- 6 Kasım 2013
- 1.828
- 1.474
- 133
Ben 18 ay emmisim onla alakasi yok ablam hic emmemis. O oglunu 18 ay emzirdi bnmki böyle iste capraz olmus sanki. Bnde 4. Ayda baslarim artik .mama olarak hipp combiotic mama kullaniyrm sma kabiz yapti. Simdi daha iyi gunde 1 kere yapiyor kaka sen ne kullandinBen 4.ayda yavas yavas kendim hep tatirdim tuzsuz sekersiz gidalardan meyva verdim agzina kendi kendi tabi meyva benim elimde yalamaya çalıştı hep..meyva filesine meyva koyarak eline verdim..5.ayda doktor kontrolu ile yavas meyva ve yogurt olarak gectik..6.ayda 4 ogune ciktik hatta 5 ogun ama bizimkine yogurt alerji yaptigi icin 2 corba 1 meyva 1 kahvalti ogunu uyguladik..gene motilum u içiyorum arada meme yi unutmasin diye..ama sunu farkettim stres acayip etkiliyor sutumu..birseyi kafama taktimmi birden azaliyor motilum da fayda etmiyor..kafa rahar olcak mutlu olcaksin bende her zaman yapamıyorum iste..sabaha karsi bizde emiyiruz ama mama gibi tutmuyor 1 saat 2 saat sonra gene uyaniyoruz..ilaclari duzenli ic ve stres yapma canim emin ol artacaktır ben 2 aydan beri bitti kesildi 6 ayi göremeyeceğim diyordum ama cok sukur allahima bugunlere iyi kotu geldik..her anne ister uzun sureli emzirmek ama birazda genetik galiba biz kardesimizle hic emmemisiz hep mama bebeği olmuşuz..