Ya ben seni cevaplamıştım ama silinmiş mesajim sanırım evet doktorum torbalı da başarılı ve ilgilidir güvenebilirsin eminim en doğru tedaviyi planlıycaktırSelam canım hayırlı ugurlu olsun öncellikle Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bende İzmir için arayış içindeyim açıkçası, yurtdışında yaşıyorum ama ağustos ayında yaklaşık 4 hafta İzmir’de olacağım, o sırada tedaviye başlamak istiyorum. Bahsettiğiniz doktor ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Yeri torbalı diye biliyorum.
Evet ama ben bi sıkıntı yaşamadım gayet her şey yolundandaydı herkes ilgiliydi sayelerinde ilk denememde pozitifi yakaladıkHayri bey Tavmergenle çalışıyor
Niye öyle diyorsun ki ben faydalandım pişman değilim çok şükür memnunum başkaları da faydalansın başka bi derdim yokReklamlarr
Merhaba Ümit hanıma mı gidiyorsunuz siz de? Birkaç sorum olacak nacizane, yardımcı olursanız çok sevinirimReklamlarr
TabikiMerhaba Ümit hanıma mı gidiyorsunuz siz de? Birkaç sorum olacak nacizane, yardımcı olursanız çok sevinirim
Benim 6 senelik embriyolarım vardı, malesef kimyasal gebelik oldu. Birkaç ay sonra sıfırdan başlamak zorundayım. Fiyatlarla ilgili bilgi verebilir misiniz özellikle yumurta toplama vsTabiki
Canım fiyatlar degişmiştr belki ama 75 binle 85 bin arası biseydi ben nisanda opu oldum tam hatırlamıyorumBenim 6 senelik embriyolarım vardı, malesef kimyasal gebelik oldu. Birkaç ay sonra sıfırdan başlamak zorundayım. Fiyatlarla ilgili bilgi verebilir misiniz özellikle yumurta toplama vs
Baya pahalanmış. Teşekkür ederim. Transfere geçen ay 36.750 ödemiştim. Peki ne aşamadasınız şimdi transfer oldunuz mu?Canım fiyatlar degişmiştr belki ama 75 binle 85 bin arası biseydi ben nisanda opu oldum tam hatırlamıyorum
Önceden arastirdigima göre funda göde diye bir doktor görmüştüm bı araştır onuda istersenBende pcos vardı 4 senedir bir çok doktor gezdim bi türlü gebelik elde edemiştim çevremin önerileriyle Hayri Aksüt le kesişti yollarımız ve iyi ki diyorum tüp bebek süreçine girdik ilgisi bilgisiyle sabrıyla ilk denemede pozitifi gördük çok şükür maddi manevi zor bi süreç olduğu için zaman kaybetmeden hayri beyle tanışın derim naçizene önerimdir sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım
Yok 10 15 gun var transfere insallahBaya pahalanmış. Teşekkür ederim. Transfere geçen ay 36.750 ödemiştim. Peki ne aşamadasınız şimdi transfer oldunuz mu?
İnşallah pozitif sonuç alırsınızYok 10 15 gun var transfere insallah
Amin canm inşallah hepimizin kucağı çifter çifter dolsunİnşallah pozitif sonuç alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?