Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

kızlar dün yumurta toplama işlemim yapıldı, 10 folikül toplandı hepsinde oosit var. boş yok yani :) bu arada lavman falan yaptırmadılar zaten kısa bi operasyon. bugün döllenip dölmediğini haber verecekler inşallah hayırlısı.

arkadaşlar selamlar, az önce hastaneden aradılar 10 yuminin 8 i olgun çıkmış, 8 ini döllemişler, 6 sı başarmış döllenmeyi :) yarın transfer günü belli olacak. dualarını eksik etmeyin yoldaşlarım

Kızlar 6 blast embriyodan 2 tanesi transfer edilip, 4 tanesi donduruldu. İşlem çok kolay sürdü. Gerçi yavrularımdan biri zıpır çıktı köşeye gitmiş. Cinsiyetlerini çok merak ediyorum dedi embriyolog o zıpır erkek olabilir dedi. İçimden bir ses bir kız, bir erkek anası olabilirim diyor.

Canim hayirli olsun ne guzel sorunsuz transfer olmus 10 gun sonra guzel hbrlerle taclansin. Sıkışık girdin mi transfere o beni cok kasiyor.her an kaza olmasin diye kasiliyrm. Gecen sefer dr da uyarmisti kendini kasma diye. Bnm de sali gunu nasipse...

hayırlı sonuçlar al inşallah cnm

Canım zaten işin tek zor kısmı sıkışık olmaktı. Bir yandan ebe hemşire ultrasonla bakıyor. Ben bastırmasanız çok zor duruyorum dedim. Merak etme yapmazsın dedi. Tam istedikleri doluluktaymış ne az ne çok. Sana çok sıkışıksın gibi geliyor ama aslında geçen hafta opu olduğun için yumurtalıkların baskı yapıyor dedi. Transfer 5 dakika sürüyor sadece. Koyduklarında yapabilirsin diyorlar ben olduğum yerde yaptım. Sonra hastanede 4 saat yattım o arada 3 defa daha wcye çıktım.

Kızlar selam, dün transferim vardi, evde yatiyorum. 1 emriyo transfer edildi, 5 i donduruldu. 27 sinde gebelık testı var.Allahım yuzumuze baksın.
kecozz benimde pazar günü. Hayırlısı olsun hakkımızda. Bu arada tutunma için bişiyler yazdı mı doktor size ilaç olarak? Ben opudan sonra verdikleriyle devam ediyorum. Extra bişiy yok. Dostinex transferin olduğu gün bitti. Pruloton iğne, estrofem ve crinone jel kullanıyorum şuanda.

Bnnde progestan igne her gun crionone jel 2defa gunde. FOlidoce.coraspin. birde antibiyotik var duphaston. Ve pprednol diye bi ilac bu ikisi transfer gunu ile sonraki 3gun icilecek. Bazen hangisini ictim diye dusunuyrm uygulama bile indirdim unutmayayim diye...
Asil tutunmayi sanirim igneler sagliyo

Kizlar hayirlisi olsun transferiniz.ins bian once hayirli haberlerinizi dort gozle bekliyorumm.

Antibiyotigin adi monodoks olacak aksam bakmadan yazmistim da

Dinlenme günlerimi çalışarak geçiriyorum canım. Transferin 5. günü yani pzts iş başı yaptım.
Calisman psikolojik yonden daha iyi benim doktorum oyle soylemisti en azindan kafani dagitiyorsun.hareketlerine dikkat et ani hareketler yapma egilir kalkarken hizli yurumemeye calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…