Hayırlısı canım bende irenbrde olumsuz sonuc aldim moralim bozuldu peki senin doktorun nasıldı nerede çalışıyor hangi hastaneGeçmiş olsun canım bende izmirdeyim nurettin ersöz ince doktorum tüp bebek sonucu bekliyorum şu an. Doktorum çok ilgili ve açıklayıcı aklında hiç soru işareti kalmıyor. Medicanada meşhur bir doktora gidiyordum ilgisizliği yüzünden bıraktım mesela.
Özel muayenesi var canım çok şükür hamileyim ilk denemedeHayırlısı canım bende irenbrde olumsuz sonuc aldim moralim bozuldu peki senin doktorun nasıldı nerede çalışıyor hangi hastane
Tüp bebek merkezi olarak medicalparkı kullandık kesinlikle çok iyiler ilgi alaka ortam. İrenbeyi hiç önermiyorlar zaten bence tekrar başka bir yerde deneyin derimHayırlısı canım bende irenbrde olumsuz sonuc aldim moralim bozuldu peki senin doktorun nasıldı nerede çalışıyor hangi hastane
Nasil bir tedavi yapıyorlar hangi doktoru onerirsinizTüp bebek merkezi olarak medicalparkı kullandık kesinlikle çok iyiler ilgi alaka ortam. İrenbeyi hiç önermiyorlar zaten bence tekrar başka bir yerde deneyin derim
Hangi drÖzel muayenesi var canım çok şükür hamileyim ilk denemede
Nasil bir tedavi yapıyorlar hangi doktoru onerirsiniz
Nurettin Ersöz inceHangi dr
Neredesiniz laboratuvar i kullanıyor hastane icindemiNurettin Ersöz ince
İlaçlı tüp bebek tedavisi yaptı oldukça açıklayıcı bir doktor olduğu için biz memnun kaldık.
Tahliller için mi soruyorsunuz ? BiolabNeredesiniz laboratuvar i kullanıyor hastane icindemi
Tavmergen Tüp Bebek Merkezi ile görüşmenizi öneririm. Çok kapsamlı ve detaylı araştırıp o şekilde tedaviye başlanıyor. Sayelerinde gebeyim. Darısı isteyen herkesin başına, hep dua ediyorum...Merhaba , bugun çekildiğim hsg sonucunda tek tüpüm şişmiş alınması gerek ve diğer tüpümde tıkalı ve hsg sırasında malesef açıklamadi. Doktorum bu süreçte artık tüp bebek uzmanlariyla görüşmemin daha uygun olacağını düşündü tüpüm opesrasyon ile açılsa dahi tüp bebek gerekebilir ama uzman görüşü daha iyi olur dedi. Tüp alınması diğer tüpün acilmasi aşılama tüp bebek şartları varmış bunlar hakkinda bilgi paylaşan olursa çok sevinirim
Tavmergen hocayı öneririm aynı şekilde. Yeni geliştirdikleri yöntemler olduğunu biliyorum, bir deneyin derim. İnşallah güzel haberlerinizi alırız :)Ben 6.tüp denemesine başlicam. Ama henüz doktor bulabilmiş değilim
İlk 2 denemeyi ege ünisinde Ege Nazan Tavmergen’e yaptırmıştık ama olmadı ne biliyim artık korkuyorumTavmergen hocayı öneririm aynı şekilde. Yeni geliştirdikleri yöntemler olduğunu biliyorum, bir deneyin derim. İnşallah güzel haberlerinizi alırız :)
Tavmergende 2 kere çipliaşılama yaptırdık doktorum dışardan özel geldi ona rağmen eşimin sperm sayısı düşüktü ve aşılama yapabilmek için sayılarla oynamışlardı nedense bana güven vermeyen bir yer tabii şans meselesi çok memnun kalanda var ama 6.denemeyse eğer tavmergeni önermem canım. Medicalparkın tüp bebek merkezini kullandık biz doktorumuda değiştirdim yine özel geldi medicalparka ilk denemede tuttu şükürBen 6.tüp denemesine başlicam. Ama henüz doktor bulabilmiş değilim
Ben Prof. Bülent Gülekli ile tanıştıktan sonra resmen hayatım değişti.. Öncesinde tam 4 dememede yumurta toplama aşamasına bile gelemedik. Sonra Bülent hocayı tavsiye etti arkadaşım. İlk denemizde 4 yumurta topladı ve 4 ünde de embriyo oluştu.. Bugün transferimin 9. Günü. 10 Şubat test tarihim.. Bülent Gülekli hocam çok sabırlı biri ve kendi de bu süreçleri yaşadığı için hastaları ile empati kurabiliyor.. Hikayesini internetten okumanı tavsiye ederimMerhaba , bugun çekildiğim hsg sonucunda tek tüpüm şişmiş alınması gerek ve diğer tüpümde tıkalı ve hsg sırasında malesef açıklamadi. Doktorum bu süreçte artık tüp bebek uzmanlariyla görüşmemin daha uygun olacağını düşündü tüpüm opesrasyon ile açılsa dahi tüp bebek gerekebilir ama uzman görüşü daha iyi olur dedi. Tüp alınması diğer tüpün acilmasi aşılama tüp bebek şartları varmış bunlar hakkinda bilgi paylaşan olursa çok sevinirim
Çok teşekkür ederimBen Prof. Bülent Gülekli ile tanıştıktan sonra resmen hayatım değişti.. Öncesinde tam 4 dememede yumurta toplama aşamasına bile gelemedik. Sonra Bülent hocayı tavsiye etti arkadaşım. İlk denemizde 4 yumurta topladı ve 4 ünde de embriyo oluştu.. Bugün transferimin 9. Günü. 10 Şubat test tarihim.. Bülent Gülekli hocam çok sabırlı biri ve kendi de bu süreçleri yaşadığı için hastaları ile empati kurabiliyor.. Hikayesini internetten okumanı tavsiye ederim
Benim doktorumdur kendisi ilk denemede pozitif sonuç aldık ancak 7. Haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım alanın da iyi bi doktor kendisine güveniyorumAhmet zeki Işık hakkinda bilgisi olan var mi acaba
Canım kusura bakma Dr isimleri aristirirken gördüm şimdi. Ben de Nurettin bey düşünüyorum ama ücretler nasıl bilmiyorum. Raporum çıkmıyor malesef. Tamamı özel olacak. Bilgi verirsen sevinirim şimdiden teşekkür ederimGeçmiş olsun canım bende izmirdeyim nurettin ersöz ince doktorum tüp bebek sonucu bekliyorum şu an. Doktorum çok ilgili ve açıklayıcı aklında hiç soru işareti kalmıyor. Medicanada meşhur bir doktora gidiyordum ilgisizliği yüzünden bıraktım mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?