Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins saglikli saglikli yumisler olsun sende hayirli haberlerle mujdeni verirsin dualarim seninle.arkadaşlar selam günaydın herkese
bugün çatlatma iğnem yapıalcak. çarşamba günü de yumurta toplama işlemi var. dualarınızı eksik etmeyin emi![]()
allah razı olsun canım. allah sana da bebeğini kucaklamak nasip etsin inşallah. bizim halimizden bir biz anlarız...Ins saglikli saglikli yumisler olsun sende hayirli haberlerle mujdeni verirsin dualarim seninle.
Amin canim benim rabbim bian once sizlerde guzel guzel haberlerle gelceniz ins.burasida olmasa zaten insan konusabilecek kimse bulamiyor ceken cekenin halinden anliyor anca.allah razı olsun canım. allah sana da bebeğini kucaklamak nasip etsin inşallah. bizim halimizden bir biz anlarız...
Amin canim benim rabbim bian once sizlerde guzel guzel haberlerle gelceniz ins.burasida olmasa zaten insan konusabilecek kimse bulamiyor ceken cekenin halinden anliyor anca.allah razı olsun canım. allah sana da bebeğini kucaklamak nasip etsin inşallah. bizim halimizden bir biz anlarız...
arkadaşlar selam günaydın herkese
bugün çatlatma iğnem yapıalcak. çarşamba günü de yumurta toplama işlemi var. dualarınızı eksik etmeyin emi![]()
Hadi bakalım hayırlısı.nerde çektireceksin filmi?slm kızlar bende bugün tahlillerimi yaptırdım yarında arayıp rahim filmi için randevu alıcam hakkkımızda hayırlısı
Hadi bakalım hayırlısı.nerde çektireceksin filmi?
Ahmet zeki bey çekecek filmi yani? Işlem bitince ayrıntılı anlatır mısın? Geçmiş olsun.sagol cnm medicalparkta kecozz ile aynı dr gidiyoruz
Sanada hayirli sabahlarrhayırlı sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
Rabbim hakkinda herseyin hayirlisini versin ins.saglikli ve kaliteli yumisler olsun.transefere kadar olan zamanini iyi degerlendir sonrasindaki uzun surec baya gecmek bilmiycek canim.arkadaşlarrr, gece 12 de çatlama iğnemi yaptırdım, yarın yani çarşamba günü sabah saat 11 de yumurtalar toplanacak. kendimi tavuk gibi hissediyorum![]()
arkadaşlarrr, gece 12 de çatlama iğnemi yaptırdım, yarın yani çarşamba günü sabah saat 11 de yumurtalar toplanacak. kendimi tavuk gibi hissediyorum![]()
inşallah canım 7-10 arası yumurta toplanacak görünüyor . yarın ola hayrola artık...Ha
Rabbim hakkinda herseyin hayirlisini versin ins.saglikli ve kaliteli yumisler olsun.transefere kadar olan zamanini iyi degerlendir sonrasindaki uzun surec baya gecmek bilmiycek canim.
hayırlısı olsun arkadaşım güzel güzel yumişler toplanır döllenir ve anneciğine tutunurlar inşallaharkadaşlar selam günaydın herkese