Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Hoşgeldin canım..alışabildin mi şirinyere.daha önce neredeydin?Ben irenbeden Aral bey ile tanıştım ondan da çok memnun kaldım çok pozitif bir doktor.bu ay kendiliğinden hamile kalınca eski doktoruma gittim.ama tüp bebek olursa normal şekilde aral bey le çalışmak isterim.şu genetik olayı kafamı karıştırdığı için buca tip takı doktorda cgh ve pgt yöntemi turkiyede tam oturmuş değil demişti geçen hafta.bir doktorun bu şekilde demesi ister istemez kafamı karıştırdı kıbrıs veya yunanistan dedi.Çok yıpratıcı uzun bir süreç ne kadar denememiz konusunda bir fikir bile beyan edemedi.Ben de o yüzden denemek için denemek ve yıpranmak istemiyorum en iyi yöntem hangisi ise onla başlamak istiyorum.

Şirinyer güzel ama Buca için aynı şeyi söyleyemeyeceğim canım. Daha önce Göztepe Amerikan kolejinin orda oturuyordum, babamda hakimevlerinde cadde üzerinde oturuyor. O taraflardan sonra biraz yabancılık çekiyorum. Beni de Buca Tıp Gülçin hanım yönlendirmişti Erdal Bey'e. İyi ki de yönlendirmiş bende tüm gebeliğim boyunca onda devam etmeyi düşünüyorum. Aral beyin ismini de çok duydum bu arada.

Şirinyer güzel ama Buca için aynı şeyi söyleyemeyeceğim canım. Daha önce Göztepe Amerikan kolejinin orda oturuyordum, babamda hakimevlerinde cadde üzerinde oturuyor. O taraflardan sonra biraz yabancılık çekiyorum. Beni de Buca Tıp Gülçin hanım yönlendirmişti Erdal Bey'e. İyi ki de yönlendirmiş bende tüm gebeliğim boyunca onda devam etmeyi düşünüyorum. Aral beyin ismini de çok duydum bu arada.
evlenince mi Şirinyere yerleştin canım?

slm kızlar hsg çekildi gecen hafta kötüyüm çok :( rahmim çift yada kalp şeklinde :( problem yaşandı normalde hsg işlemeini vedat bey yapıyomuş ama benimkini yapamayınca ahmet hoca girmiş işleme giriş yolu çok dar ve embriyo transferini yaptıkları en ince aletle işlem tamamlanmış :( geçmişteki ameliyatımdan ötürü hep bunlar problem oldu ayrıca tüpün birinde şişme oluşmuş buda tutunduktan sonra ordaki sıvı rahme akarsa düşük yada erken dogum olurmuş arıca rahimin seklinden ötürüde bu sonuç aynı :( ayrıca eşim azosperm :( ben şimdi napayım hangisini düşüneyim hangisine üzüleyim kafayı yemek üzereyim :'(

slm kızlar hsg çekildi gecen hafta kötüyüm çok :( rahmim çift yada kalp şeklinde :( problem yaşandı normalde hsg işlemeini vedat bey yapıyomuş ama benimkini yapamayınca ahmet hoca girmiş işleme giriş yolu çok dar ve embriyo transferini yaptıkları en ince aletle işlem tamamlanmış :( geçmişteki ameliyatımdan ötürü hep bunlar problem oldu ayrıca tüpün birinde şişme oluşmuş buda tutunduktan sonra ordaki sıvı rahme akarsa düşük yada erken dogum olurmuş arıca rahimin seklinden ötürüde bu sonuç aynı :( ayrıca eşim azosperm :( ben şimdi napayım hangisini düşüneyim hangisine üzüleyim kafayı yemek üzereyim :'(

slm kızlar hsg çekildi gecen hafta kötüyüm çok :KK43: rahmim çift yada kalp şeklinde :KK43: problem yaşandı normalde hsg işlemeini vedat bey yapıyomuş ama benimkini yapamayınca ahmet hoca girmiş işleme giriş yolu çok dar ve embriyo transferini yaptıkları en ince aletle işlem tamamlanmış :KK43: geçmişteki ameliyatımdan ötürü hep bunlar problem oldu ayrıca tüpün birinde şişme oluşmuş buda tutunduktan sonra ordaki sıvı rahme akarsa düşük yada erken dogum olurmuş arıca rahimin seklinden ötürüde bu sonuç aynı :KK43: ayrıca eşim azosperm :KK43: ben şimdi napayım hangisini düşüneyim hangisine üzüleyim kafayı yemek üzereyim :'(
canımmmm sıkma canını üzülme herşeyin vardır birçaresi rahim çift liği hakkında hiçbir bilgim yok fakat tüpünün sorunlu olanını alabilirler burda 2 tüpüde alınmış arkadaş biliyorum eşin için üzülme 1 tane bile spermi olmayandan sperm çıkarıyorlar yazını gördüğümde kendi çaresiz kaldığım zamanlar geldi aklıma elimden sadece sana kendini üzme sıkma ve rabbime dua et demekten başka çare gelmiyor derdi veren allah dermanını verir her şey yoluna giricek inşallah yeterki iyi düşün iyi olsun Hoppa

canımmmm sıkma canını üzülme herşeyin vardır birçaresi rahim çift liği hakkında hiçbir bilgim yok fakat tüpünün sorunlu olanını alabilirler burda 2 tüpüde alınmış arkadaş biliyorum eşin için üzülme 1 tane bile spermi olmayandan sperm çıkarıyorlar yazını gördüğümde kendi çaresiz kaldığım zamanlar geldi aklıma elimden sadece sana kendini üzme sıkma ve rabbime dua et demekten başka çare gelmiyor derdi veren allah dermanını verir her şey yoluna giricek inşallah yeterki iyi düşün iyi olsun Hoppa

tüp sorun rahim sorun eş sorun var da var :( bilmiyorum cnm nasıl olucak gücüm kalmadı :( yorgunum dayanabilicemmi bilmiyorum bırakmayı bile düşünüyorum şuan

arkadaşlar yarın kanda gebelik testim var, 10. gün.

haftasonu 7 ve8. günler idrar testi yaptım negatif çıktı :KK61:

acaba tek embryio olduğudan, 3. gün embriyosu olduğundan ve geç tutunma falan olmuş olabileceğinden dolayı olabilirmi ki ne dersiniz? kk da baktım çoğunun idrar tahlilinde çıkmış hemen, lovely35 de idrar tahlili yapmıştı sanırım.

ama idrarda negatif alıp da kanda pozitif olanlar da var fakat çok değil

KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM ARKADAŞLAR YAAAA!!!

acaba tek embryio olduğudan, 3. gün embriyosu olduğundan ve geç tutunma falan olmuş olabileceğinden dolayı olabilirmi ki ne dersiniz? kk da baktım çoğunun idrar tahlilinde çıkmış hemen, lovely35 de idrar tahlili yapmıştı sanırım.

canım kafana takma denesemde çok zor şuanki ruh halini çok iyi anlıyorum hakkında hayırlısı hemen umutsuzluğu kapılma idrarda çıkmayıpta kanda pozitif sonuç alan çok arkadaşlarımız var yarın güzel haberlerle gelmen dileğiyle Hoppa

canım kafana takma denesemde çok zor şuanki ruh halini çok iyi anlıyorum hakkında hayırlısı hemen umutsuzluğu kapılma idrarda çıkmayıpta kanda pozitif sonuç alan çok arkadaşlarımız var yarın güzel haberlerle gelmen dileğiyle Hoppa
amin canım inşallah. hayatımın en uzun 10 günüydü bu transferden sonraki 10 gün. yarın inşallah kanda çıkar. rabbim yüzümüze baksın artık...

Aklım

Aklımdasın dualarımdasın arkadasım rabbim yüzümüze gülsün

Kuzum benim transferin 6. günü çıktı net bir şekilde çizgim ama doktorlar bile diyor erkenden yapmayın diye ben ve benim gibi erken yapıp pozitif sonuç alan kişiler az. Bana doktorum test gününü 10 gün sonraya vermişti transferden sonra blast embriyo olmasına rağmen. Sen 3. gün embriyosu diyorsun 12. gün yapmalısın. İdrarda kandan bir gün önce yapıp negatif alıp kanda pozitif alan tonlarca insan var. Üzülmen için çok erken. Sakın yapma bunu kendine.

Back
X