya gitmeyi.bu yaz gittim ve gerçekten şaşırdım.benim yıllardır adetlerim çok ağrılı geçerdi.Bu doktorla görüşmeye gittiğimde sebepsiz kısırlık diye bir şey yoktur,mutlaka buluruz dedi ve buldu.adet dönemlerimde dışarı atamadığım şeyleri karın boşluğumda biriktirmişim.yumurtalarımda oluştuğunda bunların arasında kayboluyormuş.laporoskopi ile bunları temizledi.
Benim elimde filmim olmasına rağmen balon yöntemi de denilen birşeyle tüplerime baktı buda bir nevi rahim filmiydi bence.zaten o işlemden sonra laporoskopi dedi.Ben istanbuldan sırf o doktor için izmire gittim.Bu konuda doktor çok önemli.Sıradan bir kadın doğum doktoru ile olmuyor.Ben denedim gördüm.bu doktorun menopoza girmek üzere olan bir kadını bile hamile bıraktığını akrabalardan duydum.İzmirde olanlar sağdaki soldaki doktorlara para dökeceklerine bir kere bu işin uzmanı olan doktora gitmeliler bence.Ben istanbulda boşu boşuna hem paramı hemde yıllarımı kaybettim.Gerçekten şiddetle tavsiye ederim.
Doktorun adini yazmamissiniz

Back
X