- 6 Kasım 2013
- 1.828
- 1.474
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm çekildim.şukur ki bisey çikmadi.hafif kanamam oldu okadar. Doktorum merve hn.kendisi çekti zaten.anesteziyle oldum. Ffiyat birazcik fazla emekli sandigi olmasina ragmen fark boyle çikti.ama istefilerse kesinlikle yaptir.
şifaninda iyi oldugunu duydum.ama ben medicalden cok memnunum.cok ilgililer.her an arayabiliyrm.ama sifaya giden arkadasa telefonunu bile vernemis.acil biseyde bile hastaneye gidip sormak zorundaydi.operasyona gelince zaten oncesinde anesteziye gidiyosun.doktor bakiyor.kan veriyosun. O gunde ameliyathanede yapildi.30dk içinde bayildim ve ayildim.cok kisa yaniKod:
mrb arkadaşlar ben kısmetse cuma günü çekilcem bu rahim filmini [hsg] aranızda çekilen varmı yada bunu çektirdikten sonra gebe kalan varmı birde çokmu ağrılı oluyor cvp verirseniz çok sevinicem çünkü açıkca çok korkuyorum
Devlet hast bilmiyrmdama sgk anesteziyi karsilamiyormus diye duydum .egede anestezisizmis mesela.eger kyakadaysan kordon kadin dogumuda arastir.oranin fiyati daha uygun .muayene 30tlymis mesela. Seni çok iyi anliyrm oncesinde cok stresliydim.inş sende de bisey çikmaz
Aleksandra35 slm cnm hsgyi naptin çekildin mi
hayirlisi canim inşallah gerek kalmaz bu surede hamile kalirsin
Doktorun adini yazmamissinizben istanbulda 2 kere rahim filmi çektirdim.birini özelde birini devlet hastanesinde.özele 3-4 yıl önce 450 tl vermiştim.ben yıllardır çocuk için tedavi görüyorum.Bütün gittiğim doktorlar sorun yok psikolojik olarak olmuyo dediler habire klomen kullanıp durdum.yıllardır önerilen bir doktor vardı bana izmirde.Yıllardır gözüm kesmedi oraya gitmeyi.bu yaz gittim ve gerçekten şaşırdım.benim yıllardır adetlerim çok ağrılı geçerdi.Bu doktorla görüşmeye gittiğimde sebepsiz kısırlık diye bir şey yoktur,mutlaka buluruz dedi ve buldu.adet dönemlerimde dışarı atamadığım şeyleri karın boşluğumda biriktirmişim.yumurtalarımda oluştuğunda bunların arasında kayboluyormuş.laporoskopi ile bunları temizledi.
Benim elimde filmim olmasına rağmen balon yöntemi de denilen birşeyle tüplerime baktı buda bir nevi rahim filmiydi bence.zaten o işlemden sonra laporoskopi dedi.Ben istanbuldan sırf o doktor için izmire gittim.Bu konuda doktor çok önemli.Sıradan bir kadın doğum doktoru ile olmuyor.Ben denedim gördüm.bu doktorun menopoza girmek üzere olan bir kadını bile hamile bıraktığını akrabalardan duydum.İzmirde olanlar sağdaki soldaki doktorlara para dökeceklerine bir kere bu işin uzmanı olan doktora gitmeliler bence.Ben istanbulda boşu boşuna hem paramı hemde yıllarımı kaybettim.Gerçekten şiddetle tavsiye ederim.