- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
Canım, ikinize de yazdım.hani ikinizin filmini de ahmet bey çekecekmiş ya, tecrübenizi merak ettim._nurbanu_ yukarıda ahmet zeki hocayla ilgili bişey yazmışsın canım, kime yazmıştın onu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım, ikinize de yazdım.hani ikinizin filmini de ahmet bey çekecekmiş ya, tecrübenizi merak ettim._nurbanu_ yukarıda ahmet zeki hocayla ilgili bişey yazmışsın canım, kime yazmıştın onu?
canım hangi ikimiz? diğer arkadaşın adı görünmüyor da yazışmalarında ondan sordum.Canım, ikinize de yazdım.hani ikinizin filmini de ahmet bey çekecekmiş ya, tecrübenizi merak ettim.
canım hangi ikimiz? diğer arkadaşın adı görünmüyor da yazışmalarında ondan sordum.
Hadi inşallahhKızlar benim 14 yumdan 10'u işlem görmüş. 9'u döllenmiş. Perşembe blastokist transferim var. Dualarınızı eksik etmeyin yavrularıma kavuşmama çok az kaldı.
Sakin ol canım benim.lavmanı doğum öncesi yapmışlardı.basit bir şey diye düşünüyorum.bu seni yıldırmasın.sen, evladını kucağına alacağın anları düşün.hayırlısı olsun canım.Merhabalar bende izmirden tüp bebek tedavisi görenlerden birtanesiyim Ege tüp bebeğe gidiyorum ve yarın sabah yumurta toplamam var... Banada lavman yapmam gerektiği söylendi hiç istemiyorum lavman yapmak korkuyorum açıkcası bütün sinirlerim havada... Sabah erken saatte yapmam gerekiomuş çok strese soktu bu lavman işi beni daha önce yapan var mı bi soru. Yaşadınız mı ay azcık rahatlamam lazım Allah'ım emeklerimizi Boşa çıkarmasın tez zamanda iyi haberler alalım inşallah
Sakin ol canım benim.lavmanı doğum öncesi yapmışlardı.basit bir şey diye düşünüyorum.bu seni yıldırmasın.sen, evladını kucağına alacağın anları düşün.hayırlısı olsun canım.![]()
Şişe olayını bilmiyorum canım.kendim uygulamadığım için.sana anlatmadılarsa inte r netten araştır evde nasıl yapıldığını.ama tırsma.ilk yapan değilsin.mutlaka basittir.bundan kurtuluşun yok .o yüzden r a hat ol.Saolasın cnm.... Evde kendim yapacak olmam korkuttu beni bide şişeyi görünce iyice tırstım![]()
![]()
Şişe olayını bilmiyorum canım.kendim uygulamadığım için.sana anlatmadılarsa inte r netten araştır evde nasıl yapıldığını.ama tırsma.ilk yapan değilsin.mutlaka basittir.bundan kurtuluşun yok .o yüzden r a hat ol.![]()
Oncelikle ins saglikli ve kaliteli yumislerin olur allahin izniyle.bende iki kere tup denedim ege de lavman ikisindede yaptirdilar hic korkma sadece lavobaya yakin ol cunku ben dayanamamistim 5 dk bekleyin diyorlar ama imkani yok bekleyemiyorsun.3.denememi baska merkezde yaptim doktorum hic gerek yok lavmana dedi.Merhabalar bende izmirden tüp bebek tedavisi görenlerden birtanesiyim Ege tüp bebeğe gidiyorum ve yarın sabah yumurta toplamam var... Banada lavman yapmam gerektiği söylendi hiç istemiyorum lavman yapmak korkuyorum açıkcası bütün sinirlerim havada... Sabah erken saatte yapmam gerekiomuş çok strese soktu bu lavman işi beni daha önce yapan var mı bi soru. Yaşadınız mı ay azcık rahatlamam lazım Allah'ım emeklerimizi Boşa çıkarmasın tez zamanda iyi haberler alalım inşallah
Oncelikle ins saglikli ve kaliteli yumislerin olur allahin izniyle.bende iki kere tup denedim ege de lavman ikisindede yaptirdilar hic korkma sadece lavobaya yakin ol cunku ben dayanamamistim 5 dk bekleyin diyorlar ama imkani yok bekleyemiyorsun.3.denememi baska merkezde yaptim doktorum hic gerek yok lavmana dedi.
Ay çok mutlu oldum rahatladığına.Cok tşk ederim cnm ya öyle rahatlattın ki beni anlatamam Allah razı olsun gönlüne göre versin inşallah
Amiiiiiinnnnn!!! Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahhCok tşk ederim cnm ya öyle rahatlattın ki beni anlatamam Allah razı olsun gönlüne göre versin inşallah
Canım görseydim keşke daha önce yazardım sana cevap. Bende gece yatmadan önce yaptım, korkulacak bir şey yok. Tüpün hepsini sıkmıyorsun aldığı kadarını alıyor zaten o anla sen. :) Sadece bir kere wc çıkıp boşaltıyorsun bir daha da rahatsız etmiyor seni.Merhabalar bende izmirden tüp bebek tedavisi görenlerden birtanesiyim Ege tüp bebeğe gidiyorum ve yarın sabah yumurta toplamam var... Banada lavman yapmam gerektiği söylendi hiç istemiyorum lavman yapmak korkuyorum açıkcası bütün sinirlerim havada... Sabah erken saatte yapmam gerekiomuş çok strese soktu bu lavman işi beni daha önce yapan var mı bi soru. Yaşadınız mı ay azcık rahatlamam lazım Allah'ım emeklerimizi Boşa çıkarmasın tez zamanda iyi haberler alalım inşallah
Merhabalar ilk önce lavmandan bahsedeyim cidden boşu boşuna panik yapmışım korkulcak bişey yokmuş kolaycana yaptım çok çok tşk ederim hepinize... Yumurtalar toplandı 7 adet çok kolay geçti işlem hedefimiz az yumurtaydı zaten inşallah hepsi dolu çıkmıştır yarın haber verilecek Allaha sığındım bekliyorum hayırlı haberleri sizlerede inşallah iyi haberler veririm çok tşk ederim hepinizeAy çok mutlu oldum rahatladığına.Gelişmelerden haberdar et beni canım.
![]()
Ah caniiiiiiim gözün aydın.bak boşuna endişe ettin.neyse tecrübe oldu.hayırlı habe r lerini bekliyorummmmMerhabalar ilk önce lavmandan bahsedeyim cidden boşu boşuna panik yapmışım korkulcak bişey yokmuş kolaycana yaptım çok çok tşk ederim hepinize... Yumurtalar toplandı 7 adet çok kolay geçti işlem hedefimiz az yumurtaydı zaten inşallah hepsi dolu çıkmıştır yarın haber verilecek Allaha sığındım bekliyorum hayırlı haberleri sizlerede inşallah iyi haberler veririm çok tşk ederim hepinize![]()
arkadaşlarrr, gece 12 de çatlama iğnemi yaptırdım, yarın yani çarşamba günü sabah saat 11 de yumurtalar toplanacak. kendimi tavuk gibi hissediyorum![]()