kızlar merhaba
uzun süredir siteyi takip ediyorum benimde olumsuz 1 aşılama 1 tüp var sorunumuz sperm..tüp bebek tuttu ama kalp atışını duyamadık..
siteyi araştırdıgımda izmişrde cokta olumlu sonuç alan yok sanki benim aşılamam irenbedeydi tüp kentte
irenbeyi bir daha düşünmem ama kentte 2 dondurulmuşum var
aranızda pozitif olan varmı varsa nerede paylaşalım kızlar
kızlar merhaba
uzun süredir siteyi takip ediyorum benimde olumsuz 1 aşılama 1 tüp var sorunumuz sperm..tüp bebek tuttu ama kalp atışını duyamadık..
siteyi araştırdıgımda izmişrde cokta olumlu sonuç alan yok sanki benim aşılamam irenbedeydi tüp kentte
kızlar merhaba
merhaba bende irenbede 2kez tup denedim olmadı malesef embiriyo kalitesizliği dollenme problemi var.kesinlikle sorunumu onlara yikmiyorum.ama üstün körütedavi uyguladılar .okadar aramama rağmen embiriligla bir kere bile görüşemedim .bidaha asla irenbe demem doğru dürüst açıklama yok arıyorum onlarca kez embriyolarla ilgili cvp yok hemşireler başında savıyor zaten arkadasimdahiç memnun kalmadı .nasip olursa kesinlikle izmir asla artik
Merhabalar. Ben Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tüp Bebek biriminde aşılama, ameliyat ve tüp bebek tedavisi gordum. Çok şükür 2.denememde hamile kalabildim.