canm bende egede dosya açtrdım 9 ağustosta inşallah ekimde yada kasımda yapılıcak tüp bebek sende dosya açtırmışşın hayrlı olsun nasıl geçti nezaman tüp bebeğe başlanıcak bellimi bişey dedilermi sanaÇok teşekkür ederim ne güzel cevaplamışsınız. Bugün başladık hayırlısıyla inşallah.
canım tekrardan hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz .Çok teşekkür ederim ne güzel cevaplamışsınız. Bugün başladık hayırlısıyla inşallah.
Ağustos'ta açtırmışsınız. Dosyayı bu kadar geçe mi atıyorlar.canm bende egede dosya açtrdım 9 ağustosta inşallah ekimde yada kasımda yapılıcak tüp bebek sende dosya açtırmışşın hayrlı olsun nasıl geçti nezaman tüp bebeğe başlanıcak bellimi bişey dedilermi sana
selam bende egede tedaviye başladım geçen ay amh testinide hastanenin tam karşısında çağ labaratuarı var, orada yaptırdım sonuç 2-3 sonra çıktı mail attılar 170 yada 175 gibi bi ücret ödedimAğustos'ta açtırmışsınız. Dosyayı bu kadar geçe mi atıyorlar.
Bugün dosyamız açıldı. Dışarıda yaplacak testler verdiler. Amh testini nerede yaptırdınız
canm biz açtırdık da benm eşim azosperm olduğu için tese oldu tese ile sperm bulundu donduruldu onuda 23 ağustosta oldu eylül bayrama denk geldi zaten tsh ım da yüksek çıkmıştı diye bayrama denk gelmese bile yapılamazdı. ekim adetine kadar 2.5 altına düşerse inşallahhhh ekimde olcak aksilk çıkmazsaAğustos'ta açtırmışsınız. Dosyayı bu kadar geçe mi atıyorlar.
Bugün dosyamız açıldı. Dışarıda yaplacak testler verdiler. Amh testini nerede yaptırdınız
amh yi ben medikalparkta yaptırmıştım sanırım 160 tl flndı canmAğustos'ta açtırmışsınız. Dosyayı bu kadar geçe mi atıyorlar.
Teşekkürler. Hiç duymamıştım orayı. Bir araştırayımselam bende egede tedaviye başladım geçen ay amh testinide hastanenin tam karşısında çağ labaratuarı var, orada yaptırdım sonuç 2-3 sonra çıktı mail attılar 170 yada 175 gibi bi ücret ödedim
canm biz açtırdık da benm eşim azosperm olduğu için tese oldu tese ile sperm bulundu donduruldu onuda 23 ağustosta oldu eylül bayrama denk geldi zaten tsh ım da yüksek çıkmıştı diye bayrama denk gelmese bile yapılamazdı. ekim adetine kadar 2.5 altına düşerse inşallahhhh ekimde olcak aksilk çıkmazsa
amh yi ben medikalparkta yaptırmıştım sanırım 160 tl flndı canm
dutyapragi buarada sizde sorun neydi?[/QUOTE
2 kere aşılama yaptırdım ama allaha şükür hiç sorunumuz yoktu. Buna rağmen ne doğal yolla nede aşılama ile hamile kalamadım. Eşimde sperm hareketliliğinde sıkıntı vardı. Ama doktorun söylediği bu engel olacak kadar düşük değilmiş.
Şimdi egede herşeye baştan başlıyoruz. Çok da iyi oldu. Belki diğerlerinin göremediği bir sıkıntı vardır.
İnşallah tez zamanda hamile kalırız
inşallah canım inşallahhhh2 kere aşılama yaptırdım ama allaha şükür hiç sorunumuz yoktu. Buna rağmen ne doğal yolla nede aşılama ile hamile kalamadım. Eşimde sperm hareketliliğinde sıkıntı vardı. Ama doktorun söylediği bu engel olacak kadar düşük değilmiş.
Şimdi egede herşeye baştan başlıyoruz. Çok da iyi oldu. Belki diğerlerinin göremediği bir sıkıntı vardır.
bende seninle aynı durumdayım bizdede diğer yerlerde hiç bir sorun çıkmadı ama aşılamalarımda tutmadı. ben aşılamalarımı özel muayenanede yaptırdığım için ege kabul etmedi, şimdi egede herşeye baştan başladık. Ege Üniversitesi hepime uğurlu gelsin sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah2 kere aşılama yaptırdım ama allaha şükür hiç sorunumuz yoktu. Buna rağmen ne doğal yolla nede aşılama ile hamile kalamadım. Eşimde sperm hareketliliğinde sıkıntı vardı. Ama doktorun söylediği bu engel olacak kadar düşük değilmiş.
canım seni arayıp size aşılama yapılıcakmı dedilerbende seninle aynı durumdayım bizdede diğer yerlerde hiç bir sorun çıkmadı ama aşılamalarımda tutmadı. ben aşılamalarımı özel muayenanede yaptırdığım için ege kabul etmedi, şimdi egede herşeye baştan başladık. Ege Üniversitesi hepime uğurlu gelsin sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
canım seni arayıp size aşılama yapılıcakmı dediler[/QUO
yok canım ilk randevuya gittiğimizde görüşüyorlar ya orda söyledi, tüp bebeğe geçmek için önce 2 yada 3 aşılama yapmamız gerekiyor diye. önceki aşılamalarım ssk kapsamında yapılmadığı için geçerli değilmiş, en son geçen hafta tahlillerimi verdiğimde kurula girecek bir hafta içinde sizi ararız dediler. ama arayan soran yok ben bugün bi arıcam bakalım ne dicekler umarım hiteroskopi, laparoskopi kararı çıkmazda bizde bir an önce başlarız
bir haftam var canım benim adetime 6 ekimde olmam lazım, senin ne zamaninşallah canm. bidahaki adette başlanır inşallah eksk çıkmazda. bi sonraki adet nezaman senin
inşallah tatlım çok zorlu bir süreç rabbim hepimize sabırlar versin, ama senin direk tüp bebeğe başlayacaklar yanlış hatırlamıyorsam öyle değilmi?bende 12 ekim gibi olurum canm. inşallah ekim ayında başlarız aksilk çıkmazda
evet canm bizdede aksilk çok oldu başta eşimdede bendede sorun yoktu ama hamileleik olmuyodu bir aşılama oldu negatif. bikaç ay sonra ikinci aşılama olucaktı ben hazırlandım eşimin sperm sayısı acayip azaldı aşılama bile yapılmicak kadar üroloji doktoru gördü sorun yok dedi bir ay sonra tekrar spermiogram yaptırdık dahada azalmış sonrakilerdede hiç çıkmamaya başladıinşallah tatlım çok zorlu bir süreç rabbim hepimize sabırlar versin, ama senin direk tüp bebeğe başlayacaklar yanlış hatırlamıyorsam öyle değilmi?
sizde bizim gibi sorunsuz başlamışsınız ama üst üste gelmiş gerçekten ama nasip yaaa vardır bunda da bir hayır bak şöyle düşün en azından direk tüp bebek yapıcaklar tutma şansı yüksek çok zaman kaybetmiceksin valla bazen keşke bi sorun çıksa da direk tüp yapsalar diyorum ben yaevet canm bizdede aksilk çok oldu başta eşimdede bendede sorun yoktu ama hamileleik olmuyodu bir aşılama oldu negatif. bikaç ay sonra ikinci aşılama olucaktı ben hazırlandım eşimin sperm sayısı acayip azaldı aşılama bile yapılmicak kadar üroloji doktoru gördü sorun yok dedi bir ay sonra tekrar spermiogram yaptırdık dahada azalmış sonrakilerdede hiç çıkmamaya başladıdoktorlar tıkanıklık olmuştur dedi. tese oldu spermler donduruldu egede. benm tsh yüksek çıktı budefada onla uğraşıom ctesi tekrar baktırcam tsh a düşmüşse hemen egeye koşcam ekim adetiyle yapılsın diye (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?