eşimin tese ameliyatını verdik 2500 tl , devlet karşılamıyomuş onu. onun haricinde numayene farkı çıkıyor. ilk görüşme zaten ücretsiz.Tanam canım.sağol.ben aklıma bir şeyler geldikçe sorarım.tüp bebek için hiç para verdiniz mi? Sgklı misın?allah kolaylıklar versin sana.
Geçmiş olsun canım.eşimin tese ameliyatını verdik 2500 tl , devlet karşılamıyomuş onu. onun haricinde numayene farkı çıkıyor. ilk görüşme zaten ücretsiz.
canım ilk görüşme ücretsiz. muayene ücretini alıyorlar.Geçmiş olsun canım.
Demek ücretsiz ha ilk muayene.iyi bari.
Canım ben sgklı özel hast a ne arıyorum.devletle bu iş zor biliyor s un
Hangi hastane canım peki medikal mi??izmir eurofertil sgk anlaşması var diye bılıyorum netten bak istersen ara bilgi al benım tedavım orda yapılıyo cnm ekip gayet güzel tavsiye ederim..
YOK CANIM ÖZEL SU HOSPİTAL EUROFERTİL TÜP BEBEK MERKEZİHangi hastane canım peki medikal mi??
Haaa.orası bana çok uzak.oraya gitmem.YOK CANIM ÖZEL SU HOSPİTAL EUROFERTİL TÜP BEBEK MERKEZİ
_nurbanu_ canım ben medicalparktayım, çok memnunum. ahmet zeki ışık hoca var on numara bi adam. sgk da karşılıyor.
benim tedavime gelince kızçeler, cumartesi günü yumurta iğnelerine bağladım, çarşamba günü kontrolüm var, yumuşlara bakılacak allahın izniyle.
Kolay gelsin canım.bu iğneler kilo aldırıyor mu?Canım hayırlısı olsun hadi çok sevindim benim bugün iğnelerde 8. günüm yarın kontrolümde opu günüm belli olcak, muhtemelen cuma dediler.
Kolay gelsin canım.bu iğneler kilo aldırıyor mu?
Kaç gün, kaç iğne oluyorsun?
NeeeeeeeeeeBen aldım şuan göğüs göbek taşıyor. 8 günde 3 kilo.
Neeeeeeeeee
Ama olsun kilo bu.bugün alınır yarın verilir.amaca gidilen her yol mübahtır.
Ne umursucan yaaaa boşveeeeeerrrrEvet o yüzden çok umursamıyorum bende hatta tedavi süresince hiç bir şeyi umursamıyorum.
Ne umursucan yaaaa boşveeeeeerrrr
Gelsin bebişleeeerrr.önemli olan buuuu
Sen nerde yaptırıyordun canım?Evet kilo alınır verilir napalım zaten şuan ödem gibi birazda yüzüm şişti azcık yani bugün işte öyle dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?