- 27 Nisan 2008
- 1.298
- 3.010
- 658
- Konu Sahibi Sare Lavinya
-
sigortasi var, calisma izinini almis. Sanirim epeyi ugrasmis, nihayetinde avukat bu adam, yolunu bulmus.
Ama evet, zilyon tane zavalli var, sokaklarda telef oluyorlar. Ama en azindan olmuyorlar. kime gore, hangisi daha kotu bilmiyorum artik.
Yine de sebep olabilir mi ?Çocuğu dövmesi çok çirkin bir davranış ama bu olayın öncesi olduğunu düşünüyorum. Geçen gün bu yaşlarda bir Suriyeli çocuk ışıklarda arabamı tekmeledi para ver diye,elinde mendil vardı satıyordu camı açmadım zira kızım vardı arka koltukta ,cesaret edemedim,sonra arabamın camına yumruk attı,yanına 2 çocuk daha geldi,biri arabanın önüne geçti,yeşil yandı kalkamadım çarparım diye,arkadaki arabadan adam indi kovaladı da bastım gittim. Yaşadığım korkuyu bir ben bilirim,sıkıştım kaldım,kızım korktu ağlıyor.Dünde haberlerde spikerin başına gelmiş aynı olay. Tabiki dayak atılmasın ama böylede zarar veriyorlar insana ben İstanbul'un göbeğinde bu korkuyu yaşadım. Açlar,kalacak yerleri yok,böyle alikıran baş kesen olup korku salıyorlar ortalığa.
Ülkeye sokmak kolay ama bakamıyoruz,sefil oluyorlar,zarar veriyorlar böyle.
Bu arada dayağı savunmuyorum yanlış anlaşılmasın,kesin öncesi vardırda demiyorum ama adamlar bıkmiş olabilir,sürekli tekerrür ediyor olabilir,ikaza rağmen gitmemiş olabilir zira ortada birşey yokken bu çocuğun hunharca dövülmüş olduğuna inanmak istemiyorum.
olmuş işte, bakın sosyal medyada suriyelileri kötülüye kötüleye ön yargı oluşturdular insanlarda. suriyeli düşmanlığını anlayabiliyorum, hırlısı hırsızı var içinde kabul ediyorum, ama hangi millet pirüpak? güçleri anca ufacık çocuğa yetiyor. o çocuk cidden birilerini rahatsız etmiş olabilir, tutarsın kulağından götürürsün polise ailesini çağırırlar o korku o çocuğa yeter zaten. adammısınız siz kaç kişi ufacık çocuğa saldırmışsınız?Yine de sebep olabilir mi ?
Demek istedigim bu olayın öncesi varsa bile dayak atmaya bir sebep olabilir miolmuş işte, bakın sosyal medyada suriyelileri kötülüye kötüleye ön yargı oluşturdular insanlarda. suriyeli düşmanlığını anlayabiliyorum, hırlısı hırsızı var içinde kabul ediyorum, ama hangi millet pirüpak? güçleri anca ufacık çocuğa yetiyor. o çocuk cidden birilerini rahatsız etmiş olabilir, tutarsın kulağından götürürsün polise ailesini çağırırlar o korku o çocuğa yeter zaten. adammısınız siz kaç kişi ufacık çocuğa saldırmışsınız?
Ben mesajimda haketmiş gibi birşey mi yazmışım? Döndüm tekrar okudum göremedim böyle bir ima,siz nereden çikardınız sebepi budur haketmiştir fikrini.Yine de sebep olabilir mi ?
Peki ben 'haketmis' dedin diye bir yorum mu yaptım ?Ben mesajimda haketmiş gibi birşey mi yazmışım? Döndüm tekrar okudum göremedim böyle bir ima,siz nereden çikardınız sebepi budur haketmiştir fikrini.
Ben demek istediğim gayet net,adamın sınırlarını zorlamış olabilir,uyarıldığı halde gitmemiş olabilir,olabilirde olabilir yani. Benim yerimde arabada taciz edilen bir başkası da inip o çocuğu dövebilirdi zira.Çocuğun suçu mu bu? Onada hayır demişim,getirip ülkeye sokmakla bitmiyor demişim açlar,açıktalar demişim. Lütfen rica ediyorum okuduğunuzu anlayın sonra yorum yapın.
O yorumlari hatirliyorum :)Neler gördük neler okuduk burada anne olan kadinlardan bile
şaşırmıyorum
Alıntılamadan yapın o halde yorumunuzu,mesajimi alıntılayıp 'ama bu sebep olabilir mi 'demek 'siz dayağı haketti sebebide bu oldu demek istiyorsunuz'anlamına gelir.Peki ben 'haketmis' dedin diye bir yorum mu yaptım ?
asıl ben rica ediyorum ki biraz saygılı olun
anlama problemim olduğunu dusuniorsaniz da ciddiye almayın o zaman
ben sadece ne kadar 'hakwtmis' denilmese bile; 'bunun bir başı,bir sebebi vardır' dense ne olur? olsa ne olur ?diyordum
Çünkü neticeye bakıyorum ortada 10 yaşında bir çocuk var
inip dovmemek de bir lütuf degil
Seninle daha fazla senin dilinden kinusmayacagimAlıntılamadan yapın o halde yorumunuzu,mesajimi alıntılayıp 'ama bu sebep olabilir mi 'demek 'siz dayağı haketti sebebide bu oldu demek istiyorsunuz'anlamına gelir.
Saygı konusunda sizden yada bir baskasından ders alacak durumda değilim,bu forumda kimseye saygısızca yorumum olmamıştır benim.(Saygı diyen siz,bana 'sen' diye hitap ederken ben hala 'siz 'diye hitap ediyorum,buda saygı ile ilgilidir,bilin istedim)
Arabadan inip dövecektim az kalsın demişim gibi çarpitmayın söylediğimide,öyle bir imam yada kelimem olmadı olamazda.
Neyse ben gayet net anlatmıştım meramımı daha fazla uzatmak istemiyorum. Rica ederim alıntılamayın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?