İzmirde tüp bebek yaptıranlar... Birbirimize destekkk ve tecrübe paylaşımı....

Minicik1

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
9
0
16
İzmir
merhaba arkadaşlar ben izmirde tüp bebek yaptırdım... sizinkileri merak ediyorum... tabiiki olumsuz sonuç aldım ama ikinciden ümitliyim... Dr un ve yerin ismi lazım değil çünkü güya özel yaptırdım ama şehir dışında bi ünv hast ne gönderdi beni... kendide değil oradaki prof yaptı... bi ton para aldı raporumu boşu boşuna harcattı. tüm ilaçlarımı yazmadı bile. beni mağdur etti. ünv olmasına rağmen ne bi fatura nede tüp bebek yapıldığına dair bi belge vermedi elimize. dava açmak istesem bile açamam o yüzzden ismini yazmıyorum. bi dahaki denememi tepecikte yaptırmayı düşünüyorum. sizde benimle deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

yumurta bağışı veya sperm bağışı türkiye de olmuyormuş. kuzey kıbrısta yaptırabilir problemi olanlar. tavsiye edebileceğim doktor, kendi doktorum; dr. mürüde çakartaş. aynı zamanda cinsiyet seçimi de yapılabiliyor orada. ayrıca türkiyede 2 gebelik yerleştiriliyormuş, orada 4 taneye kadar yerleştirilebiliyor. mürüde hanım bana da 4 adet gebelik yerleştirdi. 1i kendi yumurtam, 3ü bağışçının yumurtası. bakalım kaç tanesi tutucak. bir taneyede razıyız artık.. 3 gün sonra neticemi alacağım. heyecanlıyızz. sevgiler

Back