Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins saglikli yumisler toplansinn hayirlisiyla moralini hep yuksek tutmaya calis bunun tek ilaci moral cunku umudun hep yuksek olsun.Kızlar cts opu var. Bana dua edin nolur. Sağlıklı yumurtalarım olsun.
Ins saglikli yumisler toplansinn hayirlisiyla moralini hep yuksek tutmaya calis bunun tek ilaci moral cunku umudun hep yuksek olsun.
Kızlar cts opu var. Bana dua edin nolur. Sağlıklı yumurtalarım olsun.
Halledersin merak etmeeeeeekızlar ya, ben baya mayalı ekmek kıvamına geldim, şiştim iyice iğnelerdennapcaz bu hormon kilolarını yaaaa!!!
inşallah canım ya, zaten kilo almaya çok yatkın bi bünyem var :'(Halledersin merak etmeeeeee![]()
Ben de öyleyim ama takmıyorummm:))inşallah canım ya, zaten kilo almaya çok yatkın bi bünyem var :'(
Hic takma bence transferden sonra zamanla sislik indi bende simdide bulantilarim basladi resmen ac geziyorum 1 kilo verdim.kızlar ya, ben baya mayalı ekmek kıvamına geldim, şiştim iyice iğnelerdennapcaz bu hormon kilolarını yaaaa!!!
aaa iyi bari, ne biliyim sanki hep kalacakmış gibi hissettim, yüzüklerim bile sığmaz oldu nerdeyseHic takma bence transferden sonra zamanla sislik indi bende simdide bulantilarim basladi resmen ac geziyorum 1 kilo verdim.
inşallah sapsağlıklı turp gibi yumişlerin olur ve inşallah döllenme işlemi başarılı olurKızlar cts opu var. Bana dua edin nolur. Sağlıklı yumurtalarım olsun.
Hayirli olsun cnm lavman neden hiç duymamstim bnm de yapilmadiKızlar bugün cetrotide vurdular hastanede yumlar çatlamasın diye. Bu akşam saat tam 21:00'da yumlar çatlasın diye bir ilaç vurulcam. Birde lavman yapıcakmışım cuma akşamı yatmadan önce. Cts 08:00'de yumlar toplanıcak. Bir de dostinex içmeye başladım.
Canım hiç bilmiyorum neden ama yarın akşam yani opudan bir gün önce yatmadan yap dediler bağırsakları boşaltmak içinmiş hiç bir şeyde yiyip içmicekmişim.Hayirli olsun cnm lavman neden hiç duymamstim bnm de yapilmadi
canım benim hayırlı olsun egede kime gidiyorsun ilk gidişinde işler çokkk uzunmu ilk günselam kızlar hayırlı cumalar olsun allahım bütün dualarını kabul etsin.
bende uzun zamandan beri bu forumdayım fakat İzmirliler gurubuna katılmamıştım gezerken mesajlarını okudum ve bir İzmirli olarak sohbetinize bende katılayım dedim. 34 yaşındayım sebeb yumurta rezervi azlığım amh değerim 0.7 fsh 7.5 değerlerim kötü açıkçası 1 aşılama kimyasal gebelik ile sonuçlandı 1 tüp bebek denememiz negatif 2. denememide ege ünv. denemeye karar verdik devletin verdiği 3 deneme hakkını kullanalım dedik şuan rapor aşamasındayım prosödürler bitti sayılır gecen hafta sulu ulturason çekildim rahimde polip görüldü ve salı günü histeroskopi yöntemiyle polip alındı bu işlem sonucund patoloji sonucumu daha almadım fakat aynı zamanda rahim gevşekliğim olduğu ortaya çıktı yani gebelik durumunda 3. ayımda nasip olursa rahim ağzı dikilicekmiş açıkçası aklım iyicene allak bullak oldu aklımda bir patoloji sonucu varken şimdide dikiş olayı çıktı en çok korktuklarımdan biriydi gebeliğimi yatarak geçirmek doktorum adet olunca haber ver dedi ama şuan o kadar çok tedirginimki anlatamam bikaç yerde histeroskopi ameliyatından sonra kendiliğinden hamile kalan arkadaşları okudum iyicene kafam karıştı hakkımızda hayırlısı rabbime sığınmaktan ve dua etmekten başka çarem yok sanırım sizlerinde tedavileri hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız ve bebişleriniz sizlerle olur![]()
Canım, bana düşükten sonra hemen hamile kalırsın demişlerdi ama olmadı.çünkü öyle beklentiye giriyorsun ve olmuyor.boşver böyledüşünceleri.rahim dikişini çok duydum.çoği kiside var.sen de yaptırırsın.olur biter.sen sıkma cañini .onemli olan o.allah verecekse eğer veriyor zaten.ben her şeyin bir zamanı olduğunu düşünüyorum.sen elinden geleni yap.gerisi allahtan.allah kolaylık versin birtanemmm.içini ferah tut.selam kızlar hayırlı cumalar olsun allahım bütün dualarını kabul etsin.
bende uzun zamandan beri bu forumdayım fakat İzmirliler gurubuna katılmamıştım gezerken mesajlarını okudum ve bir İzmirli olarak sohbetinize bende katılayım dedim. 34 yaşındayım sebeb yumurta rezervi azlığım amh değerim 0.7 fsh 7.5 değerlerim kötü açıkçası 1 aşılama kimyasal gebelik ile sonuçlandı 1 tüp bebek denememiz negatif 2. denememide ege ünv. denemeye karar verdik devletin verdiği 3 deneme hakkını kullanalım dedik şuan rapor aşamasındayım prosödürler bitti sayılır gecen hafta sulu ulturason çekildim rahimde polip görüldü ve salı günü histeroskopi yöntemiyle polip alındı bu işlem sonucund patoloji sonucumu daha almadım fakat aynı zamanda rahim gevşekliğim olduğu ortaya çıktı yani gebelik durumunda 3. ayımda nasip olursa rahim ağzı dikilicekmiş açıkçası aklım iyicene allak bullak oldu aklımda bir patoloji sonucu varken şimdide dikiş olayı çıktı en çok korktuklarımdan biriydi gebeliğimi yatarak geçirmek doktorum adet olunca haber ver dedi ama şuan o kadar çok tedirginimki anlatamam bikaç yerde histeroskopi ameliyatından sonra kendiliğinden hamile kalan arkadaşları okudum iyicene kafam karıştı hakkımızda hayırlısı rabbime sığınmaktan ve dua etmekten başka çarem yok sanırım sizlerinde tedavileri hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız ve bebişleriniz sizlerle olur![]()