- 25 Nisan 2013
- 11.286
- 9.163
- 448
Sen nerde yaptırıyordun canım?
İzmir özel tınaztepe hastanesi canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen nerde yaptırıyordun canım?
Haaa.orası bana çok uzak.oraya gitmem.![]()
Çiğli taraflarındaNERDE YAŞIYOSUN CNM BANADA UZAK AMA GIDIYORUM ARTIK![]()
Allah tamamına erdirsin canım.sgklı mısın? Ne kadar para verdin?Herkese merhaba ben su hospital eurofertilde yaptirdim sukurler olsun 6+5 im kesemizide kalp atisimizida gorduk.rabbim hepinizi hayirli haberlerle sevindirsinn ins..
yumurta gelişimi içn igneleri biliyorum baskılayıcı olarak ne kullanıyorsunnn6. günümden beri 3 tane iğne oluyorum. Geliştirici, uyarıcı ve 6. günden beri de baskılayıcı iğne oluyorum yumlar çatlamasın diye.
Cetrotide kullanıyorum canım çatlamasın diye.yumurta gelişimi içn igneleri biliyorum baskılayıcı olarak ne kullanıyorsunnn
inşallah hepimize nasip etsin allahımmmDoktordayım bende eşimi dinleyip geç geldim ve bekliyorum tabi ki doktorum yemeğe gitti. E2 vericem yumların durumuna bakılacak muhtemelen cuma günü opu var dua edin benim için.
Tamam canım.sağol.Cok tsk ederim darisi senin basina ins.yok ozel benimki sigorta hakkimizi baska yerde deneyerek bitirdik ve burda ogrendigim tecrubenin hicbirini ogrenememistim hem doktorumdan hem hemsiremden allah bin kerr razi olsun.4.500 lira +embriyo izleme cihazina 340 bunu fazla hatirlamiyorum kusuruda olabilir.ilaclar bunyeye gore degisiyor zaten
Herkese merhaba ben su hospital eurofertilde yaptirdim sukurler olsun 6+5 im kesemizide kalp atisimizida gorduk.rabbim hepinizi hayirli haberlerle sevindirsinn ins..
HAYIRLI OLSUN CANM BENDE ORDA TEDAVI GÖRÜYORUM İL DENEMEM NEGATİF OLDU YARINDA DONDURULMUŞ TRANSFERIM OLACAK SENIN ILK SEFERDE MI TUTTU SORUNUNUZ NEYDİ ACABA
Benim 3.tup bebek denememdi.ilk 2 denemeyi baska merkzde yaptirmistikdirek negatif sonuclanmisti.nuray hocada ilk denememizdi sukurler olsun yuzumuz guldu rabbim seninde yuzunu guldursun.bende pko var esiminde ileri hareketlilik sorunu vardi.HAYIRLI OLSUN CANM BENDE ORDA TEDAVI GÖRÜYORUM İL DENEMEM NEGATİF OLDU YARINDA DONDURULMUŞ TRANSFERIM OLACAK SENIN ILK SEFERDE MI TUTTU SORUNUNUZ NEYDİ ACABA
Benim 3.tup bebek denememdi.ilk 2 denemeyi baska merkzde yaptirmistikdirek negatif sonuclanmisti.nuray hocada ilk denememizdi sukurler olsun yuzumuz guldu rabbim seninde yuzunu guldursun.bende pko var esiminde ileri hareketlilik sorunu vardi.
Ins.rabbim yardimcin olsun.gercekten zor bi surecten geciyoruz.benim bekleme surecim biraz uzamisti degerlerim yavas yukseldi ama ultrasona girdigim gun hem keseyi gorunce hemde doktorum kalp atisimizda var diyince insan oan herseyi unutuyor.nuray hocamin isini cok iyi yaptigini dusunuyorum sevincini bile bizim sevindigimiz kadar bellli ettiki dozumdeki degeri daha cok artmis oldu.BEN İLK NURAY HOCAYLA BAŞLADIM CANM İNŞ BIZIMDE YUZUMUZ GÜLER BENIMDE EŞİMDE VARİKOSEL VAR AMA ÇOK ŞÜKÜR EMBRIYOLARIMIZ KALITELI DURUMDA RABBIM NASIP ETSİN İNŞ IKI TANE DONDURULMUŞUM VAR ONLARI DENICEZ İNŞ SIFIRDAN BAŞLMAYA GEREK KALMAZ
I
Ins.rabbim yardimcin olsun.gercekten zor bi surecten geciyoruz.benim bekleme surecim biraz uzamisti degerlerim yavas yukseldi ama ultrasona girdigim gun hem keseyi gorunce hemde doktorum kalp atisimizda var diyince insan oan herseyi unutuyor.nuray hocamin isini cok iyi yaptigini dusunuyorum sevincini bile bizim sevindigimiz kadar bellli ettiki dozumdeki degeri daha cok artmis oldu.