merhaba arkadaşlar izmirde tedavi gören var mı aranızda bana bu konuda yardımıcı olurmusunuz
hangi hastahane daha iyi
hangi dr daha iyi ve nasıl sgk raporu alabilirim :kafamçokkarıştı
bende özel ege tüp bebek merkezine gidiyorum dr erdal aktan ben çok memnunum daha sonuç almadım 8 eylül sonucumu öğrenecem ama herzaman tercim dr erdal bey
Ben de smyrna'da tüp bebek için tedaviye başladım, funda hanım iyi bi doktor, hastane genelde kalabalık oluyo ama hemşirelerin ilgisi de çok iyi. Ben daha önce dokuz eylülde başlamıştım tedaviye, o kadar kötü şeyler yaşadım ki hiç kimseye dokuz eylülü tavsiye etmiyorum. Inşallah smyrnadan olumlu sonuçlar alırım.
Allah herkesin kalbine göre versin..
slm ben irenbe de tedavi gördüm ilk tüp bebek denememde de hamile kaldım çok şükür. rapor alman içinde sana ssk tepecikde dr ismi veriyorlar 1 saatte kolaylıkla hallediyorsun. ve irenbe ekibi süper. kesinlikle tavsiye ediyorum. hayırlısı olsun
bende smryna da başladım şimdilik fena değil biraz kalabalık sadeece ve her istediğinizde doktora ulaşamıorsunuz ama hastanenin içindeyken bi sorun yok herkes güleryüzlü
slm arkadaşlar transfer günü yaklaştıkça bende heyecan artıyor hafta sonu ankaraya gidicem allahın izniyle ama şimdiden duygularım karıştı sizde nasıl olur bilmem ama ben ne zamn hastahane lafı duysam karnım sancılanmaya başlar ve idrara sıkışırım bu ppsikolojiyi nasıl atıcam üzerimden bilemiyorum allahım yar ve yardımcımız olsun.emeklerimizi boşa çıkarmasın aminn