- 14 Kasım 2013
- 208
- 148
- 33
- 35
Vallahi mucıze rabbım ol der ve olur dedıklerı bu olsa gerek Allah ım sag saglım kucagına almayıda nasıp etsın cok sveındım maşaAllah:)herkese iyi akşamlar arkadaşlar uzun bir aradan sonra artık yazma vaktim geldi sanırım şimdi yazacaklarım belki bir umut olabilir ve sizinde benim gibi rabbim tarafından heran bir mucizeyle karşı karşıya kalırsınız ben hemen konuya gireyim kızlar size çok ama çok güzel bir haberim var biz 3.tüp bebek denememizi kayınvaldemin ameliyatından dolayı temmuza ertelemiştik fakat yüce rabbim bizi minik bir mucizeyle sürpriz yaptı mucize diyorum burdan beni tanıyan arkadaşlar 16 yıllık bir evliliğim de negatif ile sonuçlanan 1 aşılama 2 tüp bebek denememizin ardından miniğimiz hayatımıza girdi 13 haftalık hamileyim rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın nasıl oldu nasıl kendiliğimden hamile kaldım inanın bende bilmiyorum büyük bir sürpriz benim için belki kendimi direk temmuz ayına odaklamam belki de etraftan duyupta denediğimiz kocakarı icatları diyeyim çünkü inan var inanmayan her zaman saygı duyarım yaptığım dualar adaklar yada vakiti saati bu zamanmış ama 16 yıl dile kolay fakat ben yine bana faydası mı oldu bilmiyorum ama bu süreçte denediğim bir olayo size anlatmak isterim ve nette sizinde araştırmanızı ben duyduğumda ilk yaptığım buydu ve bunu yaptıranın çok olduğunu duydum kısacası ben konuya gireyim çok yakın bir arkadaşımın yaşını almış bir teyzesi var 2. tüp bebek denemede kendisiyle tanıştım bana kurşun dökmüştü tabii ben bunada inanrım :) beni çok rahatlattığını düşünürüm neyse teyze bana rahim düşüklüğünden bahsetti fakat bana hsg çekildiği halde hiçbir doktorun bu olaydan bahsetmediğini bazı dr ların bunu anlıyamayacağını özellikle ebelerin anlıyacağından bahsetti kendisi artık yaşından dolayı yapmıyormuş fakat arkadaşımdan dolayı bana senin ksıklarını çekelim dedi adet oldum yumurtama dönemimin ilk günü kasıkları çekti çok zor bir olay değil fakat kendisinin dediği benim senelerin verdiği bir düşüklük varmış bana şimdiye kadar sen nerdeydin dedi ben bu işlemi bir kere yaptırdım ama ilk ay tutmadı 2. ayda kayınvaldem ameliyat olup bende kalınca malum yumurtlama dönemimiş falan hikaye oldu bizim ama 3. ay kayınvaldem toparlandı ve evine çıktı rabbimde bize bu mucizeyi yaşattı ben kasıklarımı çektirmemin 3. ayında gebe kaldım dediğim gibi önce allah sonra bu olay vesile oldu fakat daha sonra çevremde bu kasık çektirme ile gebe kalan 35 sene önce dahi 2 çocuk sahibi olmuş bayanlarla tanıştım tekrar yineliyorum bu kasıkçektirme yada değil ilkönce rabbim ol demeden hiçbirşey olmaz buna çok inanırm fakat burda 2 yılda o kadarçok şey paylaştıkki acılarımızı mutluluklarımızı dertlerimizi bunuda sizlerle paylaşmaz isem olmazdı çok şükür ne kadar şükür etsem az ama şu mübarek ramazan ayında gece gündüz aklıma geldikçe ismii bildiğim bilmediğim bütün arkaşlarıma dua ediyorum rabbim bana bu nucizeyi yaşattı canıgönülden sizerede yaşatmasını diliyorum hep dualarımız birbirimizle oldu bundan sonra kızlar duaedim minik mucizemi sağlıkla kucağıma alayım güzel anneler sizlerde![]()