İzmir'de Riskli Gebelik ve Kanda Pıhtılaşma Konusunda Uzman Doktor

merve_uk

Ayyıldızı'M
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
1.804
222
173
Arkadaşlar izmirde olup ta bana tavsiye edebileceğiniz böyle bi doktor var mı ? Mümkünse özel doktor arıyorum, dışarıdan geliceğim için zaman kaybedemem ayrıca çalışıyorum.

Kent Hastanesinde Namık Demir var Perinatoloji uzmanı çok methini duydum ancak randevuyu 1 ay sonraya falan veriyorlar ama acilse sıkıştırabilirler belki.

Arkadaşlar aramızda izmirde yaşayan kimsecikler yok muuu :26:

Fuat Akercan var. Ege' nin proflarından, perinatolog. Benim de doktorum kendisi kesinlikle tavsiye ederim. İzmir' de bu konuda tavsiye edilen iki doktor vardır. Bir diğeri de Sermet Sağol, o da Ege' nin proflarından. İkisini de tecrübe eden biri olarak diyebilirim ki Fuat bey hasta psikolojisinden çok daha iyi anlıyor. Herşeyi açıklıyor ve hasta ile diyaloğu süper.

Selam
bayraklida yesim baytur var perinatolog. Riskli gebelik uzmanı.
cok iyi bur doktor
bilginize

Evet ona daha önce gebe kalmadan önce gitmiştim, çok ilgili ve başarılı bi doktor, martı rezidans'ta 250 tl muayne ücreti, duyunca kısa bi şok geçirmiştim...

Kent Hastanesinde Namık Demir var Perinatoloji uzmanı çok methini duydum ancak randevuyu 1 ay sonraya falan veriyorlar ama acilse sıkıştırabilirler belki.

Namık demiri annemden sürekli duyardım, saolsun benim dünya'ya gelmemi sağlayan doktor kendisi, çok başarılı, ama kent hastanesinde sgk geçmiyo, özel sigortamda yok, ücretleri çok yüksek...

Fuat Akercan var. Ege' nin proflarından, perinatolog. Benim de doktorum kendisi kesinlikle tavsiye ederim. İzmir' de bu konuda tavsiye edilen iki doktor vardır. Bir diğeri de Sermet Sağol, o da Ege' nin proflarından. İkisini de tecrübe eden biri olarak diyebilirim ki Fuat bey hasta psikolojisinden çok daha iyi anlıyor. Herşeyi açıklıyor ve hasta ile diyaloğu süper.

dediğin doktorları araştırıcam canım, şimdilik medicalpark'ta perinatoloji üzerine ihtisas yapmış gülçin hanıma gidiyorum memnun da kaldım, tavsiyelerin için çok teşekkür ederim..

Maalesef sağlık işlerinde çok yüksek rakamlar dönüyor. Kent bu anlamda açıkçası beni de bir kaç defa şaşırttı.
En son detaylı ultrason için randevu almak için aradığımda bizde radyoloji uzmanları değil kadın doğum uzmanları çekiyor dediler güvendim gittim sonrada rapor veremeyiz dediler radyoloji uzmanları verebilir dediler ne bilgilendirme yapıyorlar ne de fiyatta yardımcı oluyorlar açıkçası ben Kent hastanesinin iyice paragöz olduğunu düşünmeye başladım..

Umarım iyi bir doktor bulursun..

canım merhaba... bende fuat beye gitcem yakında peki testleri nerede yaptırıyor, özelde mi? ben egede kromozom testi yaptırmak istedim eylüle tarih verdiler. kendisi orda ve önce bi tarihte falan yaptırabilir mi?

canım merhaba... bende fuat beye gitcem yakında peki testleri nerede yaptırıyor, özelde mi? ben egede kromozom testi yaptırmak istedim eylüle tarih verdiler. kendisi orda ve önce bi tarihte falan yaptırabilir mi?

testleri özelde yaptırıyor, talatpaşa laboratuvarı ile çalışıyor. kromozom testi dediğin amniyosentez ise sanırım onu egede yapıyor. bana isteğe bağlı olarak yaptırmayı teklif ettiğinde "benim için 5 dakikalık bişey, gelirsin yaparız hemen" demişti.

minecim fuat beyde duzenli takip yaptirmayimi düşünüyorsun ? Bence muayenesini arayip sorularini bir sor ona gore ilk muayeneyi ol ne yapman gerektigi hakkinda bilgi versin sonra gebelik oldugunda normal doktorunda takibe devam edersin 2li test zamani yine fuat beye gidersin birde 15. Veya 16. Haftada sonrakide 20 ve 21. Haftadan birinde ayda bir ayarlarsin yada duruma gore kendiside ayarlar diye düşünüyorum ama gebelik takibi cok riskli durumlar harici yapmiyormus.

Arkadaşlar izmirde olup ta bana tavsiye edebileceğiniz böyle bi doktor var mı ? Mümkünse özel doktor arıyorum, dışarıdan geliceğim için zaman kaybedemem ayrıca çalışıyorum.
Bende riskli gebelik konusunda fuat akercan namik demir ve sermet sagolu duydum. Senin sorunun sadece pohtilasma problemiyse ilgili bir doktorda yardimci olabilir pihtilasma duzeyine gore hap veya igne veriyorlar umarin gittigin dokyor ilgilenmistir pihtilasma bebegin kalbinin durmasina neden oluyormus sanırım. Baska bir doktora daha git sadece 1 doktora guven olmuyor malesef.

fuat akercan BİLGİSİZ . İLGİSİZ. ANLAYIŞSIZ. geçen hafta gittik pişman olduk. kendinden nefret ettik.

Back
X