İzmir'de Sosyalleşmek

kirazsapi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
166
3
46
İzmir
Kızlar İzmir'de yaşıyorum. Hiç arkadaş çevrem yok. Maddi durumumda çok iyi değil.Herhangi bir kursa, etkinliğe vb. katılarak arkadaş çevresi edinmek istiyorum. Sizce ne yapabilirim?

Kirazsapi merhaba nickin de cok hosmus bu arada..
Belediyelerin ucrertsiz kurslari oluyor her alanda bi arastir istersen.

Belediyenin,Halk Eğitim'in kursları genelde kışın daha yoğun ve hareketli geçiyor..Yazın açılan kurslar daha çok ev hanımlarına yönelik. Ahşap boyama,takı tasarım vs.
Yine de bir araştırın,İzmir'in neresinde oturuyorsunuz bilmiyorum ama Gaziemir Halk Eğitim için çok olumlu sözler duydum..

selam hemşerim :)
evet belediyenin kurslarını arastirabilirsin..şimdi yaz geliyor daha çok kurs açılır..
turk kolejinin orda meslek lisesi varmış,orada yemek kursları vardı sanırım bir ara ama ücretli mı değil mı bilmiyorum..

üniversite bittiğinde iş ararken etkinlik olsun diye bende belediyenin ücretsiz verdiği mefruşat ingilizge kurslarına gittim :) çokda eğlenceliydi bir sürü de arkadaşim oldu ama dikkatli ol herkes de iyi arkadaş olmuyor iyi niyehli yaklasıyorsun seni kullanamya çalışıyor kendini uyanık sanan (!) hatunlar..komuşların fln yokmu canım?

Herkese teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi araştıracağım. Neler varmış, ne kadarmış diye..Komşularım var. Aralarında çok iyi, çok sevdiğim insanlarda var hatta ama benden yaşça oldukça büyük insanlar. Ben buluşup bir şeyler yapabileceğimiz, konuşabileceğimiz bir arkadaşım, arkadaş çevrem olsun istiyorum.

Belediyenin,Halk Eğitim'in kursları genelde kışın daha yoğun ve hareketli geçiyor..Yazın açılan kurslar daha çok ev hanımlarına yönelik. Ahşap boyama,takı tasarım vs.
Yine de bir araştırın,İzmir'in neresinde oturuyorsunuz bilmiyorum ama Gaziemir Halk Eğitim için çok olumlu sözler duydum..

gaziemir halk eğitimi hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz.. peki yaşınız kaç? okul durumunuz falan var mı?

gaziemir halk eğitimi hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz.. peki yaşınız kaç? okul durumunuz falan var mı?

Merhaba yaşım 24. Okul durumum yok. Şu an da çalışmıyorum. Bütün vaktim boş neredeyse ama dediğim gibi maddi imkanlarım da çok elverişli değil. Belediyeleri araştıracağım dediğiniz gibi...a.s

Merhaba yaşım 24. Okul durumum yok. Şu an da çalışmıyorum. Bütün vaktim boş neredeyse ama dediğim gibi maddi imkanlarım da çok elverişli değil. Belediyeleri araştıracağım dediğiniz gibi...a.s

belediyeleri araştırmanız da fayda var.. bir de kendinize uygun part time iş bakabilirsiniz mesela.. hem para kazanırsınız hem de bi ortamınız olur.. geriye kalan zamanınızda da sosyal aktivitelerde bulunabilirsiniz..

Bende İzmir'de yasiyorum benimde hiç cevrem yok bende bı kaç kursa gitmek istiyorum banada yardımcı olurmusunuz

Back
X