- 25 Nisan 2013
- 11.287
- 9.164
- 448
Canım çok üzüldüm ya ne diyebilirim ki inşallah bir sonraki denemeye bebişin ya da bebişlerin gelir. Dondurulmuşların var mıydı?Negatif![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok üzüldüm ya ne diyebilirim ki inşallah bir sonraki denemeye bebişin ya da bebişlerin gelir. Dondurulmuşların var mıydı?Negatif![]()
Çok üzüldüm ne sölücemi bilemiyorum elden gelen bişey yok Rabbim sabırlık versin cnmNegatif![]()
yine sözün bittiği yer sabır ve sınavımız bitmedi bundan sonraki denemen son olur inşallah allahım hayırlısı ile bebeğine kavuştursun seni ...Negatif![]()
Canım çok üzüldüm ya ne diyebilirim ki inşallah bir sonraki denemeye bebişin ya da bebişlerin gelir. Dondurulmuşların var mıydı?
mülk Allahtan kızlar, o isterse herşey olur... dondurulmuş 5 embriyom var, bi sonraki denemede 2 embriyo transfer edilecek. birkaç saat ağladım, sonra birden bi güç geldi, avundum. zaten bu tek embriyo transferi için olumlu düşünmüyordum, hep 2 hayal ediyodum, hiç ümidim yoktu trasferden itibaren, ne yalan söyliyim, Allah inşallah 2. transferimde ikiz annesi yapar beni. bişey farkettim bugün, hayatın koşuşturması içinde kendimi ne kadar unuttuğumu, dünya işlerine ne kadar hırslandığımı, herşeyi ne kadar programladığımı farkettim, ama hiçbirşey planlandığı gibi olmuyor, sinirli hallerim hırslarım, dünya hayatına tamahım, hele ki işimdeki hırsım hepsinin boş olduğunu anladım, insan isterse herşey olabiliyor, ama ANNE olamıyor. dilimde hep hayırlısı vardı, ama HAYIRLISI demenin ne demek olduğunu asıl bugün anladım, zor bir hayat geçirdim, herşeyi tırnaklarımla kazıyarak yaptım, anne babamın sorunlarına göğüs gerdim, sobanın bile yanmadığı evlerde odalarda babasız otururken son model arabam evim oldu, işte birçok haksızlığa karşı kendimi ispatlamak için çok çalıştım, sabahlara kadar mesai yaptımyırtındım, çok didindim hayata karşı EVET BEN OLDUM İŞTE, O EZİLEN İTİLEN KAKILAN İNSAN DEĞİL KARŞINIZDAKİ DEMEK İÇİN ama HİÇ BUGÜNKİ KADAR GARDIM DÜŞMEMİŞTİ... Sanırım böyle bir sınanmaya ihtiyacım varmış, bugün benim mevcut hayatımın son günü, yarın ise yeni bir başlangıç, sil baştan başlamak gerek diyorlar ya, nasıl olur ki sil baştan derdim, oluyormuş, YARIN BENİM BUNDAN SONRAKİ HAYATIMIN İLK GÜNÜ...yine sözün bittiği yer sabır ve sınavımız bitmedi bundan sonraki denemen son olur inşallah allahım hayırlısı ile bebeğine kavuştursun seni ...
Allah gönlüne göre en güzelini versin canım..mülk Allahtan kızlar, o isterse herşey olur... dondurulmuş 5 embriyom var, bi sonraki denemede 2 embriyo transfer edilecek. birkaç saat ağladım, sonra birden bi güç geldi, avundum. zaten bu tek embriyo transferi için olumlu düşünmüyordum, hep 2 hayal ediyodum, hiç ümidim yoktu trasferden itibaren, ne yalan söyliyim, Allah inşallah 2. transferimde ikiz annesi yapar beni. bişey farkettim bugün, hayatın koşuşturması içinde kendimi ne kadar unuttuğumu, dünya işlerine ne kadar hırslandığımı, herşeyi ne kadar programladığımı farkettim, ama hiçbirşey planlandığı gibi olmuyor, sinirli hallerim hırslarım, dünya hayatına tamahım, hele ki işimdeki hırsım hepsinin boş olduğunu anladım, insan isterse herşey olabiliyor, ama ANNE olamıyor. dilimde hep hayırlısı vardı, ama HAYIRLISI demenin ne demek olduğunu asıl bugün anladım, zor bir hayat geçirdim, herşeyi tırnaklarımla kazıyarak yaptım, anne babamın sorunlarına göğüs gerdim, sobanın bile yanmadığı evlerde odalarda babasız otururken son model arabam evim oldu, işte birçok haksızlığa karşı kendimi ispatlamak için çok çalıştım, sabahlara kadar mesai yaptımyırtındım, çok didindim hayata karşı EVET BEN OLDUM İŞTE, O EZİLEN İTİLEN KAKILAN İNSAN DEĞİL KARŞINIZDAKİ DEMEK İÇİN ama HİÇ BUGÜNKİ KADAR GARDIM DÜŞMEMİŞTİ... Sanırım böyle bir sınanmaya ihtiyacım varmış, bugün benim mevcut hayatımın son günü, yarın ise yeni bir başlangıç, sil baştan başlamak gerek diyorlar ya, nasıl olur ki sil baştan derdim, oluyormuş, YARIN BENİM BUNDAN SONRAKİ HAYATIMIN İLK GÜNÜ...
Kecozzum bugün senin için yepyeni bir gün... Dondurulmuşlarla dediğin gibi belki de ikiz annesi olacaksın. Alahım gönlüne göre versin. Hayat tabi ki devam ediyor ve unutma allah olmayacak duaya amin dedirtmezmiş. İnşallah en hayırlı zamanda bebişlerini kucaklarsın.mülk Allahtan kızlar, o isterse herşey olur... dondurulmuş 5 embriyom var, bi sonraki denemede 2 embriyo transfer edilecek. birkaç saat ağladım, sonra birden bi güç geldi, avundum. zaten bu tek embriyo transferi için olumlu düşünmüyordum, hep 2 hayal ediyodum, hiç ümidim yoktu trasferden itibaren, ne yalan söyliyim, Allah inşallah 2. transferimde ikiz annesi yapar beni. bişey farkettim bugün, hayatın koşuşturması içinde kendimi ne kadar unuttuğumu, dünya işlerine ne kadar hırslandığımı, herşeyi ne kadar programladığımı farkettim, ama hiçbirşey planlandığı gibi olmuyor, sinirli hallerim hırslarım, dünya hayatına tamahım, hele ki işimdeki hırsım hepsinin boş olduğunu anladım, insan isterse herşey olabiliyor, ama ANNE olamıyor. dilimde hep hayırlısı vardı, ama HAYIRLISI demenin ne demek olduğunu asıl bugün anladım, zor bir hayat geçirdim, herşeyi tırnaklarımla kazıyarak yaptım, anne babamın sorunlarına göğüs gerdim, sobanın bile yanmadığı evlerde odalarda babasız otururken son model arabam evim oldu, işte birçok haksızlığa karşı kendimi ispatlamak için çok çalıştım, sabahlara kadar mesai yaptımyırtındım, çok didindim hayata karşı EVET BEN OLDUM İŞTE, O EZİLEN İTİLEN KAKILAN İNSAN DEĞİL KARŞINIZDAKİ DEMEK İÇİN ama HİÇ BUGÜNKİ KADAR GARDIM DÜŞMEMİŞTİ... Sanırım böyle bir sınanmaya ihtiyacım varmış, bugün benim mevcut hayatımın son günü, yarın ise yeni bir başlangıç, sil baştan başlamak gerek diyorlar ya, nasıl olur ki sil baştan derdim, oluyormuş, YARIN BENİM BUNDAN SONRAKİ HAYATIMIN İLK GÜNÜ...
Benim için nasıl bir hafta nasıl bitireceğim bilmiyorum.doktorumun önerisiyle istanbula geldik bugun.cumartesi günü bir tüp bebek merkezi ile görüşeceğiz..HERKESE İYİ HAFTALARRRR
hayırdır canım neden İstanbul???Benim için nasıl bir hafta nasıl bitireceğim bilmiyorum.doktorumun önerisiyle istanbula geldik bugun.cumartesi günü bir tüp bebek merkezi ile görüşeceğiz..
hayırlısı olsun canım umarım güzel sonıçlarla dönersinizGenetik inceleme ile transfer olsun istediğim için direk istanbulu önerdi izmir yetersiz dedi..bebeğin genetik incelemesi de sonuç vermedi.kontiminasyon gibi bisi oluşmuş.Genetik sonucunu alamadık malesef.Biz gerçekten çok sansisiz.bu gideceğim doktor genetik inceleme yi turkiyeye ilk getiren kişi olduğu için cumartesi benim doktorumun referansı ile görüşcez.ben sadece tüp bebek olsun diye olsun istemedim.Genetik inceleme ile olsun istediğim için buraya yonlendirdi
Hakkinda hayirlisini versin rabbim canim ins hayirli haberlerle donersin.bende gecen persembe bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim 10 haftalikti melegimGenetik inceleme ile transfer olsun istediğim için direk istanbulu önerdi izmir yetersiz dedi..bebeğin genetik incelemesi de sonuç vermedi.kontiminasyon gibi bisi oluşmuş.Genetik sonucunu alamadık malesef.Biz gerçekten çok sansisiz.bu gideceğim doktor genetik inceleme yi turkiyeye ilk getiren kişi olduğu için cumartesi benim doktorumun referansı ile görüşcez.ben sadece tüp bebek olsun diye olsun istemedim.Genetik inceleme ile olsun istediğim için buraya yonlendirdi
Sen genetiğe nereye gönderdim tahlile canım.inşallah sonuç alırsın.%1 ihtimal varmış tahlilin durmasının oda bize denk geldi..brüksel tüp bebek merkeziHakkinda hayirlisini versin rabbim canim ins hayirli haberlerle donersin.bende gecen persembe bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim 10 haftalikti melegim( bizimde genetige gitti bakalim subatin sonunda ogrenicez.ist da hangi merkeze gideceksiniz?
Inanmiyacaksin ama inan doktoruma soramadim bile kendimi cok zor topladim.genetiklere gore hareket edicez bizde buyuk ihtimal ist olacak cunku pgt,chm falan istiycem doktorumdan ne varsa istoycem iste bi umut artik.sen gorustukten sonra bilgi verebilirsen sevinirim.Sen genetiğe nereye gönderdim tahlile canım.inşallah sonuç alırsın.%1 ihtimal varmış tahlilin durmasının oda bize denk geldi..brüksel tüp bebek merkezi
Çünkü ben pgt veya cgh yöntemi ile ilgili bilgi araştırdım izmir de hiç görmedim.forum açtım kimse yazmadı.israil aruh genetik te iyi dediler izmir için.ama ben istanbulu deneyecegim.tüp bebek te ağır bir süreç biliyorum.çok fazla da tahammül edemeyeceğim.eşime kalsa sabır dua ama 33 yaşındayım ve artık çevremdeki insanları kıskanmaya başladım..çok manual ca biliyorum.böyle yapanlarada kızıyordum..ama insanın elinde değilmiş..Inanmiyacaksin ama inan doktoruma soramadim bile kendimi cok zor topladim.genetiklere gore hareket edicez bizde buyuk ihtimal ist olacak cunku pgt,chm falan istiycem doktorumdan ne varsa istoycem iste bi umut artik.sen gorustukten sonra bilgi verebilirsen sevinirim.
Gercekten insanin elinde deil ben 1 haftadir balkona dahi cikmadim en yakin arkaasimla bile gorusmedim psikoloji o kadar kotu yani.bende artik tahammulsuzlestim yasim geciyor diye bende 35 yasindayim.Çünkü ben pgt veya cgh yöntemi ile ilgili bilgi araştırdım izmir de hiç görmedim.forum açtım kimse yazmadı.israil aruh genetik te iyi dediler izmir için.ama ben istanbulu deneyecegim.tüp bebek te ağır bir süreç biliyorum.çok fazla da tahammül edemeyeceğim.eşime kalsa sabır dua ama 33 yaşındayım ve artık çevremdeki insanları kıskanmaya başladım..çok manual ca biliyorum.böyle yapanlarada kızıyordum..ama insanın elinde değilmiş..