Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar aramızda izmirde yaşayan kimsecikler yok muuu :26:
Selam
bayraklida yesim baytur var perinatolog. Riskli gebelik uzmanı.
cok iyi bur doktor
bilginize
Kent Hastanesinde Namık Demir var Perinatoloji uzmanı çok methini duydum ancak randevuyu 1 ay sonraya falan veriyorlar ama acilse sıkıştırabilirler belki.
Fuat Akercan var. Ege' nin proflarından, perinatolog. Benim de doktorum kendisi kesinlikle tavsiye ederim. İzmir' de bu konuda tavsiye edilen iki doktor vardır. Bir diğeri de Sermet Sağol, o da Ege' nin proflarından. İkisini de tecrübe eden biri olarak diyebilirim ki Fuat bey hasta psikolojisinden çok daha iyi anlıyor. Herşeyi açıklıyor ve hasta ile diyaloğu süper.
Fuat Akercan var. Ege' nin proflarından, perinatolog. Benim de doktorum kendisi kesinlikle tavsiye ederim. İzmir' de bu konuda tavsiye edilen iki doktor vardır. Bir diğeri de Sermet Sağol, o da Ege' nin proflarından. İkisini de tecrübe eden biri olarak diyebilirim ki Fuat bey hasta psikolojisinden çok daha iyi anlıyor. Herşeyi açıklıyor ve hasta ile diyaloğu süper.
canım merhaba... bende fuat beye gitcem yakında peki testleri nerede yaptırıyor, özelde mi? ben egede kromozom testi yaptırmak istedim eylüle tarih verdiler. kendisi orda ve önce bi tarihte falan yaptırabilir mi?
minecim fuat beyde duzenli takip yaptirmayimi düşünüyorsun ? Bence muayenesini arayip sorularini bir sor ona gore ilk muayeneyi ol ne yapman gerektigi hakkinda bilgi versin sonra gebelik oldugunda normal doktorunda takibe devam edersin 2li test zamani yine fuat beye gidersin birde 15. Veya 16. Haftada sonrakide 20 ve 21. Haftadan birinde ayda bir ayarlarsin yada duruma gore kendiside ayarlar diye düşünüyorum ama gebelik takibi cok riskli durumlar harici yapmiyormus.canım merhaba... bende fuat beye gitcem yakında peki testleri nerede yaptırıyor, özelde mi? ben egede kromozom testi yaptırmak istedim eylüle tarih verdiler. kendisi orda ve önce bi tarihte falan yaptırabilir mi?
Bende riskli gebelik konusunda fuat akercan namik demir ve sermet sagolu duydum. Senin sorunun sadece pohtilasma problemiyse ilgili bir doktorda yardimci olabilir pihtilasma duzeyine gore hap veya igne veriyorlar umarin gittigin dokyor ilgilenmistir pihtilasma bebegin kalbinin durmasina neden oluyormus sanırım. Baska bir doktora daha git sadece 1 doktora guven olmuyor malesef.Arkadaşlar izmirde olup ta bana tavsiye edebileceğiniz böyle bi doktor var mı ? Mümkünse özel doktor arıyorum, dışarıdan geliceğim için zaman kaybedemem ayrıca çalışıyorum.